Analize și opinii Politică

România, n-ai ce căuta în Schengen!

Franta si Germania se opun oficial intrării României în Schengen.

Motivele au fost spuse pe fată, în limbaj deloc diplomatic: băi românilor, sunteti corupti, aveti o justitie de rahat si o administratie publică de doi bani. Asa că, afară cu voi!

Politistul Șoric să apere granitele europene? Hehehe…

Nea Șoric, seful politiei din Piatra Neamt, împreună cu sefii de post care au amenintat că-si dau demisia dacă Șoric e dat afară (dar care s-au răzgândit după aia) sunt reprezentativi pentru Politia Română. Șoric nu e primul sef de politie prins cu mâta-n sac. Ăstia sunt politistii români: niste mafioti care se îmbată cot la cot cu infractorii, sunt băgati până-n gât în traficul de droguri, în prostitutie, în cămătărie. Iar judecătorii români sunt la fel.

Cât despre administratia publică din România (onoratii functionari publici bugetari), știm cu totii ce le poate pielea. Daca sunt concediati cu totii mâine, poimâine România nu le-ar simti lipsa! Iar deasupra tuturor, sunt mafiotii sefi, dulăii cei mari: clasa politică si serviciile secrete.

Iar asta durează de 20 de ani, de când Ion Iliescu a instalat socialismul rozaliu pe care nu l-a mai schimbat nimeni după aceea.

Cam asta e România. Un stat mafiot. N-are nici o treabă cu “familia europeană”!

Ultima tară europeană e Ungaria.

S-o recunoastem: România nu e o tară civilizată. Iar pentru situatia de acum, sunt responsabile absolut toate partidele din România (că toate au fost la putere de cel putin două ori, în ultimii 20 de ani). Împreună cu presedintii  si cu premierii. Toti sunt vinovasi de subminarea economiei nationale si de trădarea intereselor tării. Iar pedeapsa potrivită pentru asta, o stim cu totii: e pedeapsa cu moartea. Și era treaba noastră, nu a europenilor, să o fi aplicat deja până acum. Problema era a noastră, noi trebuia s-o rezolvăm.

Asa că decizia Frantei si Germaniei reprezintă un pumn in gură, meritat pe deplin de poporul român.

Efectele economice sunt dezastruoase!

Care vor fi acelea? Păi e destul de simplu de ghicit: neîncrederea in România va creste. Numărul investitorilor străini (care deja e la jumătate fată de 2009 si la un sfert fată de 2008) o să scadă si mai mult. Cine să mai facă afaceri în România, care e acum considerată oficial cea mai coruptă tară din Europa? Cine să mai împrumute statul român, care oricum e pe lista tărilor cu cel mai mare risc de faliment? Mesajul Frantei si Germaniei arată clar că România nu se poate baza pe nici un fel de sprijin financiar din partea UE, pentru iesirea din criză. N-avem loc în barca de salvare europeană. Pentru că nu merităm!

Asa ca, economic vorbind, respingerea României înseamnă ca guvernul se va împrumuta mai greu si la un pret mai mare. Iar asta o veti simti din plin în plata pensiilor, salariilor si ajutoarelor sociale în 2011.

Bravo Franta! Bravo Germania!

Prin decizia lor de azi, Franta si Germania împing deci statul român cu încă un pas spre faliment, haos si prăbusire.

Păi cum să nu te bucuri? După 20 de ani, e clar pentru oricine ca statul român nu se poate reforma pasnic (mafia o să se agate de putere până în ultima secundă). Reforma necesită mai întâi prăbusirea statului, desfiintarea Constitutiei, a Parlamentului, a Guvernului. Abia după aceea, din dărâmături, o să putem construi o tară cu adevărat capitalistă.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

autor: Mihai Giurgea
sursa: capitalismpepaine.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Intru totul de acord cu cele scrise. Falimentul în care ne regăsim în momentul de faţă este falimentul unei generaţii întregi crescută şi educată cu valorile socialiste în sânge. O generaţie prinsă cu pantalonii în vine de Revolutie si care nu a stiut să preţuiască libertatea pe care alţii ne-au împins de la spate să ne-o câştigăm. Nu e întâmplător că România a fost ultima ţară comunistă din Estul Europei (chiar şi Rusia schimbase ceva) şi că la noi îndepărtarea comuniştilor s-a făcut violent. Din păcate imediat alţii le-au luat rapid locul că deh… capitalismul ăsta al imperialiştilor e un mare păcat.

