Analize și opinii Extern Politică

Putin amenință că eliberează dovada înregistrată de sateliți a operațiunii 11 sept. 2001

putin-911[1]Experții americani cred că, în ciuda faptului că relațiile dintre SUA și Rusia au ajuns în cel mai rău punct de la Războiul Rece, Putin a creat probleme minore lui Obama. Analiștii cred că acesta este “calmul dinaintea furtunii.” Putin va fi lovit o dată, dar apoi va lovi dur. Si cu tot scepticismul, profund marcat al celor spălați pe creier de propaganda occidentală, Rusia nu dorește razboi, dar pregătește eliberarea dovezilor de implicare a guvernului SUA și serviciilor de informații în atacurile din 11 septembrie. Lista probelor include imagini din satelit.

Materialele publicate pot dovedi complicitatea guvernului SUA în atacurile 9/11 și manipularea cu succes a opiniei publice. Atacul a fost planificat de către guvernul Statelor Unite în colaborare cu Mossad-ul israelian și casa regală a Arabiei Saudite, astfel încât atacul asupra Americii și cetățenilor SUA să arate ca un act de agresiune a terorismului internațional.

Motivul pentru înșelăciunea și crima împotriva propriilor cetățeni a servit interesele petroliere ale SUA și corporațiilor din Orientul Mijlociu precum și Complexului Militar Industrial prin înmulțirea zonelor globale de conflict, încălcarea suveranitații statelor și spolierea resurselor lor naturale. Dar nu în ultimul rând, creșterea veniturilor ,,negre” ale serviciilor speciale din vânzarea de droguri provenite din Afganistan sub protectia armatei americane, trafic ce se face prin bazele militare din toată lumea, inclusiv cele europene si cea din România, aeroportul Mihail Kogălniceanu – Constanța.

Dovezile vor fi atât de convingătoare încât vor demonta complet povestea oficială acoperită despre 9/11, susținută de guvernul SUA.

Rusia va dovedi că America nu este străină de-a utiliza acțiuni teroriste de tip ,,steag fals” împotriva cetățenilor săi, în scopul de a obține un pretext pentru intervenția militară într-o țară străină. În cazul “atacurilor din 11 septembrie,” dovezile vor fi imaginile concludente din satelit.

Dacă aceste acțiuni vor avea succes, consecințele tacticilor nonagresive ale lui Putin ar expune politicile teroriste secrete ale guvernului SUA. Credibilitatea guvernului va fi subminată și asta ar trebui să aducă proteste în masă în orașele SUA care vor conduce la o revoltă, potrivit analiștilor americani ..

Și după, cum vor fi privite Statele Unite pe arena politică mondială? Perioada de valabilitate a poziției Americii ca lider în lupta împotriva terorismului internațional va fi subminată total. Dezvoltarea actuală a situației ar putea fi mult mai rea, avertizează experții.

Ulii războiului de la Washington vor cu orice preț un nou război mondial, să sperăm că Putin și liderii europeni, special A.Merkel si F.Hollande vor fi cerebrali si prin cooperare cu Rusia vor putea dejuca planurile expansioniste ale corporatiștilor americani, care nu reprezintă poporul american și voința acestuia.

România se află într-o pozitie deloc favorabilă. Organizația criminală NATO nu ne va apăra ci va avea pretenția să-și ducă războaiele de extindere cu sângele tinerilor români între 20 si 35 de ani, total lipsiți de pregătire militară și spălați pe creier.

Nu permiteți așa ceva dacă va fi cazul cu orice risc, nesupunere în masă și revoltă socială. Nu este războiul nostru ! 

Spun asta pentru că în secret parlamentul pregăteste legea recrutării… In Bulgaria, zilele trecute mii de oameni au manifestat împotriva războiului, UE și NATO, dar mass-media aservită tace și se face că nu știe.

Să sperăm că în curând Pentagonul va face arestările în masă ale cabalei și situația planetară actuală se va detensiona iar războaiele vor fi oprite peste tot în lume.

Video ,, Cine a controlat avioanele din 9/11?” : 



        ,,Conspiratia 9/11 rezolvată: Nume, Conexiuni, Motive, Matrix 9/11 expuse” :



        Sursa : http://www.veteranstoday.com/  — Drum drept spre Lumină !

Într-un alt articol, publicat vineri, 18 iulie 2014, Oculta Mondială a încercat să-l asasineze pe preşedintele Putin, dar a confundat aeronava prezidenţială rusă cu avionul malaiezian pe care l-au doborât cu o rachetă! Organizaţia Illuminati e disperată pentru apariţia FMI-ului alternativ!, arătam că zborul MH17 s-a intersectatelectroniccu avionul prezidențial al lui Putin, care se reîntorcea la Moscova din Brazilia, traversând Polonia, MH17 continuându-şi traiectoria sa de zbor spre estul Ucrainei.

