Analize și opinii Politică

Politicienii, o specie de nevertebrate pusa pe inavutire

In marea lor majoritate, politicienii reprezinta in peisajul autohton o specie de nevertebrate pusa pe capatuiala. Si-atunci, de unde vrei, rumane, demnitate si onoare?

Cu cat ocupa o pozitie mai sus in administrarea tarii, judetului, ori localitatii, cu atat sunt mai “importanti”, in mintea lor odihnita.

Si asta n-ar deranja pe nimeni, daca nu ar lua decizii pentru o comunitate intreaga, adevaratele valori – oamenii de rand – fiind tratate ca niste banale fiinte ce le ocupa din cand in cand timpul lor pretios, cu problemele lor marunte.

Ca se numesc Boc, Udrea, Cocos, Videanu, Berceanu, Nastase, ori mai stiu eu cum, toti isi vad doar interesul personal, ori al grupului din care fac parte.

Indiferent ca ne raportam la un grup masonic sau doar unul de afaceri, iar daca cineva indrazneste sa nu fie de acord cu activitatea lor sau a unuia din grupul lor de influenta, incep sa se autovictimizeze si sa se disculpe prin diverite organe media sau la diferite intalniri publice.

Ceea ce nu spun niciodata aceste “victime imaginare” este cum au reusit dintr-un amarat de salariu de bugetar sa isi cumpere locuinte, terenuri, masini… oi sau alte animale.

Preocupati de a-i acuza pe cei care le lezeaza interesele, acestia (tolerati de presa si implicit de societate) nu aduc contraargumente pentru a demonta ceea ce li se atribuie in mod injust, dupa cum trambiteaza ei, demonstrand o vehementa dusa la extrem impotriva unor persoane care nu au nicio legatura cu subiectul.

In mintea lor odihnita se nasc fel de fel de conspiratii si isi construiesc explicatii, unele de-a dreptul halucinante, ori intocmesc liste negre sau retele de tip mafiot: ba ca publicatia a scris despre ei pentru ca le-a fost taiata finantarea, ba ca in spatele articolului ar fi alte interese mai mult sau mai putin legale, ori simplu ca cel care a scris are ceva cu el, marele politican.

Si pentru a-si demonstra potenta existentiala, marii politicieni incearca prin fel de fel de mijloace sa-l dea afara pe ziaristul care a indraznit sa scrie de ei, apeland disperati la patroni, iar daca nu reusesc, patronii devin adversari, iar presiunile economice impotriva lor devin din ce in ce mai puternice.

Ei, marii politicieni, refuza sa accepte faptele palpabile ce le sunt prezentate, pe care le vede orice om si care, mai mult decat atat, sunt semnalate chiar de cetateni.

Practic, toti romanii sunt dusmanii lor, dar ei nu isi dau seama! Din scaunele lor de politiceni, presa care nu le canta realizarile majore reprezinta opozitia, adversarii!

Ceea ce ignora infatuatii aflati astazi in functii publice este ca mai exista si segmente de mass-media care incearca cel putin sa aiba un singur stapan: cititorii. Care cititori, ca vor ei ori ca nu vor, reprezinta majoritatea.

Ei, marii politiceni, uita ca ocupa deja fotoliile din administratie de ani de zile, iar in urma lor realizarile sunt minuscule ori chiar lipsesc cu desavarsire, in cazul majoritatii.

Ei, marii politicieni, uita ca romanii nu i-au votat ca sa se plimbe prin lume pe bani publici, ori ca sa prospere firmele pe care le controleaza prin diferiti interpusi.

Insa, ei marii politicieni, uita toate aceste lucruri pentru ca, nu-i asa? … sunt nevertebrate!

sursa: ziare.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cine foloseste cuvantul NEVERTEBRAT ,nu poate fi decat un MASON . Numai MASONERIA are un idol sarpe , NEVERTEBRAT la care se inchina si pe care-l numesc LUCIFER .MASONERIA romana ,nu este altceva decat o ORGANIZATIE CRIMINALA ce manipuleaza ,dupa pofta inimii, o tara precum ROMANIA. MASONERIA a incarcat LEGISLATIA ROMANA cu ONG-uri .Ce reprezinta MASONERIA ??? o ORGANIZATIE . Ce reprezinta un ONG ??? o ORGANIZATIE , nu-i asa ??? Coincidenta sau SCHIMBARI MASONICE ??? O organizatie se INFIINTEAZA si tot asa o organizatie se poate DESFIINTA , nu-i asa MASONILOR ??? Ce NEVOIE are Romania de VOI ??? Sa faca cheltuieli suplimentare cu o ORGANIZATIE rau famata ,ba mai mult considerata CRIMINALA ??? In 2009 MASONERIA nu si-a retras sprijinul fata de toate institutiile fundamentale ale statului roman , ci a DECLANSAT sub acest ANUNT un GENOCID impotriva directa a poporului roman si a institutiilor fundamentale ale statului roman , ca o RAZBUNARE a faptului ca a fost DESCOPERIT adevaratul SCOP al acestei ORGANIZATII CRIMINALE si mai ales modul de operare , adica folosirea ARMELOR DE RAZBOI RUSESTI de tipul celor cu MICROUNDE si a celor PSIHOTRONICE. ROMANIA nu este o tara de mana a doua , ci este o tara in curs de OCUPARE MASONICA…