Politică

Operaţiunea „Guvern pentru preşedinte” şi „sîngele albastru”

vot___de_cenzura___parlament_57485900Nu e nicio bîrfă, ci poliţie politică. S.R.I, D.NA., sprijine de I.C.C.J., joacă prin forţa cătuşelor ca să dea jos guvernul. În ţară se întîmplă atîtea, veţi spune, iar mie îmi arde de prinţul Charles. Ştiţi bine ce spune un vechi proverb: „cînd doi se bat, al treilea cîştigă. „Aleşii” noştri se bat în dosare penale, iar străinii cîştigă. Iohannis ridică sabia la Ponta, dar şi el tot de sabie va avea parte. De sabia tovarăşei Kövesi sau a unei clone a ei va fi pus pe fugă într-un final. De cînd tot strigă prin presă preşedintele că vrea un guvern al lui! Păi, „toarăşa” Codruţa ar trebui să dea şi ea cu subsemnata, dacă afirmă că avea dosarul lui Ponta de opt ani şi a dormit pe el. Aici este clar ca bună ziua!

Numai aşa se putea declanşa operaţiunea „Guvern pentru preşedinte”: prin înlăturarea premierului Victor Ponta din funcţie, astfel ca preşedintele Iohannis să poată avea linişte creativă şi un guvern pe tabla de şah,  guvern după care s-a văicărit încă de la învestire. Văzînd că liderii P.N.L. Alina Gorghiu şi Vasile Blaga nu sînt în stare să-l scape de Ponta, procurorii D.N.A. au intrat în ring şi i-au servit premierului cîteva capete de acuzare în faţă, pentru fapte vechi de șapte ani. Este vorba de fapt despre dosarul lui Dan Şova, scrie „Lumea Justiţiei”. A se înţelege de aici doar adevărul. Ferească-mă Dumnezeu, nu sînt nici pontistă, nici iohannistă!

Revenind la prinţul din poveştile de adormit naivii, vreau să ştiţi că avem pe gratis manipulare la cel mai „nobil” nivel! Cum, Doamne, iartă-mă!, să nu pricepem deloc ce vor mondializatorii de la noi? Haideţi să ne deşteptăm odată, să nu mai fim proştii satului, slugi plesnite cu biciul cînd de un venetic, cînd de altul! Ceea ce voi sublinia, cu referire la proprietăţile şi vizitele lui Charles în Transilvania, este cu totul diferit de manipulările din presă. Colonialiştii englezi îşi permit să creadă că noi, românii, avem cu cîteva clase mai mult decît trenul, dat fiind faptul că ne mulţumim să călătorim de un sfert de veac numai cu personalul, înghiţind pe nemestecate tot ce ni se serveşte în vagonul-restaurant al capitalismului de cumetrie. Oare să fi uitat noi că prevederea este mama înţelepciunii şi să nu ne dăm seama că preaslăvitul Charles vine din curtea „perfidului Albion”?

Englezii ne-au mai vîndut, vă amintiţi? La Yalta, prin celebra notiţă olografă scrisă de Wilson Churchill pentru „Tătucul popoarelor” şi aprobată de acesta, iar acum bătrînul Charles, cică nu mai poate trăi liniştit. Nu de grija Camilei, nici de cea a  regatului, ci de grija Transilvaniei. Ştiţi cum se numeşte organismul viu prin care circulă pompoasa sintangmă „sînge albastru” fără nicio bază factuală? Entitatea bipedă care nu produce nimic, dar trăieşte şi se hrăneşte bio pe spinarea altor organisme, provocîndu-le daune în buget, boli sau chiar dispariţie? Poartă numele de prinţ, şi, din lipsă de respect şi atenţie în lumea anglofonă, capul încoronat îşi face drum de cumpărături şi petreceri în Ardealul nostru! Jupînului Charles ar trebui să i se amintească modul diabolic în care s-a ridicat imperiul britanic şi, poate, se va potoli de ruşine. Fără discuţie, nu mă las orbită de reclama pe care zice prinţul Charles că o face Transilvaniei. E uşor de ghicit ce se ascunde în intenţiile şi în entuziasmul prin care achiziţionează case, văi, păduri şi sate în Ardeal.