    Din nefericire, Iliescu şi ai lui nu vor plăti niciodată pentru tot răul făcut României. Iliescu este din clasa de politicieni de tip Voronin, Lukashenko sau Yushchenko. Un KGB-ist fara scrupule si fara nici cea mai mică remuşcare pentru tot ce a regizat şi ce a făcut din România. România va aluneca tot mai mult pe panta socialistă datorită sărăciei, mizeriei şi lipsei de educaţie care face din noi un popor slab şi prea puţin interesat de virtuţiile pieţei libere şi a capitalismului autentic. Suntem un popor care nu înţelege ce înseamnă şi cum funcţionează capitalismul şi care bălim toţi după contracte cu statul şi după banul public.

  • Adevarul iese intotdeauna la suprafata ! Si a iesit. Asa cum este Romania acum nici eu, care sunt roman, n-as primi-o in spatiul Shenghen. De ce ? Pentru ca nu merita. Romania este o tara bolnava, imbolnavita de corupti, de justitia corupta, de politia si administratia corupta, de clasa politica corupta si obtuza. Cum sa primesti o asemenea tara in randul tarilor civilizate ? Ar fi ca si cum ai inghiti o infectie ! Franta si Germania au dreptate sa ne tina deoparte !Stimabililor, Europa vrea sa va dea un ragaz ca sa va insanatositi. Dar daca nu ne vom insanatosi, nici peste ani nu vom intra in Shenghen ! Treziti-va ! Dati jigodiile afara ! Bagati coruptii la parnaie ! Promovati cinstea si ordinea ! Promovati oamenii capabili nu pe Becali si pe Eba !Intineriti justitia, scoatetii pe hodorogii inraiti in rele afara ! Promovati respectarea legii ! Altfel vom ramane deapururi niste barbari la care lumea civilizata se va uita cu scarba si dispret ! Amin !

  • Credeam că nu mai există fraieri care pun botul la subiecte de mestecat vorbe.Adică subiecte care să ţină prostul ocupat, să nu vadă că moare de foame şi să nu iasă în stradă bizonul.Cei ce au făcut programul NWO, fac azi un plan mâine altul şi aşa mai departe.Mai rămâne să apară nişte zvoneri cu răspândacii de rigoare, că nu vom avea tablă la ureche, precum vitele în maxim 10 ani.

  • CE SA MAI;O STRAINATATE SI O EUROPA FASCISTA CARE NE-A DISTRUS O ECONOMIE BINE BAZATA.AM INCHIS SI AM DISPONIBILIZAT LA ORDINILE LOR TOT CE A FOST MAI BUN IN TARA ASTA.IN MOMENTUL DE FATA TOTI INVESTITORII SI TOTI CEI CE AU CUMPARAT SI INVESTIT SA FIE RAZILIATE TOATE.TOTI LA CASA LOR,FIECARE CU SARACIA LUI.IN SFANTA SAPTAMANA A NASTERII DOMNULUI NOSTRU TREBUIE SA GANDIM BINE CA CE ESTE AL NOSTRU VOM IZBAVI.SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE IN CER SI PRE PAMANT.AMIN.

  • spui doar juma de adevar. da, clasa politica e vinovata de TRADARE, dar occidentul tau grozav si “civilizat” a facut cel putin jumate din treaba

  • La nivel europeam avem o reprezentare de tot rasul. In tara nu mai avem o clasa politica adevarate de nicio parte a baricadei. noi ca popor suntem in majoroitate termite consumatoare(vezi abundenta creditelor catre populatie) si la drept vorbind 60-70% din populatia apta de munca fuge de ea ca dracul de tamaie. tiganii ii avem si sunt ai nostrii indiferent de textele de genul:” sunt tigani,nu romani”. In conditiile date se astepta cineva intreg la cap sa ne primeasca in schengen???sunt surprins ca NUMAI Franta si Germania s-au opus radical…..chiar foarte surprins.