Politică

Pseudo intelectualii ne îndeamnă să ne renegăm istoria

COMUNISM - CRIMESpune despre marii noştri domnitori că nu erau altceva decât „metrese” ale sultanilor şi vei fi văzut ca un adevărat european, ca un om nou, cu o viziune adevărată. Reneagă-l pe Eminescu şi însăşi limba română şi vei fi catalogat ca unul care şi-a înţeles menirea pe acest pământ. Fii cool şi renegă-ţi strămoşii daci, atunci vei fi unul dintre cei care au înţeles noul.

Ce a ajuns România de astăzi? O colonie la dispoziţia marilor puteri, UE şi SUA, avem un guvern, care, de fapt este un ecou al UE, al secretariatului de stat al SUA, orice măsură este luată la Bucureşti, ea trebuie să fie aprobată la Bruxelles, Berlin, şi Washington, altfel, ne trezim cu madam Nuland şi ne urechează, ori Preşedintele este chemat la Merkel. România pentru a nu fi stresată şi mai mult, trebuie să-şi trimită femeile, pentru a toaleta la fund toate babele occidentale pentru câţiva euro în plus, oricum mai puţini decât ar fi plătiţi autohtonii, să-şi trimită bărbaţii să facă cele mai umilitoare munci, şi specialiştii pentru a munci pe bani puţini, dar mai mulţi decât în România.

Suntem o Ţară guvernată de ani de zile de străini, de oamenii care nu au interes ca România să prospere, de oamenii care îşi doresc ca România să rămână rampa de gunoi a Europei, iar populaţia să fie pe post de cobai, pentru produsele alimentare de calitate îndoielnică pe care le mănâncă.

Spune despre poporul tău că a fost un popor târâtor, un popor de nimic, pe care au „urinat” toţi cum au vrut şi unde au vrut. Nu vreau să fiu acuzat de plagiat, textul îi aparţine lui Horia Roman Patapievici.

Să ne renegăm identitatea, să mergem la Bruxelles să întrebăm : noi, cine ziceţi voi că suntem? Aia ne vor trimite la unguri, să ne spună ungurii cine suntem, dacă nu vom înţelege ungureşte, apoi ne va traduce cu multă bucurie MRU, între două înghiţituri din vita Kobe, ori poate Andreea Vass, sau poate Monica Macovei, ori Gabriel Liliceanu şi lista poate continua. Să mă ierte trădătorii pe care i-am omis. Spunea o muiere pe facebook: „cum să ne păstrăm industria, eram noi în stare să gospodărim o economie de asemenea proporţii?”

Bine au făcut străinii că au dat ordin de jefuire a tuturor uzinelor şi fabricilor şi combinatelor şi…Reprezentanţii poporului s-au aflat în fruntea revoluţiei de deznaţionalizare şi distrugere a României, cu o abnegaţie demnă de cauze mai bune, clasa politică ,ca unică reprezentantă a poporului român, s-a pus pe treabă, la început buimacă, neînţelegând ce noroc dăduse peste ea. Un mare rol în dirijarea activităţii de distrugere a economiei româneşti l-au avut serviciile secrete, ca unele care înţelegeau exact ce se petrece în România şi care erau dornice de a se înfrupta din banii rezultaţi din „vânzarea fiarelor vechi, moştenite de la regimul comunist”. Citatul îi aparţine lui Petre Roman.

Singurul erou agreat de inteletualitatea românească al cărei şef este Gabriel Liiceanu şi HRP este Traian Băsescu, ăsta este modelul care ar trebui să guverneze Ţara. Adică, ţinerea poporului sub talpă, cu venituri diminuate şi stipendii pentru cei ce se obosesc să-l pupe în partea întunecată a corpului.

Orice om de bună credinţă care va spune un cuvânt de bine despre Ţară, despre rezultatele de acum ale guvernării, despre trecutul glorios al poporului, va fi catalogat drept comunist, drept pesedist, drept duşman al poporului. Spune despre România, că s-a târât tot timpul în genunchi la toate imperiile şi vei fi catalogat drept un om progresist, alături de marii progresişti Liiceanu, HRP, şi alţii.

Diaspora românească va lupta pentru denigrarea conducătorilor, a realizărilor Ţării, acum, ori în vechime, va nega până şi istoria poporului, nu va ridica un deget pentru a da o şansă României în lumea civilizată. Diaspora ungurească în schimb, trăieşte numai pentru a-şi servi patria şi interesele ei în lume.

