Politică

Romania, oficial în anarhie

Președintele Klaus Iohannis a suspendat, de patru zile, Constituția țării. Este cel mai iresponsabil gest făcut de un președinte al României de la Ceaușescu încoace.



Aștept ca, urmare a acestui exemplu prezidențial, un condamnat definitiv la pușcărie cu executare să nu se predea autorităților spre a fi arestat ci să se lege cu lanțuri de primul stâlp de pe stradă spunând că așteaptă întâi hotărârea instanței și abia după ce o citește și o înțelege va stabili el ce să facă mai departe.

Lucrurile evoluează spre o nouă formă de legionarism. Legalitatea a fost abolită. Grupuri de fanatici încearcă să blocheze marșul organizat și aprobat de autorități jignindu-i pe manifestanți și provocându-i la violență. Nu pățesc nimic. Agresivitatea lor crește și strică unui întreg popor, prin huiduieli huliganice, o după-amiază ce se anunța superbă: întâlnirea cu Simona Halep.

Aerul patriei devine irespirabil.

A fost un miting ce a demonstrat că procentele de la alegeri se mențin. Țânțarul s-a luat la trântă cu armăsarul și s-a mai văzut odată, dacă mai era nevoie, cine e mai puternic, mai echilibrat, mai respectuos față de lege, mai disciplinat, mai înțelept.

Țânțarul face ce l-a osândit natura să facă: bâzâie, înțeapă și, uneori, transmite boli pe bază de paraziți. O adevărată pacoste.

Dar președintele? Ditamai președintele?

De patru zile România e în anarhie. În anarhie oficială, declarată de primul ales al țării. Acest om, dimpreună cu sfătuitorii lui și cu aceia care-l manevrează ocult, merită pedeapsa haosului, cea cuvenită nelegiuiților.

Doamne ferește de mai rău!

Dar ce, oare, poate fi mai rău decât suspendarea legilor cetății?

Mi-e teamă că vom simți răspunsul pe propria piele.

Mi-e teamă că timpul purificării prin dragoste și compasiune a trecut. Mi-e teamă că ni se pregătește o purificare prin foc.

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In orice situatie neplacuta sau incercare, criza, obstacol, debandada prin care trecem trebuie sa vedem partea buna, pozitiva, plina a paharului.
    Lumea este intr-o continua schimbare, campul magnetic al Pamantului se modifica, astfel incat polii s-ar putea inversa, fenomen repetabil din pdv istoric. Satelitii permit cercetatorilor sa studieze schimbarea care se petrece in centrul Pamantului, unde este generat campul magnetic – slabit cu 15% in ultimii 200 de ani ( fierul topit si nichelul epuizeaza energia din nucleul Pamantului, in apropiere de locul unde este generat campul magnetic – vital pt viata de pe Pamant – scut impotriva radiatiei solare daunatoare, extins la mii de km in spatiu. Magnetismul Pamantului afecteaza totul, de la comunicarea globala la retelele de electrice.
    Comunicarea globala.
    Comunicarea.
    Comunicarea fireasca, naturala, nativa, ancestrala vs comunicarea artificiala, tehno, ultra, mega, super, para, extra comunicarea.
    Daca cineva controleaza televiziunea, presa, biserica, scoala, stiinta, filmul, arta – poate transforma fiecare adevar in minciuna si fiecare nerozie in intelepciune. Trezirea din transa este un proces dificil dar nu imposibil. Se poate si vice-versa. Universul este construit pe legea binelui. Devenim ceea ce gandim, Buddha. Gandurile sunt electrice, emotiile, magnetice. S-ar parea ca ceea ce unele specii de ET isi doresc, n-ar fi legat de bunuri pamantesti, metale, zacaminte, ci de puterea magnetica care straluceste pe si din Pamant. Lupta pentru castigarea puterii magnetice emanata de planeta Pamant cu tot ceea ce presupune aceasta. Pai, sistemul paralel, civilizatia paralela …?! … bine merci prin laboratoare, locatii, arealuri, baze subterane, maritime, spatiale … in timp ce marea masa a pamantenilor muncesc precum sclavii la corporatii ca sa-si plateasca ratele la banci. Ceva, chiar nu este in regula pe planeta! Se impune a se face Dezvaluirea care ne face liberi, permitandu-ne sa folosim GRATUIT tehnologia ce acum este utilizata doar de elita in bazele mentionate.
    Magnetismul emanat de oameni salveaza civilizatia umana pe Pamant! Trairea, emotia, sentimentul curat, gandul bun, elevat, rafinat. Fapta buna. Credinta, increderea, speranta.

  • @Gina: Daca tot vorbesti de partea plina a paharului, te rog sa ne spui de consumi, de ai asemenea “limbarita” si trantesti la infinit aceleasi sofisme progresiste ? Nu de alta, dar m-am cam saturat ca la fiecare articole (iar aici TOATE articolele sunt unu-si-unu) doresc sa vad ceva comentarii cu substanta, legate de subiescul in cauza, nu aiureli !!!

  • “…suspendarea legilor cetatii…”
    Pai, sa clarificam conceptul de “CETATE” din perspectiva limbajului multidimensional al Universului, precum in Cer asa si pe Pamant.

  • “Alternativa 2″, Bechtel & Co privind Planul de relocare in context ” G E O”…; SUBTERANUL TARII APARTINE DE DREPT POPORULUI CARE-L PASTORESTE CF. CONSTITUTITIEI, LEGEA FUNDAMENTALA A TARII, in rezonanta cu LEGEA LOCULUI DE LA INCEPUTURI! Orice abatere de la norma sacra atrage sanctiunea corelativa aplicata partii, partenerului, aliatului, civilizatiei, entitatii care o incalca.

  • In concluzii: marim vibratia la cea mai inalta frecventa ….ce nu se adapteaza la noile energii, piere. Universul este construit, rezoneaza la ….LEGEA BINELUI. BINE SUPREM.

  • In concret, CE se ascunde in spatele inducerii ANARHIEI? Care este MIZA?
    Un raspuns de bun simt … va rog …
    Multumesc!

  • Dau regatu pt-un cal si tara pt-un loc de relocare in univers … pfiii…examenul de maturitate al civilizatiilor sec. XXI cu privire la evolutia vietii pe planeta Pamant. A fi sau a nu fi, fix aceasta-i MIZA, parerea mea.
    Decat intr-un vreun buncar intunecat, fara suflet, mai bine puf de papadie, praf de stele, fire de nisip intr-o clepsidra, stropi de roua, lume noua, lumeeeeee …