Politică

Rolul licuricilor în declanşarea incendiului de la clubul Colectiv

incendiu-colectiv-lumanari_7c74565ba6Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:
1. Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
2. Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.

Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce isi doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

Si sa nu ma intelegeti gresit, nimeni nu plange dupa Ponta, sau dupa clasa politica de la revolutie incoace, toti sunt nistre mizerii corupte care au distrus tara si au adus-o in ultimul hal, dar ceea ce se intampla acum, este cireasa de pe tort, s-a pierdut suvernaitatea tarii total si asta este foarte grav.

Despre Guvernul Tehnocrat

Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.

Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:
• Vanzarea gazelor si petrolului Romaniei fara redevente.
• Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
• Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
• Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
• Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
• Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
• Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
• Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
• Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
• Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).
• Cultivarea in masa a Organismelor Modificate Genetic
• Acceptarea tuturor cotelor de imigranti impuse Romaniei de catre UE

Sursa: Criterii.ro, preluare dupa Vremuritulburi.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Despre care romanie vorbesti ? Nu mai exista asa ceva
    Vezi ca esti in urma nitzelus “masurile” sunt deja pe val…

  • Te inseli, multa lume “plange dupa Ponta”. Pentru ca a facut treaba foarte foarte buna, nici nu se compara cu paduchii bas-boc.

  • Bine ar fi daca s-ar intampla ceea ce spui, dar sigur se vor gasi niste ”patrioti” care ne vor exclude si din randul ”asa ziselor colonii” si vom ramane iarasi in afara lumii, asa cum am fost mai tot timpul. A fi colon este un titlu pe care romanii inca nu il merita.

Abonează-te la newsletter