Politică

Pro democrația sau trădarea pe trei arginți

parvulescuS-a activat rău de tot agentul C. Pîrvulescu. Are sîrme lungi băgate în cur, conectate la voltaj înalt provenit din cele două mari centre antiromânești, cel germano-revanșard și cel soros-globalist.

Alături de ferocitatea armatei propagandiștilor johanniști care cîștigă teren semnalizînd fals, în războiul imaginar al “pasiunilor”, pe direcțiile Macovei și Meleșcanu, cele două păpuși distribuite fiecare în rolul de justificare a aritmeticii anti-Ponta post turul întîi, se pregătește o nouă încălecare a românilor de către cele mai ostile facțiuni ale ocupantului străin.
Stupid băgate în seamă de către victimele imensei mașinării de propagandă, cele două invenții, una plasată la polul antipatiei populare, cealaltă la polul unei presupuse eleganțe care ar denota echilibru (ce fel de echilibru cînd a anunțat intenția de scurtare voluntară a mandatului, situație care ar arunca țara în criză constituțională), cele două păpuși voluntare și jocul înfocat din jurul lor pregătesc un “egal” aritmetic înainte de turul doi.

Egal fără UDMR, atenție, măr otrăvit de care te folosești doar, de preferință oferindu-l adversarului ca să muște din el.

Pentru Johannis nu se poate face propagandă înainte de turul doi. Orice temă ar alege s-ar trezi pe teren minat, individul nu are ce căuta în funcția de președinte, doar ura și dorința de a umili încă o dată națiunea română justifică propulsarea respectivului. Bineînțeles, astfel sîntem împinși, din nou, într-o dilemă: fie suprimăm spiritul critic fie acceptăm varianta antiromânească pe față. Pentru mine e simplu, veneticul nu se pune în discuție, au întins prea mult coarda. Pentru alții e mai greu. De aia era nevoie să fie cocoțat în fruntea moftului neamului (PNL, dublu blindat apoi prin sufocanta îmbrățișare a ciocoimii pedeliste, pentru ca orgia elitistă să nu rateze vreo perversiune).

Turma elitei nu luptă pe frontul principal pentru că ar pierde masiv. În schimb, cu ajutor profesionist, ca într-o operațiune de învăluire, bat toba, se agită cu spume pentru umflarea, deocamdată în sondaje, a celor două personaje “neutre”, “integre” și “apartinice”, mama “justiției” care îi poartă numele și autorul tratatului cu Ungaria.

Deși preferă profund anormala, dpv românesc (perfect naturală din perspectiva ocupantului), ascensiune a unui neamț protestant, antiromânii pregătesc condițiile unei dezbinări și instabilități suficient de dezvoltate pentru a controla măcar viitorul guvern, dacă nu și președinția. Odată plecat Ponta la Cotroceni, soarta formulei guvernamentale va depinde mai mult de gradul de  infiltrare, de diversiunile și de propaganda dementă decît de configurația majorității parlamentare actuale (fără UDMR).

N-am concluzie, știu doar că, de aș găsi una, mi-aș dori-o pe foc automat și de calibru 7,62.

Sursa: La Conu’ Mishu

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu