Politică

Occupy Wall Street: Too Big to Ignore

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si cu toate aceaste presa noastra este mai tacuta decat pestele in apa vis a vis de subiect. Singura stire mai lunga de 30′ a fost pe Antena1 …si se referea la faptul la pe Wall Streat se strang zilnic tone de gunoaie, ca protestatarii sunt niste tineri nespalati…

  • ”Aşa mi-a vorbit Domnul, Dumnezeul lui Israel: Ia din mâna Mea această cupă plină cu vinul mâniei Mele şi dă-l să-l bea la toate neamurile la care te trimit.

    Dacă vor refuza să ia cupa din mâna ta şi s-o bea, să le spui că aşa vorbeşte Domnul Oştirilor: O veţi bea cu siguranţă! Căci iată, încep să aduc nenorocirea în cetatea peste care este chemat Numele Meu! Şi voi să rămâneţi nepedepsiţi?! Nu veţi rămâne nepedepsiţi, căci voi chema sabia împotriva tuturor locuitorilor pământului, zice Domnul Oştirilor.”-Ieremia 25:15,28,29

    Deci daca a inceput judecata cu Romania, aceasta judecata, cupa sau botez trebuie sa treaca obligatoriu asupra tuturor neamurilor.
    Daca Romania moare, atunci toata lumea a murit.
    Daca pomul verde pateste astfel, atunci ce va fi de cel uscat?

  • Ne solidarizam cu Miscarea, deja globala, Occupy Wall Street, pornind de la imposibilitatea de a nega evidentele in care traim ca sclavi intr-o societate profund viciata de coruptie si lacomie! Avem de partea noastra realitatile traite de romani zilnic si adevarul. ATAT!
    Vino pe 15 oct, ora 10.00, Piata Unirii – Parc si alatura-te miscarii!
    http://www.15octombrie.tk

  • Aceasta nu este o lucrare de exterminare a popoarelor ci mai degraba o lucrare de mantuire.
    Daca Christos a murit, toti deci au murit si daca Christos a inviat, atunci toti care au murit intru Christos, vor invia si ei pentru Christos. Si cei ce au murit si au inviat nu mai apartin lor insisi ci apartin lui Christos,lui Dumnezeu. Deci pana la urma este vorba de o nunta,intelegeti? Balada Miorita la asta se refera. Cel putin asa vad eu lucrurile.