Politică

ONU: Înfrângere zdrobitoare pentru agenda sexuală radicală

money-godCele câteva zeci de activiști prezenți la New York pentru a 48-a sesiune a Comisiei ONU pentru Populație și Dezvoltare au avut ocazia unui foarte neplăcut „reality check” la finalul săptămânii trecute. Două săpătămâni de negocieri n-au putut aduce un acord asupra integrării politicilor privind populația în agenda dezvoltării post-2015 – tema și scopul reuniunii Comisiei de anul acesta.

Delegații statelor „civilizate”, trimiși cu mandat precis de grupurile care promovează avortul și „planificarea familială” în stilul distructiv al ONU-OMS sub stindardul „drepturilor sexuale și reproductive” au constatat că nu toată lumea le împărtășește opiniile radicale. Activismul cozilor de topor ale lui Soroș a deversat paharul răbdării în multe zone ale lumii, mai ales din cauza insistenței în ce privește pervertirea copiilor prin sexualizare.

Ca să fim mai preciși, grupul țărilor „în curs de dezvoltare”, mai ales cele africane, conduse de Nigeria, au obiectat puternic la draftul de document pregătit de Blegia, Olanda, Germania și alte state occidentale, protestând față de introducerea termenilor precum „comprehensive education on human sexuality” („educație comprehensivă privind sexualitatea umană”) și „drepturi reproductive”. Termenii aceștia, după cum le este cunoscut cititorilor noștri, sunt asociați cu noțiuni și programe extrem de controversate, precum „drepturi sexuale” pentru copii, promovarea acceptării sociale a homosexualității sau „educația sexuală” propusă de Organizația Mondială a Sănătății, care promovează masturbarea de la 4-5 ani și avortul.

Puteți citi raportul complet de la a 48-a sesiune a Comisiei ONU pentru Populație și Dezvoltare pe blogul „Turtle Bay and Beyond”. Nu este nevoie să întrebați care a fost poziția României la dezbateri: Poziția României la negocierile internaționale în general este aceasta.

Sursa: Cultura vietii

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu