Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Psihopolitica. Spalarea creierelor

Din maualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Pentru a fi cucerita, o natiune trebue sa fie degradata, fie prin acte de razboi,fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.
Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.
Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a membrilor Partidului Comunist, nu a psihopoliticienilor.
Domeniul defaimarii si degradarii de catre psihopolitician este omul insusi. Prin atacarea caracterului si moravurilor insusi si prin crearea unui sentiment general de degradare, prin contaminarea tineretului, se usureaza intr-o foarte mare masura controlul asupra poporului.”
“Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.”

Din cuvantul lui Beria
“Trebuie sa realizati o asemenea discreditare a starii de dementa si o asemenea autoritate privind declararea acesteia incat nici un om de stat astfel etichetat sa nu mai poata fi creditat de societate. Trebuie sa lucrati pana cand sinuciderea provocata de dezechilibrul mental devine ceva comun si nu mai reclama cercetari generale sau remarci.
..
Trebuie sa dominati, ca persoane cu autoritate, domeniile psihiatriei si psihologiei. Trebuie sa dominati spitalele si universitatile.

Psihopolitica este o insarcinare solemna. Prin ea puteti sa va anihilati adversarii ca pe niste insecte. Puteti submina eficienta liderilor depistand dezichilibrul mental din familiile lor datorat folosirii drogurilor.
Totusi, munca voastra este pandita de anumite primejdii. Se poate intampla sa se descopere remedii la “tratamentele” noastre.

Totusi, daca se va intampla aceasta, daca cercetatorii independeti vor descoperi intr-adevar mijloace de anihilare a procedurilor psihopolitice, nu trebuie sa aveti odihna, nu trebuie sa mai stati sa mancati si sa dormiti, nu trebuie sa precupetiti nici un banut pe care l-ati putea avea ca sa porniti o campanie impotriva acestui lucru, sa-l discredintati, sa-l zdrobiti, si sa-l anulati. Caci prin mijloace eficiente, toate actiunile si cercetarile noastre pot fi anihilate.
..
Folositi tribunalele, folositi judecatorii, folositi Constitutia tarii, folositi societatile medicale si legile tarii pentru promovarea scopurilor noastre.
..
Creati haos prin psihopolitica. Lasati natiunea fara conducatori. Ucideti-i pe dusmanii nostri. SI aduceti pe pamant, prin comunism, cea mai desavarsita pace pe care a cunoscut-o vreodata omul.”

Din manual
“Creind in sanul opiniei publice convingerea ca integritatea mentala a unei persoane este discutabila, putem sa discreditam si sa anihilam toate scopurile si activitatile acelei persoane.

Una dintre misiunile de prima importanta ale psihopoliticianului este sa faca astfel incat atacul impotriva comunismului sa fie sinonom cu dementa. Trebuie sa facem astfel incat definitia dementei – varietatea paranoia – sa sune asa: “Un paranoic crede ca este atacat de comunisti”. In felul acesta, dintr-odata, suportul individului care ataca comunismul se va prabusi si va pieri.”
Cand se reorganizeaza atasamentele, trebuie sa avem o buna intelegere a caracterului lor.
– La animal, primul atasament este fata de sine insusi. Acest atasament se poate distruge demonstrand greselile pe care le face acesta, aratandu-i ca nu are memorie, nu poate actiona si nu se poate increde in sine.
-Al doilea atasament este fata de grupul familial, fata de parinti, frati si surori. Acesta se distruge prin pierderea independentei economice a familiei, prin diminuarea valorii casatoriei, prin facilitarea divortului si prin trecerea copiilor – oridecate ori este posibil – in grija statului.
– Urmatorul atasament este fata de prieteni si de mediul local. Acesta se distruge prin subminarea increderii individului si prin darea la iveala a unor false declaratii din partea tovarasilor sai sau a autoritatilor orasenesti sau satesti.
– Un alt atasament este fata de stat si, in interesul telurilor comunismului, acesta este unicul atasament care trebue sa existe din momentul in care statul este fondat ca stat comunist. Pentru distrugerea atasamentului fata de stat se vor pune in aplicare tot felul de interdictii asupra tinerilor cu scopul de a-i lipsi de drepturi ca membri ai statului capitalist si a le castiga atasamentul fata de miscarea comunista, fagaduindu-li-se o soarta mai buna sub comunism.
Interzicand unei tari capitaliste accesul usor la justitie, lansand si sprijinind propaganda de distrugere a caminului familial, provocand o permanenta delicventa juvenila, impunand asupra statului tot felul de practici de indepartare a copilului de el, se va crea in cele din urma, haosul necesar comunismului.
Sub masca dulceaga a grijii fata de copii, se vor emite legi ferme privind munca prestata de copii, ca mijloc optim de interzicere a oricarui drept al copilului in societate. Interzicandu-i dreptul de a castiga bani, impunandu-i o dependenta nedorita fata de un parinte carpanos, aranjand prin alte mijloace ca parintele sa se afle tot timpul in jena financiara, copilul poate fi atras spre revoolta din anii adolescentei. Din aceasta va rezulta delicventa.
Facand ca drogurile de tot felul sa fie usor accesibile, oferind adolescentului alcool, laudandu-i nebuniile, stimulandu-l prin literatura pornografica si facand reclama la practicile care se invata la Sexpol, agentul psihopolitic poate crea atitudinea necesara de haos, trandavie si inutilitate pe terenul careia se va implanta solutia ce-i va oferi adolescentului libertate deplina pretutindeni: comunismul.
..
Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.

Capitolele I-II si Cuvantul lui Beria
Capitolele III-V
Capitolele VI-VIII
Capitolele IX-XVI

sursa: decantare.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Este foarte clar si evident ceea ce se intampla de un secol incoace sau chiar de mai mult…Se spala creiere pe banda, foarte evident pentru cei care vor sa vada sau stiu sa citeasca printre randuri asa…In rest pentru omul de rand care probabil nu are acces la informatie sau nu vrea sa vada ar trebui sa ii transmitem noi antidotul sau pentru ca e absolut deplorabila starea in care s-a ajuns si e infricosator daca prvesti in fata!

  • Acest articol este binevenit pt toti dar pacat ca doar o parte dintre noi avem cum sa-l intelegem. Este atat de penal acest manual incat majoritatea il refuza ca fiind fictiune. Special pt cel care a comentat mai sus cu “Cabinet Stomatologic”: sa-ti fie rusine.
    Eu am lucrat in vagauna aia de cretini si hoti circa 1 an de zile si stiu perfect rahatul de sub covorul firmei. Ce tupeu ai tu sa spui cuvinte grele cand chiar voi faceti asta zilnic ca sa luati bani de la oameni, NEMERNICI ce sunteti. Probabil astai chiar culmea sa-i vinzi gradinarului castraveti; eu macar am plecat din vagauna aia tocmai pt e o firma mincinoasa si ar trebui dati in judecata pt MALPRAXIS. Sunt Tehnician Dentar si stiu mai bine afurisitilor. Cat despre SPALAREA PE CREIER tre sa fim realisti ca majoritatea nici in fata oglinzi nu realizeaza ca sunt manipulati si trasi pe sfoara. Daca s-ar trezi lumea din prostie ar fi o revolutie planetara de proportii si nu stiu cati am mai ramane sa povestim. Atat timp cat televizorul este pornit omenirea nu are nici o sansa in rest articole de genul asta sunt ca o musculita pe gigantica piramida de cacat. Ciao