Auziţi, poveste! Cică, sînge albastru, cînd sîngele muritorilor e roşu! Aşa l-au colorat ei, leneşii din palate, fabricînd basme de adormit naivii, ca să poată ţine popoarele în sclavie pentru huzurul şi bunăstarea lor. Vă va apuca groaza şi sila dacă veţi parcurge istoria Imperiului Britanic şi veţi afla ce a făcut pe acest pămînt, cum şi-a adunat bogăţiile Coroanei. Niciun om înţelept nu doreşte să se mai închine regalităţii. România a avut clase nobile cu adevărat? Sau doar nişte trădători care au ţinut poporul în iobăgie? Şi ne mai mirăm că nici astăzi românul nu ştie cum să-şi mai ridice fruntea împotriva noilor ciocoi! Pentru rang şi bogăţie nobilii s-au trădat unii pe alţii pe la porţile imperiilor şi au ucis cu sînge rece! Au ucis şi s-au ucis între ei. La muzee cu regalităţile! Și încă, pe rafturile din spate, nu în prim-plan! Bunicii şi străbunicii noştri n-au uitat genocidul de care se fac vinovate „majestăţile” aciuate pe meleagurile româneşti. Românul nu mai trebuie să accepte umilinţa de a fi sclav!  Cum trăiau oamenii pămîntului pe timpul regilor? În opinci şi cîrpiţi. Nu aveau nici măcar sare pentru turta din vatră. Şi, Doamne, în ce huzur şi desfrîu se lăfăiau regii şi băieţii deştepţi din jurul lor, paraziţi care aveau dreptul să comită tot felul de abuzuri! Cam pentru asta a fost de leac monarhia.

Charles nu s-a îndrăgostit, precum a declarat, de Transilvania, pe care o numeşte de ochii lumii și întru amăgirea prostimii – „loc al mitului şi legendei”! Am motive să pun la îndoială dragostea lui sinceră pentru pămîntul românesc, mai ales că, programul uneia dintre  vizitele sale, minuţios pregătită de un conte din Valea Zălanului, pe numele său, neaoş „românesc”,  Tibor Kalnoky, a fost secret. Uimitor, nu?  Avem şi conţi şi mult prea mulţi tonţi, de aceea Charles e într-un continuu maraton de serviciu, acaparînd case, conace şi terenuri doar în zona Transilvaniei şi nu oricum, ci doar în locuri unde se vorbeşte alt grai decît cel românesc.

Marko Bela nu mai încăpea în cămaşă de bucurie cînd a făcut referire la vizitele lui Charles. De la Marko, cetire: „Ce bine că există un prinţ Charles care şi-a dat seama că este important să vii în secuime ca turist, pentru un prinţ de Wales nu este aşa de dezonorant să cumpere castele şi să locuiască în Ţinutul Secuiesc”. „Originalul” prinţ trăieşte într-o lume de basm, se crede actor în filme horror cu vampiri şi cu Dracula  pe generic. Scenarii alimentate de istorici şarlatani, avizi de cîştig, care l-au convins că în arborele său genealogic, în negura ramurilor de rudenie, prinţul stă, undeva, alături de Dracula, vampirul din  legendă. El, poate da! Fostul domnitor român, sigur, nu!  Aşa-zisa reclamă pe care o face României ascunde un preţ exorbitant! Nimic nu e gratis pentru noi! Generaţiile foarte tinere nu cunosc atrocităţile comise de Imperiul Britanic, cel mai jefuitor imperiu din toate timpurile, care, în India anilor ’50, a pus în practică cel mai mare genocid din istoria umanităţii, despre care presa occidentală nu mai suflă astăzi un cuvînt.

Să punem punct mentalităţii de sclavi care se căciulesc în faţa unor coroane străine, cît nu este prea tîrziu!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul NAtiunea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • D-na Popescu,felicitari!Subscriu la afirmatiile dvs,aveti perfecta dreptate!Eu sunt un roman harghitean care stie ceva istorie transilvaneana.