Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Priorităţile naţionale: vaccinuri, rachete şi card de identitate biometric

Cel mai mare blestem al României este parazitarea Statului de către o castă din servicii, ce răspunde exclusiv la comenzile globaliste, reprezentate aici de Klemm (ambasadori), bănci şi corporaţii.
Interesul naţional este prins în acest cleşte zdrobitor.


Securitatea a bătut palma cu Soros încă din 1990, la deschiderea Fundaţiei în sediul GDS, când şi-au pus oameni în conducere. Era vorba de putere, bani şi alte beneficii, pentru care unii sunt capabili de orice. Dar desăvârşirea procesului de subjugare totală a Statului de către corporaţii s-a făcut sub regimul Băsescu.

Problemele au început când Sistemul, după ce aproape a distrus economia cu capital autohton şi a atacat direct politicienii din partide, altele decât PDL, a început să decimeze politicienii din camarila băsistă şi cercurile lor de interese din servicii care-i deserveau, cei care au întreţinut corupţia la un nivel fără precedent.

Imbecilii utili nu şi-au dat seama că sunt doar unelte locale, de care se vor descotorosi la un moment dat, şi au intrat în panică. De asta războiul dus împotriva lui Codlea şi al Codruţei Kövesi, care nu aveau habar că ofiţerul acoperit Ghiţă este o nucă prea tare, dificil de spart. Băsescu, de asemenea, e un maidanez care le ştie dedesubturile turpide. Faptul că s-a ajuns la Elena Udrea şi la rudele apropiate (frate, fiice), asta l-a determinat că să îşi scuture râia peste inamicii care au fost iniţial oamenii lui de casă, promovaţi chiar de el.

Partea din Servicii care lucrează la Marele Imperiu Globalist, generic spus oamenii lui ”Soros”, sunt într-o oarecare derută după victoria neaşteptată a lui Trump, care însă nu poate destabiliza total o construcţie realizată sistematic şi în care s-a investit enorm. Consilierul mai multor preşedinţi americani, Roger Stone, a declarat după vizita din ţara noastră că “George Soros este în cârdăşie cu SERVICIILE DE INFORMAŢII DIN ROMÂNIA (s.n.) şi Ungaria”. Deep State încă încearcă răsturnarea lui Trump, mediatic este supus unei flagelări continue, însă Sistemul la noi nu are adversar, operaţiunea de discreditare a politicului fiind metodică iar populaţia fiind în proporţii enorme, tot după Stone, aflată sub supraveghere continuă. Acoperiţii din servicii sunt prezenţi peste tot: partide, economie, presă, justiţie, procuratură şamd.

Dorinţa corporatocraţiei este că să aibă partide “proaspete”, de genul USR, care să le pună în aplicare agenda secularist-progresistă şi privatizări convenabile, partide făcute cu sprijinul serviciilor, scenariul Cioloş – USR dând roade în Franţa, cu un Macron prezentat de media mainstream ca un mare lider mondial, deşi la el acasă a avut cea mai mare prăbuşire de încredere în cel mai scurt timp din istoria Republicii.

PSD a fost votat masiv tocmai pentru că publicul aştepta o izbăvire, dorinţa de a îndepărta de la putere partidele Sistemului (PNL/USR/Cioloş) fiind una instinctivă. Însă PSD nu are puterea de a rupe pisica, întrucât Sistemul s-a asigurat că are la vârf oameni şantajabili, iar partidul este infestat de acoperiţi. Modul de operare al lui Ponta (prieten de reţea cu Ghiţă) şi Grindeanu, a fost unul care stârneşte nedumeriri.
Aducerea lui Tudose în funcţia de prim-ministru arată însă ca o mişcare de cadre.
Statul Paralel are nevoie de siguranţă.

Viaţa politică, cu o stradă (tefelistii) pe care Sistemul o controlează (identic cu ce se întâmplă în SUA) prin corporatişti şi ONG-urile Soros, precum şi cu o mass media confiscată, va fi greu de mişcat şi transformat.

Prin grăbirea unei legi (a vaccinării obligatorii) care a fost probabil impusă în “Foaia de parcurs” pe care corporaţiile au înmânat-o guvernului anterior, prin ameninţările directe ale premierului sub acoperire Tudose de instituire a unui Barnevernet naţional, adică a distrugerii familiei prin dictatul Statului; prin hăituirea medicului sucevean Mircea Puşcaşu care urmează celei a dr. Christei Todea-Gross, ce a scos un studiu în volum ce demonstrează nocivitatea unor vaccinuri, viteza cu care se doreşte implementarea cărţii de identitate cu cip electronic – o mega-afacere ce grevează MAI de investiţii urgenţe în infrastructură şi ne transformă pe toţi în potenţiali infractori; prin miliardele de dolari date în avans pe un sistem defensiv de rachete care ar trebui să ne apare de prezumtivele rachete nucleare ale… Iranului (!), toate aceste scurgeri imense care nu ţin de agenda reală a cetăţeanului fac ca partidul aflat la guvernare să arate faptul că investiţia de încredere a poporului este pe cale sa eşueze deplorabil.

Preşedintele Dragnea ar trebui să înţeleagă faptul că o şansă ca asta ratată, poate să însemne şi ruperea partidului. În plus, candidatul la alegerile prezidenţiale din partea PSD nu va avea nicio şansă la viitoarele alegeri. Cine va mai credita un partid neputincios?

Singurul proiect care ar putea să mişte ţara – şi de care Sistemului globalist îi este o frică paralizantă -este Referendumul pentru definirea în Constituţie a actanţilor căsătoriei (bărbat şi femeie), adică o definire a NORMALITĂŢII, aşa cum am ajuns să facem astăzi, presaţi de valul ideologic, revoluţionar, sexo-marxist. Acest proiect ar putea să redea ceva din credibilitatea pierdută întregii clase politice româneşti.

Dacă uneltele globaliste ale Sistemului nu vor fi îndepărtate de zona decizională, dacă politica nu va fi rebranşată la realităţile societale, România – o ţară importantă a zonei – nu îşi va mai reveni din poziţia periferică la care a fost condamnată de elită globalistă mondială, folosindu-se de cozile de topor locale.

Ţara are nevoie că de aer de o recâştigare a demnităţii naţionale, care nu se poate face prin promovarea acerbă a agendei globaliste, aşa cum se întâmplă acum. Iar acest deziderat nu se poate realiza fără oameni de curaj.

Autor: Iulian Capsali
sursa: https://www.facebook.com/IulianCapsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Exista vreun laborator pe fata Pamantului care sa verifice compozitia vaccinului, detecteze metalele, tulpinile active hexa… (acid clorhidric, aluminiu, mercur-thimerosal utilizat justificativ ca si conservant?!
    Raportul dezinfectantul?!
    Raportul alimentul?
    Raportul …
    Aaaaaa…laboratoarele nu sunt ale noastre!