Politică

Petre Caluian: “Revoluția permanentă sau „alegerile” ca perpetuă lovitură de stat”

Aflu că Johannis și trupele lui de asalt pregătesc un mega eveniment în Piața Universității in noaptea de duminică după inchiderea urnelor, prin care să marcheze zic ei profetic, victoria lui Johann al II-lea asupra PSD, a românilor și a „comunismului” desigur, la treizeci de ani de la căderea Celei de a Doua Republici. (populară și socialistă).



De fapt altul este scenariul pe care il intuiesc aici, pentru că intr-o formă aproape similară dar adaptată momentului, l-am mai văzut o dată, numai că nu a fost dus până la capăt, pentru că intre timp serviciile rezolvaseră impasul apărut neașteptat din urnele de vot. Despre ce e vorba – și am mai scris despre asta aici la momentul respectiv:

In noaptea ultimului tur al alegerilor prezidențiale din 2009, in care seara ne-am dus la culcare cu Geoană președinte și ne-am trezit dimineața in hăhăiturile hârâite ale lui Băsescu, imediat ce s-au inchis urnele și veneau din țară cifrele exit-poll-urilor, toate televiziunile (TOATE) l-au dat pe Geoană președinte, cu excepția uneia: B1Tv… La B1Tv. in studiou erau „Nașul” Radu Moraru și Vasile Dâncu, sociologul care, cu casa lui de „sondare”, erau singurii care dădeau cu totul alte cifre, in favoarea lui Băsescu.

Care era scenariul apropo de demonstrația anunțată și acum: O mulțime de oamenii chipurile indignați, revoltați și foarte nervoși dădeau telefoane la B1Tv și intrau in direct cu cei doi, făcând apeluri disperate „să se facă, domn’e, ceva”, „să nu se fure voturile”, ca domnu’ Băsescu să nu piardă alegerile. Desigur, fiecare după priceperea, gradul, inteligența, ordinul și instrucția primită, probabil. Ăia doi din studiou, repteau pe un ton care amintea de atmosfera din Studioul patru al Televiziunii Române aproape Libere din zilele și nopțile revoluției, că totul este sub control, ca oamenii să stea liniștiți, că ii anunță ei dacă o fi „cazul” (!?) etc. Apeluri la revoluție și contraapeluri la „păstrarea calmului”, dar care, prin modul in care erau articulate, mai mult incingeau atmosfera prerevoluționară.

Ce regie.. mi-am zis.. reamintesc: Geoană era președinte pe toate exit pollu-rile și ecartul se păstra, numai B1Tv le dădea răsturnate, când, să fi fost pe la miezul nopții, la un moment dat, mi-a atras atenția unul care urla isteriza(n)t la telefon, că ei sunt „in stradă”, domn’e.. cred că a spus, la fântâna de la Arhitectură și ca să li se spună ce să facă; de unde să ia arme (sau să li se dea, nu mai rețin exact, dar sensul ăsta era), că ei sunt foarte mulți in stradă și hotărâți să nu lase să le fie furat (!!!) votul. Vă dați seama ce impact aveau urletele ălora transmise prin televiziune, in sediul PSD?

Abia asta mi-a atras cu adevărat atenția, deși nu puteam crede că se intâmplă in realitate așa ceva și nu este de fapt o regie care să-i sperie pe „pesediștii” care numărau și ei voturile la sediul lor, pentru a le paraliza orice voință și inițiativă de a da un răspuns adecvat la ceea ce deja incepuse să se vadă: micșorarea ecartului pe fondul „votului” de la Paris și „diaspora” și răsturnarea accelerată a procentelor. Și până dimineață știm ce s-a intâmplat.

Apoi alegerile prezidențiale din 2014, cred că vă aduceți aminte că același tip de presiune difuză și ocultă a fost pusă pe liderii PSD, cărora in seara alegerilor li s-a transmis pe diferite canale că există in stradă o mare masă de oameni furioși pe victoria lui Victor Ponta. (eu și acum cred că Ponta le-a câștigat).

Rezultatul? La câteva ore, puține, după inchiderea urnelor, când incă veneau cifrele din teritoriu și se numărau voturile, spre stupoarea tuturor, Ponta și Dragnea, albi la față, au ieșit la presă și au anunțat, hodoronc-tronc, că iși recunosc infrângerea și pe Johannis ca invingător.. WTF?

Ce se intâmplase de fapt? Au fost sunați de ambasada „partenerului” strategic, de unde au fost avertizați, că dacă nu renunță, vor fi responsabili pentru „kievizarea” României pe modelul Maidanului de la Kiev, despre care știm cu toții că a dus la căderea regimului Ianukovici, după ce oamenii au inceput să cadă morți, impușcați in stradă sub lumina camerelor de luat vederi ale marilor televiziuni occidentale, de lunetiști amplasați in locuri strategice ca să pară că au tras trupele de represiune ale președintelui legitim aflat in funcție, lunetiști care erau parte la lovitura de stat orchestrată de administrația Obama și complicii lor occidentali in strategia americană de a mai muta cu incă un pas granițele NATO spre Est și a strânge și mai tare „indiguirea” Rusiei.

E de ințeles cred de ce PSD a renunțat in seara aceea la a mai număra voturile, cu atât mai puțin să-și mai clameze victoria. Dar știți cum se spune.. in sălbăticie, o dată ce prădătorul ți-a simțit frica, iți va lua urma până te va răpune. Și scenariul „strada” a fost reluat după aceea ori de câte ori interesele o cereau.. și ca să dea jos și guvernul Ponta după atentatul de la Colectiv ori ca să blocheze guvernarea după ce PSD a ajuns din nou la putere in 2016.

Și astfel ajungem la alegerile noastre de duminică 24.11.2019, in care suntem din nou „avertizați” cu reeditarea nopților in care ni se fură votul..

Cum va fi la alegerile astea, nu pot să știu.. depinde foarte mult și cum s-au aliniat „stelele” in cele două tabere care iși tranșează puterea…

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Astazi, cand negustorul de copii va castiga cel de-al doilea mandat prin voturile serviciilor(din soft) si cele ale tefelistilor si #rezistentilor, adica al celor fara identitate nationala, asteptati-va ca, “Guvernul lui” sa ne impuna imediat agenda progresista si neomarxista a “Stapanilor externi ai Coloniei”, ce contine teme ca: control si supraveghere totala, LGBT si identitate de gen si pedofilie, pqarteneriate si casatorii homosexuale, vaccinuri ucigase obligatorii, legalizarea avorturilor, educatie sexuala in scoli, ”statul de drept(i)” condus de noua securitate, lupta impotriva coruptiei, stergerea identitatii nationale, preluarea economica a statului de catre corporatiile occidentale, Codex alimentarius, etc!