Politică

”Pentru asta a fost executat politic Dragnea! Un act de trădare națională a președintelui și premierului”

Atac dur la președintele Klaus Iohannis și la premierul Viorica Dăncilă! Gelu Vișan, cunoscut drept un susținător al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de trădare națională.



Vișan susține că Dragnea a fost executat politic, pentru parafarea Memorandumului pe Energie dintre România și SUA.

„S-a încheiat! Trădarea Națională a Monstruoasei Coaliții. România nu este vândută, este dată pe degeaba.

Arătam în urmă cu cinci luni că Iohannis a bătut palma cu Dăncilă pentru a-l condamna pe Dragnea, pentru a deveni președintă de partid și candidat la prezidențiale din partea PSD. Mai spuneam că am avut informația de pe 13 mai, în plină campanie electorală.

Scriam că motivul real pentru care a fost condamnat Dragnea a fost acapararea pe degeaba de către Exxon Mobil a gazelor de la Marea Neagră în beneficiul SUA, al Austriei, al Ungariei și al altor ocupanți, iar Românii și România să nu câștige nimic din gazele care sunt ale noastre.

Dragnea avusese “tupeul” să spună că aceste gaze de pe teritoriul României sunt ale noastre, ale românilor, și ar trebui să beneficieze și ei un pic de aceste gaze.

Într-o țară în care mai mult de trei milioane de gospodării se încălzesc cu lemne, asta ar fi însemnat că în următorii cinci-zece ani toate aceste gospodării puteau fi racordate la gaze românești cu preț mic, că în toare gospodăriile din România, fie bucătării, centrale de apartament și încălzirea centralizată prin CET-uri, prețul gazelor ar fi scăzut, că se relansa încălzirea pe bază de cogenerare, că industria consumatoare de gaze beneficia de gaz mai ieftin, că putea fi relansată industria, inclusiv industria metalurgică, de mașini grele și industria producătoare de îngrășăminte pentru agricultură. Mai mult, prețul energiei electrice ar fi scăzut, alături de cea termică, având un preț mai mic al gazelor, iar România ar fi devenit atractivă pentru investițiile străine.

Pentru ca toate acestea să nu se întâmple și pentru ca de gazele românești să nu beneficieze românii, a fost băgat Dragnea in pușcărie și a fost înlocuit cu Dăncilă care, împreună cu Iohannis, să dea aceste gaze străinilor, nu Românilor.

Acum o lună Iohannis s-a dus în SUA și a dat asigurări că românii nu vor beneficia de gazele lor, semnând un Memorandum.

După aceasta, Ministerul Energiei a pus în Dezbatere publică Legea așa- zisă a Gazelor, în care tot ce obținuse Dragnea pentru Români va fi anulat, de ele benficiind oricine, în afară de români.

Astăzi, Viorica Dăncilă a anunțat că va merge în SUA și “Vom semna un Memorandum pe energie” (!!!) adică va parafa și va contrasemna înțelegerea lui Iohannis. (!!!) Acest Memorandum este un Act de TRĂDARE NAȚIONALĂ a Președintelui Iohannis și a Primului Ministru Viorica Dăncilă împotriva României și a Românilor, o condamnare la continuarea încălzirii cu lemne a peste trei milioane de gospodării, a menținerii unui preț mare al imtreținerii, al energiei, dar și o condamnare a industriei Românești.

Este un furt fără precedent al resurselor românești și o condamnare a românilor la sărăcie. Aceasta este Colonia România!

Aceasta este Monstruoasa Coaliție dintre PSD și PNL, între Dăncilă și Iohannis! Pentru asta a fost executat politic Dragnea. România a devenit oficial Colonie condusă de Occident prin Corporații.

S-a încheiat!”, scrie, pe Facebook, Gelu Vișan.

Sursa: Bugetul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • CRED CA CINEVA A UITAT SA-SI IA MEDICAMENTELE…..
    ROMANIA ESTE COLONIA PROPRIILOR HOTI SI BANDITI CARE FOLOSESC LA INAINTARE STRAINI.
    ACELASI MOD DE OPERARE IL AU PE TEROTORIU ROMANIEI EVREI, EI FOLOSESC LA INAINTARE PENTRU EXCROCHERIILE COMISE IN ROMANIA ARABI, TURCI, ASIATICI, ETC ROMANIA ESTE CAPTURATA INCEPAND CU DECEMBRIE 1989. POPULIMEA RAMASA IN ATARA ESTE IN ADORMIRE.

  • La cele 3 milioane de familii care se incalzesc cu lemne adaugati si pe cei care au gaze, dar baga si lemne iarna ca nu au destui bani sa plateasca incalzirea numai cu gaze. Si nu sunt putini.

  • Tuta si Plavanul n-au miscat un deget, desi au toate parghiile in maini, pt a pune pe un fagas normal ancheta musamalizata de la Caracal, aratand astfel ca sunt partasi la marsaviile si crimele Statului Subteran, in schimb nu precupetesc niciun efort pt isi multumii stapanii externi, dandu-le acestora pe gratis toate resursele tarii, bagand la greu in tara imigranti musulmani si primind in schimb dreptul de a administra Colonia, evident in favoarea acestora si in defavoarea poporului roman! Intr-un stat romanesc, national-ortodox, cum era sub voievozii romani(si nu intr-o Colonie securist-masonica, asa cum suntem astazi), cei care isi permiteau un astfel de sacrilegiu erau judecati pt “HICLENIE”(cuvant arhaic care desemna inalta tradare) si decapitati sau trasi in teapa.