Analize și opinii Economie Politică

Oana Pellea: “Abaterea atenției de la probleme reale. Manipulare. Instigare la ură. Instigare la crimă. Până și o bucată de lemn își dă seama!”

1174904_10151926755387625_409032468_nMesaj tulburător postat de actrița Oana Pellea pe contul personal de Facebook:

“extinderea unei judecati …

Pentru ca exista criminali in serie, pentru ca exista anomalii criminale, pentru ca puscariile sunt pline de criminali, pentru ca strazile sunt pline de criminali, pentru ca toate solutiile adoptate pana acum au dat gres si criminalii tot apar, pentru ca trebuie facut ceva… propun unica solutie posibila:

Eradicarea speciei umane.

Numai asa putem rezolva problema.

Dupa acest act dureros dar necesar vom putea intra in normalitate…”

Mesajul este urmat de o altă postare, în care actriţa critică instigarea la ură şi abaterea atenţiei de la problemele reale ale societăţii.

“Abaterea atentiei de la probleme reale.
Manipulare.
Instigare la ura.
Instigare la crima.
Instigare la razbunare.

A fost o vreme cand toate acestea erau considerate mari pacate !
A fost o vreme cand toate acestea erau de condamnat!

Eu inca le consider mari pacate si le condamn !”

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu cobi, Oana. Există deja un plan pentru asta şi e dăltuit în piatră în 4 limbi. Se cheamă The Georgia Guidestones şi are, la pct. 1, Menţinerea numărului de locuitori ai planetei sub 500 milioane.
    Adică o scădere de… 95%.
    Totul în numele frumuseţii, dragostei şi armoniei (pct.9).
    http://www.radioliberty.com/stones.htm

  • Doamna. Ia mai bine un xanax. Apoi, daca te echilibrezi cat de cat, fa un copil daca te simti in stare, sau adopta unul. Vei privi altfel lucrurile. Vei milita pentru un oras civilizat, in care sa poti sa te plimbi cu copilul linistita, fara sa fii alergata de caini si fara sa privesti vesnic in pamant, de teama de a nu calca pe ceva moale si urat mirositor.

    Nu stiu de ceea ce-si da seama o bucata de lemn, vad ca incerci sa ne spui tu. Eu iti spun doar ce gandeste un om rational, matur. Probleme reale exista nenumarate, problema cainilor maidanezi sau cu stapani nesimtiti e una dintre ele, da-mi voie sa spun ca pentru mine e destul de mare, ma lovesc zilnic de ea. Nu ma simt manipulata de nimeni, din contra, profit de ocazia asta oarecum emotionala sa pun umarul sa o rezolv. Instig la ratiune, nu la ura.
    Nu mai pomenesc de “crima”, nu te trimit sa vizitezi un abator.
    Numai bine si sanatate.

  • se vede doamna petra ca nu intelegeti cele spuse de d.na oana,si inca traiti in matrix….iesiti de dupa cortina de fum a sistemului si veti vedea adevarurile….caci nu omul este anormal ci lumea in care traieste-citat de antonin artaud…sistemul este vinovat de toate cele ce le simtiti ca fiind rele in toate tarile globului terestru…o zi buna…

  • Cea maiinfirma fiinta de pe terra este feia care n-a fost capabila sa nasc propiul ei copil !Oastfel de feei NICI NU ESTE FEMEIE !Este un individ de sex feminin cu apucaturi masculine,si care este profund frustart si complexata INFIRMITATEA EI ! Pacat Amza a fost un mare om inainte de a fi un mare actor …se repeta in alt fel situatia din cazul Adei Calugareanu ….Parint mareti copii submediocri si tarati !