Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Platforma lui Cioloș, pe serverul lui Soroș?!

Platforma România100, pe care premierul tehnocrat Dacian Cioloș își prezintă viziunea sa despre dezvoltarea României, este găzduită pe serverul companiei deținute de un partener de afaceri al lui George Soros.

ciolos

Sursa Zilei prezintă câteva elemente și argumente care demonstrează că Dacian Cioloș se află în sfera de influență a miliardarului american George Soros, fiind sprijinit de rețeaua pe care acesta o cotrolează.

Platforma este postată pe site-ul ro100.ro, domeniu înregistrat la Romania Top Level Domain (ROTLD), un registru care oferă servicii de înregistrare de domenii cu extensia „.ro”, gestionat și monitorizat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică. În baza Legii 677/2001, identitatea persoanei fizice care deține un domeniu .ro nu poate fi făcută publică.

În schimb, serverul pe care este găzduit site-ul ro100.ro este deținut de compania GoDaddy.com LLC, înregistrată în Delaware (SUA). Acționarul majoritar al acestei companii este fondul de investiții Kohlberg Kravis Roberts &Co. (cunoscut și drept KKR), la care acționar majoritar este miliardarul Henry R. Kravis.

media-147714828999906200

Henry Kravis este cunoscut pentru investițiile pe care le-a realizat alături de miliardarul George Soros, inclusiv în website-uri din Europa, scrie sursazilei.ro.

De altfel, în anul 2000, potrivit unei știri difuzate de Bloomberg, KKR și Soros anunțau că vor investi masiv în internetul din Europa.

Henry Kravis și George Soros sunt unii dintre cei care au finanțat proiectul „Laureate Universities”, o rețea de universități din 25 de state.

Autor: Alexandra Cruceru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-le Cruceru noi credeam ca tu ai introdus internetul in Europa si ai infiintat 25 de universitati. Daca tot nu ai facut nimic pana acum taci dracului si nu te baga unde nu-ti fierbe oala.

Abonează-te la newsletter