Avionului malaiezian i s-a ordonat de către controlorii de sol din Ucraina să coboare de la la10.668 de metri la 10.000 de metri, la doar 300 de metri peste limitele de altitudinerestricționate ale acelei zone de conflict (aflăm de pe site-ul The Real Singapore.com).Dar, ce e mai grav e faptul că aceiaşi controlori de trafic aerian din Ucraina au abătut traiectoria avionului malaiezian cu 321 km nord, punându-l într-un culoar de zbor folosit de avioanele ruseşti de la baza lor aeriană de la Morozovsk. Propaganda Ocultei Mondiale, prin marile lor ziare şi site-uri occidentale şi de peste oriunde în lume, a minţit când a spus că avionul MH17 a fost deviat de la traiectoria iniţială din cauza unei furtuni, lucru dezminţit în mod categoric de Izham Ismail, directorul de operaţiuni al companiei Malaysia Airlines (vezi ştirea de site-ul india.com).

Există un zvon (care, totuşi, trebuie privit cu multă îndoială) că aceşti controlori de trafic ar fi putut confunda zborul MH17 cu avionul prezidenţial al lui Putin, şi, de aceea, au schimbat culoarul de zbor către Morozovsk; în condiţiile în care avionul malaiezian a fost doborât de o rachetă ucraineană, n-ar fi fost exclus ca totul să fie doar o tentativă de asasinat al preşedintelui Putin. Totuşi, forţele militare ucrainiene sunt renumite pentru greşelile făcute.În numai doi ani, trupele ucrainiene au tras în mod accidental rachete către un complex de apartamente și către o navă de pasageri, dar, cazul cel mai dezastruos din istorie estedoborârea zborului 1812 al companiei aeriene civile Siberia Airlines în Marea Neagră, întoamna anului 2001, care a provocat moartea a 78 de persoane și care a atras un mare scandal internațional (citiţi mai multe în articolul de pe Wikipedia).

Dar, cea mai şocantă informaţie, care arată responsabilitatea autorităţilor ucrainiene în tragedie, este apariţia în site-ul de ştiri privind călătoriile (ETN Global Travel Industry News – eTurboNews) a mesajelor continue postate de un controlor de trafic aerian de la la AeroportulInternational Borispil din Kiev, de pe contul său de Twitter. Iată ce scria în aceste mesaje (le vedeţi AICI):

ETN a primit informații de la un controlor de trafic aerian din Kiev, pentru zborul MH17de la Malaysia Airlines. Acest controlor de trafic aerian din Kiev este un cetățeanspaniol detaşat în Ucraina. El era de servici ca şi controlor de trafic aerian civil, împreună cu alți străini, imediat după ce un avion de pasageri al companiei Malaysia Airlines a fost doborât în estul Ucrainei.

Controlorul de trafic aerian a sugerat într-o evaluare proprie și bazându-se pe surse militare de la Kiev, armata ucraineană a fost în spatele acestei tragedii.Înregistrările radar au fost confiscate imediat după ce a devenit clarun avion de pasageri a fost doborât. Controlorii de trafic aerian militari, în comunicările interne, au recunoscutarmata a fost implicată, dar nu se ştie de unde a provenit ordinul.

Evident, că tragedia s-a întâmplat după o serie de erori, din moment ce acelaşi avion a fost escortat de două avioane de luptă ucrainiene, timp de 3 minute, înainte de adispărea de pe radar. Capturile de pe ecranul radarului arată, de asemenea, oschimbare inexplicabilă a traiectoriei Boeing-ului malaiezian. Schimbarea traiectorieiaeronavei a propulsat-o direct în zona de conflict din estul Ucrainei.

Ce căutau acele două avioane ucrainiene? De ce a fost deviată traiectoria avionului malaiezian? Imediat după ce aceste informaţii au fost publicate, CIA a preluat comandaAeroportului International Borospil, iar contul de Twitter al controlorului de trafic a fost şters. Cenzură! Guvernul spaniol chiar a negat că un cetăţean pe nume Carlos ar lucra la Aeroportul Internaţional din Kiev (vezi ştirea de pe The Guardian.com),. Dar, autorităţile spaniole mint de îngheaţă apele: acest controlor de trafic există, chiar dând un interviu pe 8 mai 2014 (vezi AICI), dar interviul său poate fi văzut şi pe YouTube)… tot pe aceeaşi dată, pe 8 mai 2014.

Având serviciile de securitate ucrainene aflate acum sub conducerea CIA, acestea auconfiscat toate înregistrările radar ale traficului aerian ale zborului MH17, aşa că regimul preşedintelui Obama se află acum în viteză mare pentru a găsi motive în a declanşa un conflict în regiune. Dacă voi mai afla şi alte informaţii cu privire la acest subiect, le voi mai publica în viitor. (sursa: lovendal.ro)

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu