Politică

Prof. Dr. Pavel Chirilă: „Un sfat părinților: să ne crească vigilența pentru că teoria gender va intra repede în manuale”

Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Prof. Dr. Pavel Chirilă a declarat:



Aș vrea să dau un sfat atât părinților care au fost astăzi la vot, cât și părinților care n-au fost: „Trebuie să ne crească vigilența în continuare, pentru că teoria gender va intra foarte repede în manualele școlare și atunci în mod sigur viitorul copiilor noștri se va schimba.

Noi am spus de mai multe ori că acest referendum nu este făcut atât pentru prezent, cât pentru viitorul generațiilor următoare.

Cei care am stat trei ani aici și am încercat să obținem constituțional definiția căsătoriei așa cum este bine nu părăsim barca aceasta și vom lucra în continuare pentru apărarea moralei creștine în această țară.”

Sursa: Stiri pentru viata

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …Era seara si s-a facut noapte. Pe mare s-a iscat furtuna. Corabia era in mijlocul marii si in mijlocul noptii. Ucenicii ingrijorati – daca nu chiar speriati – se gandeau la Iisus. Cand erau mai bantuiti de groaza, iata vad pe Domnul umbland pe mare si apropiindu-Se de ei. Pe ei nu-i parasise. Toata viata lui Iisus, cu toate amanuntele ei, are o permanenta peste veacuri.
    Deci corabia ucenicilor e corabia Bisericii, care are sa-i treaca de cealalta parte a marii. Dar corabia Bisericii e si Casa Barbatului intelept – Iisus e barbatul intelept, care si-a cladit casa pe stanca – Dumnezeirea Sa – si au venit ploile si vanturile si valurile si au izbit intr-insa, si n-au putut-o darama, fiindca era cladita pe stanca. Dar iata, in minunea aceasta stanca umbla pe mare si sprijinea corabia ucenicilor.

    Asa a fost pana acum; au venit incercarile asupra Bisericii, vanturile, ploile, valurile, ereziile, prigoanele – veacuri de-a randul – si ……..ispitele – ISPITELE TRIUMFULUI. – da, si biruintele Bisericii sunt INCERCARI. Un cugetator crestin din zilele noastre zice, nici mai mult nici mai putin, ca Biserica a supravietuit ereziilor, a supravietuit prigoanelor, dar nu se poate spune ca s-a comportat la fel cand a ajuns in …ISPITA TRIUMFULUI.
    e DE AJUNS SA NE AMINTIM DE VEACUL AL IV-lea al erei crestine – veac de libertate pentru crestinism, CRESTINISMUL CA RELIGIE DE STAT – asa se ticalosisera crestinii, incat un istoric al vremii scrie ca daca n-ar fi trimis Dumnezeu pe Sfintii Vasile, Grigorie si Ioan Gura de Aur, ar fi trebuit sa vina Hristos a doua oara.
    Iata de ce e cu voia lui Dumnezeu ca marea sa fie infuriata cateodata…” Se umplu masurile si se plinesc vremile”, Parintele Arsenie Boca

    Nimic nou sub Soarele care ne incalzeste pe toti, de pretutindeni, din toate timpurile, spatiile, dimensiunile. ” Fenomenul GENDER – aceeasi MARIE cu alta PALARIE, inginerie de sec. XXI pe fondul strategiei hibride globale. La Referendumul acesta, Clasa Politica aleasa prin vot democratic, Biserica prin reprezentanti sai, ne-au parasit la ORDINUL Bruxellului & CO…”Am sadit vita buna, de soi, si iata acum rodeste struguri salbatici…Voi smulge-o si voi arunca-o!”, se tanguie Dumnezeu omului. Pilda lui Iisus rezuma toata stradania lui Dumnezeu cu via Sa: lumea aceasta, si cu lucratorii viei, oamenii, in pilda de mai sus, rezumatul istoriei. Corabia…lucrare ziditoare, imparatie, areal, planeta, stea…

  • Ni se atrage atentia sistematic ca NU AVEM PROIECTE PENTRU FINANTARE UE, de data recenta, atentionarea Corinei Cretu. Personal nu detin informatii cu privire la trecutul, prezentul, familia acesteia, daca are copii, cine este tatal copiilor, daca are parinti, cine-i sunt StraBunii. In mod cert politica pe care o promoveaza nu este fundamentata pe interesele nationale care, iata, o sustin financiar in scaun. Pe mine nu m-a convins.

    De bun simt: pentru a intocmi un proiect mai intai trebuie sa stabilim cine este beneficiarul proiectului, respectiv proprietarul de buna credinta, in conditiile in care ponderea capitalui apartine investitorilor straini conform datelor OFICIALE. Doamna Cretu are cunostinta despre continutul REGISTRULUI ACTIONARILOR? O invitam sa se informeze, sa vorbeasca in cunostinta de cauza, sa …iubeasca, creasca copii frumosi si sanatosi, protejati de talazul REVOLUTIEI SEXUALE GLOBALE pe fondul careia fenomenul “GENDER” reprezinta un pericol extrem.

  • Pentru Cristi Danilet: si mai stim ca o mama a ales sa se arunce in fata trenului impreuna cu cei trei copilasi din cauza saraciei, depresei, ignorantei unei societatii din care si dumneavoastra faceti cu onor parte, din pacate, familia fiindu-va destramata, intocmai ca mai toate familiile existente la ora actuala pe fata Pamantului bantuit de REVOLUTIA SEXUALA GLOBALA pe fondul careia ne SEXUALIZAM pas cu pas, fiecare, cu organele genitale din dotare, caci despre cum ne dicteaza constiinta… s-a observat la Referendum – Lectia Scoala. Multi bani, constiinta putina.
    Ochii vad, inima cere, buzunarul, de asemenea, functia, pozitia, dilema. Constiinta nu si nu! Pai, Bruxellesul a ordonat deturnarea referendumului, Bruxellesul sa plateasca oalele sparte! Sa nu va imaginati ca nu se instrumenteaza dosarul privind acest referendum! Adevarul intotdeauna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu, caci numai adevarul ne elibereaza. Lex universalis.

  • Pentru politologul Stelian Tanase: …USR nu este un partid cu mainile libere, curate, constiinta nepatata, dovada instalarea guvernului tehnocrat pe seama tragediei de la “Colectiv”, finantarea ilegala a campaniei de infiintare, “Cumintenia Pamantului”, neadaptarea legislatiei in conformitate cu dispozitiile Curtii Constitutionale, acordarea de facilitati fiscale companiilor cu capital strain, e.t.c., # e.t.c., pe fondul mutatiilor survenite in acelasi context geostrategic sexual, respectiv REVOLUTIA SEXUALA GLOBALA in virtutea careia “gandim” cu organele genitale. Cu toata dragostea,

  • Referitor la meniul Elenei Udrea in inchisoarea din Costa Rica: da’ poporul pe care l-ati condus in virtutea functiilor dumneavoastra PUBLICE, cu se se hraneste?! Si … din dispozitia si la ordinul cui sta Pinalti in inchisoare, bolnav de cancer, cu familia distrusa din aceleasi cauze generate pe fondul REVOLUTIEI SEXUALE GLOBALE, cauza in slujirea careia rezilierea unor contracte la ordin!, tranzactiile, licitatiile selective, paraindaratul si paradeala, au constituit “Dumnezeul”, “Icoana”, ” Poza de sub perna”, perna cea de toate zilele pe care dormim si tot dormiiiiiim cu gandul la organele genitale…

  • Pentru CURTEA DE CONTURI a Tarii: ca autoritate abilitata in materia desfasurarii activitatilor de control privind BANII PUBLICI apartinand PUBLICULUI ROMANESC, cum explicati ponderea detinuta de CAPITALUL STRAIN pe teritoriul Patriei Mama, constienti fiind de intruziunea REVOLUTIEI SEXUALE GLOBALE in politica interna a unui stat, dovada MEGADOSARELE privind INFRACTIUNILE SEXUALE, SANTAJ, SABOTAJ, SUBMINARE ECONOMICA si SEXUALA a unei tari, Fenomenul GENDER in tranzactiile umane, financiar-bancare, fiscale, politica paradisului fiscal, a tineretii fara batranete – dovada legea pensiilor neapucate, sexualizate in acelasi context.

  • Pentru SPP: v-ati SEXUALIZAT si voi?!
    A ramas cineva …nesexualizat in tara aceasta?!

    Din fericire, copilul si copilaria.

  • 60 000 de euro c/val unei interventii chirurgicale pt schimbare de sex decontata de statul roman prin DRG X 6 (sase interventii) …

    # iubirea nu se voteaza, se deconteaza din bani publici…STRIGATOR LA CER!

    … sa faca interventia daca asa simte DAR din buzunarul propriu, sponsorizari, paradis fiscal…

    Curtea de Conturi sa se pronunte in speta DIN PDV AL RECUPERARII PREJUDICIULUI – DRG nu reprezinta temei legal demn de invocat in speta, cu consecinta utilizarii banilor pentru vindecarea copiilor cu handicap neuro-motor, psiho-afectiv, a batranilor … of, Doamneeee