Am trăit demni sub cei mai mulţi dintre domnitorii pământeni, demnitatea românească ajungând la sacrificiu în timpul domniei lui Brâncoveanu. Apoi au venit domniile fanariote. În timul celor 100 de ani de domnie fanariotă, umilinţa a ajuns rang de stat, cine era mai umil în faţa domnului acela avea de câştigat. De fapt era un arivist, fripturist, parvenit ridicat la rang de pupincurist. Trăiască sluga şi slugărnicia!

Autor: Ionel Carstea

Sursa: Ionel Cartsea Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • In primul rand….de ce sa-i bagam in seama pe “matracuci” cand asa de bine putem sa-i bagam inapoi de unde au iesit. Daca nu pot sa incape …ii facem in asa fel incat sa incape pe bucati sau cu “suflul” lor daca au verilitate ( dar ma indoiesc, ca doar sunt niste muieri..pardon, papagali si sclavi platiti ; practic sunt cumparati de cei care i-au castigat la licitatie).

  Iar, in al doilea rand de tradatori de neam nu vom scapa nicioadata ( iar exemple gasim in istoria neamului romanesc , mai ales in ultimele decenii)…si vedem ca banul cumpara suflete ( in care unii isi puneau sperante…parca, “saracii” nu stiu ca fiecare are pretul lui); atunci, nu are ce se ne mai mira. Oameni demni si mandrii ca sunt romani si se mandresc cu neamul lor sunt ca speciile rare sau pe cale de disparitie.

  Fiecare vrea cate o felie sau un loc la masa “bogatilor” ( aia, care nu valoreaza nici macar doua cepe degerate din p.d.v moral)..iar in rest ii doare in basca ce se intampla cu un popor sau popoare ( in general cu oamenii de rand , saracii ca nu stiu sau in mare parte isi dau ei seama ca sunt doar simpli pioni). Mai mult, multi dintre ei pun botul la modernitati infecte si pline de jeguri!

 • ce isi face omul cu …mana reprezentantilpr lui-nu altii,nici D-ZEU nu stiu cum ar mai puteau-o scoate la capat;cat despre cei care au crampe la stomac-NUMAI DE BINE -VOR SI EI SA MANANCE GURA LOR O PAINE,SI O CONFUNDA CU LATURILE;

 • Pai stimati domnii, nu este vina SRI ca nu ne-a scos in fata un alt candidat roman pursange, dar nu asa ca Victoras care nu mai stie cum sa iasa din clinciurile lui tata -socru si al PSD-ului. Cine nu vrea adevarata schimbare cu reguli si norme de bun simt in toate domeniile si cu cei 7 ani de acasa pe care scoala nii cizela si adauga ceea ce uitau parinti sa ne spuna. Citind cateva interviuri cu dl prof. Colceag(cel care pregateste lotul olimpicilor romani), veti intelege sau deja a-ti inteles ca ne vor prostii sa ne manevreze cum vor ei. Asa si acesti satrapi cu multe diplome si titluri au pus botul la torturile altora (de la CIA pana la MOSAD)scriu si fac comentarii sau dau interviuri in sensul politicilor celor care ii platesc. Cum de suntem guvernatii de companiile europene, nu ne-a dat A. Nastase si guvernele care au urmat in miinile lor. Trebuie curatata Romania de la radacina si sa revigoram clasa asta politica imbatrinita in furaciune si destrabalare. Dar asta nu se face fara sprijinul unuia din serviciile noastre care sa sprijine directia buna de urmat de statul roman, asta in conditiile in care vecinii nu ne vor dorii destramarea ca stat.

 • Dacă scriați mai puține rânduri despre acești inși, făceați mai bine ștergerii lor din memoria comună, apoi și din tagma ”elitelor”, din care au jinduit să facă parte, de când au apărut pe lume.Neiertătărul Timp prezent-viitorul apropiat indică însă contrariul.

 • Un articol inflamator. Dacă HRP și gașca au vorbit împotriva istoriei Romaniei, atunci trebuie dezavuati,tratați ca atare. Dar lucrurile nu sunt alb-negru domnule Carstea. Am crescut în RO și ca atare am fost obișnuit sa “mestec” bine o idee înainte de a o asimila. Nume ca Plesu,Liiceanu, Macovei,HRP etc au ieșit mereu în față (TV) dar nu înseamnă ca sunt reprezentanții poporului român. Dacă e cineva de vina dati-mi voie sa va amintesc:
  “Fiecare popor are conducătorii pe care îi merita” !
  Doamne Ajuta, România!

 • …sunt musulmani ? cum se face ca sunt toti,….EVREI ? deci nu teroristi extremisti islamisti ne ataca istoria ci EVREII pacifisti…, oare nu asa fac si in orientul mijlociu ?

Abonează-te la newsletter