Analize și opinii Extern Politică

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE. Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiţi despre Bruxelles UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună

Cover of the book: The Nazi Roots of the Brussels EUCartea spune o poveste pe care mulţi cititori ar putea iniţial să o respingă, din motive evidente. Astfel, ei pot spune că dacă aceste informaţii istorice documentate ar fi adevărate, ar fi auzit despre ele şi până acum.

Ţinând cont de acest lucru, noi, ca autori, considerăm că este responsabilitatea noastră să ne încurajăm cititorii nu doar să citească această carte, ci să viziteze şi studieze şi documentele sursă listate în partea de jos a paginilor.

Timp de aproape trei sferturi de secol lumii i s-a spus că cel de-al doilea război mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler, şi anturajul său de huligani rasişti. Totuşi, realitatea este că cel de-al doilea război mondial a fost un război de cucerire condus în numele Cartelului Produselor Chimice, Petrolului şi Medicamentelor, cu scopul de acontrola pieţe globale de multe miliarde de dolari în noile domenii ale produselor chimice patentate.

Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. şi tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război arată fără echivoc că cel de-al doilea război mondial a fost nu numai pregătit, ci şi facilitat logistic şi tehnic de către cel mai mare şi mai renumit cartel al petrolului şi medicamentelor de la acea vreme, şi anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii chimice. Însumarea indiciilor de la Nuremberg dovedeşte că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc.

Veţi afla, de asemenea, din această carte, că primul război mondial, cea de-a doua mare tragedie a secolului 20, a fost de fapt prima încercare de cucerire a lumii de către aceste interese corporatiste. Mai mult, după ce ambele încercări militare de a subjuga Europa şi războiul însuşi au eşuat, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a investit în a treia încercare: cucerirea economică şi politică a Europei prin intermediul “Bruxelles UE”

De aceea, nu este surprinzător faptul că arhitecţii cheie ai Bruxelles UE au fost recrutaţi din rândul acelor tehnocraţi care deja făcuseră planutilr pentru o Europă postbelică sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel.Această carte vă va face cunoştinţă cu conducătorii cartelului – îmbrăcaţi nu în uniforme militare, ci în costume cenuşii – dintre care cel mai renumit a fost Walter Hallstein, primul preşedinte al aşa-numitei Comisii UE.

Răspunsul la întrebarea de ce probabil nu aţi auzit până acum despre aceste lucruri este deschis. După 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: să rescrie istoria şi să-şi ascundă trecutul criminal. Această muşamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor două războaie mondiale, a fost în mod evident condiţia preliminară pentru cea de-a treia încercare a Cartelului – de această dată prin intermediul Bruxelles UE – de a cuceri şi controla Europa.

În mod evident, interesele Cartelului sperau să-şi consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Bruxelles UE fără ca aceste rădăcini întunecate să fie vreodată expuse. Totuşi, acest plan a eşuat. Publicarea acestei cărţi şi zecile de mii de documente autentice la care se referă înseamnă că experimentul Bruxelles UE s-a terminat. Nici o persoană, organizaţie sau partid democratic nu mai poate susţine acum cea de-a treia încercare de cucerire a Europei.

Această carte este, de asemenea, o oportunitate unică pentru toţi acei politicieni şi partide politice care au fost angrenaţi în susţinerea Bruxelles UE fără să cunoască bazele acestuia sau să îi înţeleagă adevăratele scopuri. Aceasta include cei 27 şefi de state care au semnat “Tratatul de la Lisabona”, dintre care majoritatea nu au ştiut că semnăturile lor au constituit un act de “îndreptăţire” a Cartelului şi acţionarilor săi să profite de controlul asupra Europei. Aceşti politicieni şi partide politice au acum şansa să facă o cotitură completă, revocându-şi în mod public sprijinul în favoarea unui model al Europei care a fost construit pe decenii de minciuni şi decepţii.

Pentru cetăţenii Marii Britanii, expunerea rădăcinilor istorice ale Bruxelles UE este o provocare specială. Întrucât ei au jucat de două ori – în primul şi în al doilea război mondial – un rol critic în salvarea Europei împotriva preluării sale de către Cartel şi acţionarii săi politici, acum ei sunt confruntaţi cu posibilitatea ca toate sacrificiile umane ale ţării lor să fi fost în zadar. Cu subjugarea de către Tratatul de la Lisabona şi Bruxelles UE, vieţile a 60 de milioane de britanici în viaţă astăzi şi nenumăraţi din cei nenăscuţi încă, vor ajunge sub jugul aceloraşi interese care au încercat să cucerească şi să profite de Marea Britanie încă de două ori până acum.

De aceea te încurajăm pe tine, cititor al acestei cărţi, să ajuţi la răspândirea acestei informaţii importante către familia, prietenii, colegii tăi precum şi în comunitatea în care trăieşti. Mai mult, te încurajăm să îi confrunţi pe reprezentanţii tăi politici la nivel local, regional, naţional şi european – cu informaţia prezentată în această carte. Făcând asta, pui o presiune asupra acestor politicieni să facă o alegere: să închidă ochii în faţa adevărului şi să sprijine deplin preluarea Europei de către o dictatură de interese corporatiste, sau să acţioneze în spiritul protecţiei democraţiei şi a vieţii şi sănătăţii a milioane de oameni. Alegerea pe care aceşti politicieni o fac cu privire la poziţia lor faţă de Bruxelles UE va fi cea mai importantă decizie din cariera lor politică.

După ce ultima încercare a Cartelului de a controla Europa a eşuat în 1945, una din cele mai larg folosite scuze de către acţionarii săi politici a fost că “nu au ştiut”. Totuşi astăzi, după publicarea acestei cărţi, nici un politician nu poate face o astfel de afirmaţie în apărarea suportului său continuu faţă de “Bruxelles UE”

Din perspectivă istorică, ceea ce este cel mai urgent necesar acum, este o mişcare populară. Aceasta este deosebit de important pentru că politicienii din multe ţări europene au fost influenţaţi de interesele corporatiste ale Cartelului Petrolului şi Medicamentelor; astfel, ei nu mai sunt apărători independenţi ai intereselor oamenilor. O mişcare populară ar fi, de aceea, singurul garant al libertăţii, democraţiei şi independenţei pentru oamenii din Marea Britanie şi Europa.

Autori: Paul Anthony Taylor, Matthias Rath, Aleksandra Niedzwicki, August Kowalczyk

sursa: relay-of-life.org

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu