Politică

S-a declanşat operaţiunea “Destrămarea României”

Ce se întâmplă azi în România reprezintă primele semne că, în noua ordine mondială ce va caracteriza era Trump, ţara noastră nu a fost destinată să aparţină zonei stabile, nenegociabile, a occidentului prosper, ci intră în pachetul de variabile derizorii ce va fi aruncat pe masa verde, la sacrificiu, pentru a mări sau a micşora potul, după nevoi.

romania-sfasiata-620x264

Altfel spus, România este luată în calcul ca jeton de manevră, care să echilibreze marea reaşezare atunci când America Rusia, Germania, Marea Britanie, Franţa îşi vor reîmpărţi zonele de influenţă.

Apartenenţa noastră la UE şi NATO nu va mai conta, vom deveni ioni liberi (că tot suntem ţara Ion-ilor), perfecţi pentru a căra dintr-un bloc politic în altul datorii şi mize cu care nu avem nicio legătură.

Se pare că în marea sa reconciliere cu Putin, Donald Trump vede în România momeala perfectă cu care să-i câştige de partea lui şi pe ruşi şi pe unguri. Ungurilor le promite Ardealul, ruşilor ce mai rămâne din România după destrămare, în plus Moldova de peste Prut, şi pacea în regiune este asigurată. Pentru ei!

Asta este soarta ţărilor de frontieră între blocuri: pioni de sacrificiu!

Ne-am tot întrebat de ce Trump l-a invitat la investire pe Dragnea şi nu pe Iohannis. Pentru că, în filozofia SUA, invitarea lui Iohannis ar fi însemnat continuitate. Continuitate în parteneriate, în acorduri, în angajamente reciproce. Adică America să apere România. Ceea ce noua administraţie de la Washington nu mai doreşte. De ce să cheltuiască ea cu apărarea României când o poate da la schimb, cu beneficii substanţiale? Trump a pus deja degetul pe noua hartă a Europei, cum, pe vremuri, o făcuse Churchill: noua graniţă de est a occidentului cu Rusia va fi Ungaria. România va trece în sfera de influenţă a Moscovei.

Dar, pentru ca acest proces, această tranziţie, să se desfăşoare paşnic, ieftin, fără bătăi de cap, e nevoie ca România să fie pradă uşoară. Dezbinată, anarhică, ocupată cu rivalităţi interne.

Exact asta se construieşte acum. Dezbinare, anarhie, învrăjbirea românilor cu ei înşişi.

Nu aş putea băga mâna în foc că preşedintele Klaus Iohannis îşi slăbeşte ţara cu bună ştiinţă. Dar, conştient sau nu, asta face!

Poate urmează, de bună credinţă, directive de la Berlin. Fără să înţeleagă că şi Berlinul, în imensa încleştare a momentului, pune înaintea intereselor legate de România interesele sale cu SUA şi Rusia.

Trump l-a invitat pe Dragnea ca să-l întărâte pe Iohannis. Şi a reuşit perfect. Neamţul, orgolios şi primitiv, a ieşit la rupere. Distrugerea lui Dragnea şi a PSD a devenit pentru domnia sa o miză mai presus de orice interes naţional!

România se îndreaptă galopant spre război civil. Când PSD, la guvernare fiind, va fi sufocat de cizma sistemului şi de masivitatea dulapului de la Cotroceni, va izbucni flacăra.

Apoi, vor veni marile puteri ale lumii să ne vândă pacea pe destrămare.

Ce mare tragedie, vor spune ele, să vă întoarceţi într-o lume pe care a-ţi învăţat-o atât de bine timp de 45 de ani? Paşol na mother Russia!

Suntem dezbinaţi programatic, ca să fim slăbiţi. Cu lider de program Klaus Iohannis.

Mai avem vreo salvare?

Da! Un miting uriaş al susţinătorilor puterii actuale, sub sloganul “Şi cu noi cum rămâne”?

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De cand e lumea si pamantul, dezbinarea, anarhia si invrajbirea au creat climatul favorabil declansarii unui razboi. Admitand ca traversam o asemenea stare de criza, invatand din greselile trecutului, alegem de data aceasta solutia inteleapta in scopul evitarii varsarii inutile de sange. (Avem: cap, trunchi si membre. Cu care anume dintre organe, luam decizia?!)
    Si, da, intrebarea potrivita in eventualitatea organizarii unui referendum, ar fi: Daca suntem de acord cu declansarea unui razboi civil? DA sau NU. Pt DA, ne pregatim sa ne eliminam, ucidem intre noi sub privirile partenerilor/aliati/vecini externi. Pt NU, RECURGEM la impacare, conciliere, negociere, guvernare pasnica, in beneficiul si interesul national, individual, zonal, international. Momentan, protestele neautorizate, cu tenta vizibil destabilizatoare, nu creaza decat mediul favorabil declansarii unui razboi civil, care intr-un final, asa dupa cum demonstreaza istoria, nu foloseste nimanui, nici celor morti, nici celor vii. Pace!

  • pana in prezent agenda s-a aglomerat cu intrebari privind organiz. unui referendum ref. la: familia traditionala, raspunderea magistratilor, amnistie, gratiere, imunitati (subiecte care, hai sa fim seriosi, nu sunt la indemana oamenilor fara o anumita pregatire in domeniu, in ce priveste analiza comparata, critica pe chichite, detalii si gaselnite), la care mai adaugam, eventual, un subiect care vizeaza aspectul unional, cine stie, vreun fenomen exit, dupa cum evolueaza situatia de reasezare la niv mondial, poate, potrivit, instituirea unui Consiliu al inteleptilor care sa discearna cu intelepciunea sacra, a strabunilor, cunoscatori ai tainelor divine, legilor universale…ideal!

  • Aiureaza neica vrajitoru…
    Are si porecla de “jmecher” – mare secretos masonic-ezoteric-demonizat.

  • Dragnea nu a fost invitat de Trump, ci si-a cumparat cu bani publicitate la dejunul oferit de TRUMP…
    MAI DOCUMENTATI-VA, DOMNULE…