Politică

Președintele Parlamentului Ungariei: „Nu vrem nebunie gender; vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile noastre să dea naștere la copii”

JAck-sen-Sursele noastre de la Budapesta ne transmit că László Kövér, președintele Országgyűlés(Adunarea Națională, parlamentul Ungariei) a spus, în timpul discursului său de ieri de la congresul partidului de guvernământ, Fidesz, condus de Viktor Orban:

„Nu dorim societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile să nască (copii).

Nu dorim Statele Unite ale Europei, nu dorim multiculturalism, nu dorim puterea lui Mamona. Vrem cultura noastră. Vrem o Ungarie independentă, vrem Europa națiunilor, a comunităților tradiționale, Europa creștină.”

În timp ce în Ungaria acesta este discurs „mainstream” în ultimii ani, vă rugăm să faceți un exercițiu de imaginație și să identificați măcar un singur politician român care să aibă curajul să rostească aceste cuvinte.

Sursa: Cultura Vietii

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iata intr-adevar, un politician “care are sange in instalatie”, vorba lui Radu Berceanu. Ce diferenta fata de politrucii de la Bucuresti care ar fi in stare sa ii pupe-n cur pe oficialii americani si UE. Sa ne intelegem: pt noi romanii , Orban si Kover sunt niste mizerii de oameni, prin iredentismul si revizionismul sau, dar pt maghiari reprezinta AUR curat, prin politica sa de independenta si balans pe care o promoveaza relativ la marile puteri. In aceata lupta crancena a marilor puteri pt ficare spatiu de influenta , iata ca Putin ii curteaza si le propune incheierea de contracte economce , dar si Vestul si SUA au lasat-o mai moale cu declaratiile si sanctiunile, in ultima vreme , de teama sa nu piarda din lesa Ungaria. In schimb, alta este atitudinea liderilor rusi fata de conducatorii Romaniei. Iata un exemplu: cand fostul ministru de externe al Romaniei, Adrian Cioroianu, i-a cerut o intrevedere ministrului de externe al Rusiei, Serghei Lavrov(amandoi se aflau atunci la Washington), acesta i-a raspuns printr-un emisar, ca nu este nevoie, deoarece daca vrea sa stie care este pozitia oficiala a Romaniei e suficient sa discute cu ministrul de externe al SUA.
    Asa ca, bravo liderilor maghiari , pt modul magistral in care stiu sa-si joace cartea!