Analize și opinii Politică

PARASIT DE MASONI SI ROTARIENI, PDL SE DEZINTEGREAZA

 PARASIT DE MASONI SI ROTARIENI, PDL SE DEZINTEGREAZA ”Lăsând la o parte disputele legate de posibilele jocuri de culise ale fenomenului masonic (reunind în acest termen generic Lojele Masonice, Francmasoneria, şi Cluburile Lyons ori Rotary) trebuie acceptată ideea că masoneria reprezintă o pârghie importantă atât în ceea ce priveşte deschiderea de uşi la diferite nivele, cât şi accesul la fonduri prin derularea unor afaceri cu parteneri masoni.Ei bine, hemoragia portocalie din ultima perioadă, exilul masiv al unor nume cheie din PDL spre PC sau PNL (parlamentari, primari, europarlamentari) duce, încet dar sigur, la dispariţia PDL de pe scena politică în actuala formulă.

Descompunerea principalului partid de guvernământ , dezintegrarea sa are consecinţe nu numai în cea ce priveşte majoritatea din Parlament. Un alt semnal puternic, dar ignorat până acum, este cel al ruperii dintre portocalii şi motorul masoneriei. La fel cum un preşedinte este sortit pieririi în momentul în care nu mai este sprijinit de serviciile secrete, aşa şi un partid, în momentul în care i se blochează accesul la pârghiile masoneriei, este sortit pieririi. Iar masoneria şi-a luat mâna de pe PDL.

Un prim semnal extrem de puternic a fost dat o dată cu dezertarea lui Sorin Frunzăverde. Într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, el a recunoscut că este mason. Aceasta l-a făcut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de după ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile şi de două ori ministru al Apărării în Guvernele Isărescu şi Tăriceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzăverde a primit o călduţă poziţie de deputat în Parlamentul României, apoi europarlamentar şi în fine preşedinte CJ Caraş Severin. Un segment important al Masoneriei, gruparea Marilor Loje, şi-a luat braţul protector de pe PDL. Adio relaţii, posibilităţi, fonduri.

Apoi, odată cu trecerea senatorului PDL Ioan Sbârciu, fost rector al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, la PC a venit un semnal clar din partea Cluburilor Lyons şi Rotary. Senatorul Sbârciu este din iulie 2011 guvernator al Clubului Rotary România şi Republica Moldova. În mesajul adresat membrilor clubului, prof. univ. dr. Ioan Sbârciu a arătat că pentru el “Rotary este o organizaţie de prieteni, o comunitate internaţională care acţionează responsabil spre îndeplinirea scopurilor comune, iar calitatea de membru în această organizaţie presupune un act volitiv, o alegere asumată, de a răspunde chemării comunităţii, de a fi alături de ceilalţi în acţiunile, programele şi proiectele întreprinse”. Demisiile celor doi membri marcanţi ai PDL şi ai fenomenului masonic nu sunt deloc întâmplătoare, ele fiind un semnal clar al faptului că masoneria a trântit uşa în nas PDL. Din cele 10 guverne care s-au succedat în România după evenimentele din decembrie 1989 (fără a le lua în calcul interimatele), cel puţin şase au fost conduse în mod cert de prim-miniştri a căror apartenenţă la francmasonerie este confirmată: Petre Roman, Radu Vasile, Mugur Isărescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Răzvan Ungureanu. Mai mult, în toate guvernele au existat cel puţin doi, trei sau chiar mai mulţi miniştri, despre care se ştie cu certitudine că sunt masoni: Sorin Frunzăverde, Victor Babiuc, Adrian Năstase, Teodor Meleşcanu, Adrian Severin, Mircea Geoană, Mihai Răzvan Ungureanu, Doru Ioan Tărăcilă, Ioan Rus, Ion Caramitru, Gavril Iosif Chiuzbaian, Ioan Talpeş sau Dan Ioan Popescu, fiind doar o parte dintre aceştia.”

sursa: giurgiu-news.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • un prim pas a fost acum vreo 3 ani cand masoneria a dat comunicat oficial ca-si retrage sprijinul acordat guvernului Boc

 • Completez tabloul cu două nume, unul de importanță locală și regională (Marcel Vela, primarul orașului Caransebeș – francmason recunoscut – nominalizarea lui la candidatura conducerii CJ Caraș Severin din partea USL/PNL fiind motivul pentru care Frunzăverde a trădat PDL pentru PNL) și unul de importanță națională, demascat de discursul său din 14.06.2012:
  „Președintele PNL Crin Antonescu s-a adresat membrilor BPC și CNEx:
  ……
  Nu e capitală de judeţ, dar din punct de vedere istoric nu putem trece pe la Caraş fără să salutăm menţinerea Caransebeşului sub conducerea luminată a fratelui nostru Marcel Vela.
  ……”

 • In Anglia un sta cu uriase organizatii masonice este STRICT INTERZIS sa fi functionar de sta -INDIFERENT DE RANG SAU SERVICII …ADICA MILITARI POLITISTI JUDECATORI ETC.SI SA FI MASON !E PENALA CHESTIA SI PE NUNA DREPTATE …FIINCA NU POTI SAJURI CREDINTA SI FRATILOR MASONI SI STATULUI …FINCA INEVITABIL VEITRADA PE UNUL SI DECI ,GHICI ALE CUI INTERESE LE VEI TRADA ? Ar trebuii si la noi o astfel de lege desii ete de domeniul SF pentru Romanica ilegica !

Abonează-te la newsletter