Politică

„Războiul împotriva copiilor”: detalii despre educația sexuală „comprehensivă”, care li se pregătește copiilor noștri

sex-ed„Abordarea educației sexuale comprehensive este sa celebreze libertatea sexuala, mai precis libertinajul și experimentarea sexuala. Din punct de vedere medical, cand libertatea sexuala e prioritara, sanatatea sexuala sufera. Nu le poți avea pe ambele.” (Dr. Miriam Grossman)

MercatorNet.com (4 mai 2016) prezinta filmul documentar „Razboiul impotriva copiilor”, care arata cu lux de amanunte extinderea la nivel mondial a unui program revoltator de educație sexuala, de așa-zisa „educație sexuala completa” (comprehensive sexuality education, eng.).

Filmul amintit este un proiect comun al Family Watch International, UN Family Right CaucusCoaliția Stop Institutul Kinsey și mai mulți parinți preocupați de aceasta problema. Acest site ofera mai multe detalii despre situația din SUA.

Grație colegilor de la „Știri pentru viața”, filmul a fost tradus in romanește și poate vedea oricine cum va arata educația sexuala din școlile noastre. Unele secțiuni sunt foarte directe, dar parinții, educatorii, profesorii, medicii trebuie sa vada acest film, ca sa-și dea seama ce este educația sexuala „comprehensiva” și ce ofera ea in clasa, altfel nu vor crede. Nu vor crede pentru ca ceea ce se preda in clasa copiilor este complet diferit de tot limbajul prin care se prezinta disciplina educația sexuala parinților și profesorilor.

[Filmul are subtitrare în română – apăsați butonul „subtitles” de pe bara de jos a player-ului]

Sugestia noastra este sa vedeți acest film: „Razboiul impotriva copiilor”, apoi sa citiți acest articol, „Educația sexuala in școala”, scris intr-un limbaj politicos-neutru, numai bun de invaluit mințile oamenilor și perfect pentru mascarea adevaratei agende a așa-zisei „educații sexuale comprehensive”, care promoveaza un tip de educatie bazat pe „drepturile sexuale ale tinerilor” și „placerea sexuala”. Acest tip de educație, cum spunea Miriam Grossman, psiholog american de adolescenți și copii, care a consiliat mii de studente din SUA și autoare de carți importante in domeniu, acest tip de educație nu are nimic de-a face cu sanatatea copiilor:

„Abordarea educației sexuale comprehensive este sa celebreze libertatea sexuala, mai precis libertinajul și experimentarea sexuala. Din punct de vedere medical, cand libertatea sexuala e prioritara, sanatatea sexuala sufera. Nu le poți avea pe ambele.”

„Educația sexuala completa”, sau tradus printr-un calc, „comprehensiva”, „serviciile prietenoase pentru tineri” fac parte dintr-un set de denumiri de tip manipulator, pe care le regasim la promotorii educației sexuale obligatorii in școli: „In  clipa de fața se discuta la nivel mondial, la ONU, despre „comprehensive sexuality education” – aceasta este terminologia care este utilizata la nivelul mondial”, susținea dna Daniela Draghici, șefa organizației „Coaliția pentru Egalitate de Gen”, in timpulunei consultari publice la Ministerul Educației, din 24 martie a.c., pe aceasta temă.

In România, organizații ca Societatea pentru Educație Contraceptiva și Sexuala (SECS), Coaliția pentru Egalitate de Gen, Centrul Filia, Sexul versus Barza și alte organizații duc de ani de zile un lobby uriaș, pe langa Președinție, guvern, ministere, autoritați locale pentru a introduce educația sexuala (comprehensive sexuality education), in școala romaneasca, sub formă de disciplina obligatorie. S-a ajuns pana acolo incat la o intalnire din aceasta primavara a reprezentanților Ministerului Sanatații cu mai multe organizații, interesate de dezbaterea educației sexuale in școli, șefa SECS, dna Borbala Koo, a vorbit ca din partea reprezentanților Ministerului Sanatații. Acest lucru arata, de fapt, cine face jocurile la nivel de ministere, in aceasta problema specifica.

Sursa: Cultura Vietii

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu