Politică

Rădăcinile naziste ale UE și capul nazistului din Herăstrău

11903779_898814446877124_4086183294376964396_nPentru ca tot se vorbește despre trecutul nazist sau fascist si despre statuile facute unor astfel de personalitati negative, sa vorbim despre capul din imagine, o mare statuie de bronz din parcul Herastrau, unde sunt nemuriti “Părinții fondatori ai UE”.

Aici este vorba despre Walter Hallstein, primul Președinte al Comisiei UE.

Documente oficiale ale Congresului S.U.A. si ale Tribunalului de la Nuremberg pentru Crime de Razboi arata ca Al Doilea Razboi Mondial a fost pregatit si facilitat financiar, logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor de la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice.

La 25 martie 1957, Hallstein a fost numit unul dintre cei 12 “părinţi fondatori” – semnatarii originali – ai “Tratatului de la Roma”, documentul de temelie al “Bruxelles UE” la care a fost coautor.

La 7 ianuarie 1958, Hallstein a fost numit de către acţionarii politici ai Cartelului petrolului şi medicamentelor, ca primul președinte al aşa-numitei “Comisii UE”, cel mai înalt organism al Comisiei Economice Europene (CEE) şi precursorul “Bruxelles UE”.

Hallstein a fost un avocat proeminent al regimului nazist, implicat in planificarea juridica si administrativa a Europei postbelice sub controlul nazistilor si al elitei de la IG Farben. Hallstein absolvise „Institutul Kaizer Wilhelm” din Berlin, finantat de IG Farben. A facut parte din Rechswahrer (Asociatia nazista a Aparatarilor Legii). In 1938, Hallstein a reprezentat guvernul nazist in negocierile cu Italia fascista despre cadrul legislativ pentru o dictatura extinsa asupra intregii Europe, din care e suficient sa citam doar un fragment: „Ordinea de drept a statului dictatorial (Fuhrerstaat sau „Marea Germanie”) are sarcina de a proteja integritatea si sanatatea rasiala a poporului sau (…) Rasa suprema trebuie sa fie protejata in mod special de rasa evreiasca prin eliminarea acesteia din societate pentru totdeauna”. Negocierile s-au desfasurat la Roma, unde avea sa revina mai tarziu ca „parinte” al unei Europe „democratice”.

Grupul de lucru pentru Afaceri Externe Germania-Italia” la reuniunea sa de la Viena între 6-11 martie 1939 a votat următoarele principii [Thesen]:
• Fiecare popor (Volk) ca şi comunitate vie trebuie să rezolve problema rasială (Rassenfrage) în concordanţă cu caracteristicile sale spirituale şi rasiale (geistig und rassichen Eigenart). Pe această bază, Naţional Socialismul şi Fascismul pretind dreptul de a apăra cultura europeană şi de a o perfecţiona
• Ordinea de drept a statului dictatorial (Fuhrerstaat) are sarcina de a proteja integritatea sănătatea şi sănătatea rasială (Erbgesundheit) a poporului său. … Este sarcina Naţional Socialismului şi a Fascismului să întărească în mod continuu conştientizarea rasială prin educaţie spirituală şi morală profundă (geistige und sittliche Erziehung).
• Rasa (supremă) trebuie să fie protejată în mod special de rasa evreiască (Judentum) prin eliminarea acesteia din societate (Volksgemeinschaft) pentru totdeauna, în scopul de a împiedica rasa evreiască să manifeste vreo influenţă de orice fel asupra vieţii celor două naţiuni (Germania şi Italia).
• Ideologiile universale şi cosmopolitane de cucerire a lumii (Welthersschaftsplannen) ale rasei evreieşti sunt opuse principiilor fără echivoc ale popoarelor german şi italian, aşa cum au fost stabilite în Legile de la Nürnberg de la 15 septembrie 1935 (Germania) şi prin deciziile Marelui Consiliu Fascist de la 6 octombrie 1938 (Italia).

De fapt, până în vara anului 1938, Walter Hallstein a devenit un strateg în probleme de drept şi politice, cheie a planurilor coaliţiei Nazi/Cartel de a stabili cadrul dictatorial pentru o Europă sub controlul Cartelului.

Toate datele despre acest caz le gasiti in cartea “Radacinile naziste ale UE”, scrisa inclusiv de un supravietuitor din lagarul nazist de concentrare si exterminare de la Auschwitz, cu numarul 6804, August Kowalczik. Cartea trebuie neapărat citita si o mai gasiti in limba româna, inca, si o puteti descarca de pe situl “Ștafeta vieții” a Fundației Dr. Rath.

Interesant este ca fotografia lui Hallstein este luata de pe situl fundatiei Konrad Adenauer, cunoscuta ca o promotoare a “crestin-democratiei” in Romania, care-i spala in CV complet trecutul nazist.

Nu o sa vedeti insa o reactie a Institutului E.Wiesel in Romania, pentru ca preocuparile sale se indreapta spre oameni ca Mircea Vulcanescu, Nichifor Crainic sau Petre Tutea, repere ale gândirii creștine din țara noastră.

Sursa: Alianta pentru Demnitate Nationala

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu