Politică

O lume bolnavă: Canada a legalizat relațiile sexuale între oameni și animale

sex-acts-with-an-animal-may-accidentally-be-legal-2-32593-1446580960-10_dblbigActele sexuale cu animale sunt legale în Canada, atâta vreme cât nu există penetrare între cele două părți, a decis Curtea Supremă a acestui stat, informează The Independent.

Decizia a venit ca urmare a unui caz în care un bărbat fusese condamnat ca urmare a 13 acuzații de molestare sexuală a fiicelor sale vitrege. Între acestea era și acuzația că a încercat să-și forțeze câinele să întrețină relații sexuale cu una dintre fiice, dar a eșuat.

Reprezentanții legali ai bărbatului au argumentat că “bestialitatea”( zoofilia) se referă direct la cazurile în care există penetrare între om și animal și că nu definește toate legăturile sexuale cu patrupedele.

Astfel, Curtea a decis că “penetrarea” este esența infracțiunii pedepsită de Codul Penal și în lipsa acesteia, nu se poate vorbi de bestialitate.

Conform informațiilor prezentate în cadrul procesului, individul punea unt pe organele genitale ale fiicelor sale victime și obliga câinele familiei să-l lingă, în timp ce el filma toată scena.

Acesta a a încercat să convingă câinele să întrețină relații sexuale cu una din fiicele sale, dar a eșuat. Curtea Supremă de Justiție a Canadei a decis că totul e legal. Din cei opt judecători, doar unul a considerat că zoofilia, indiferent că implică sau nu penetrare, nu este în regulă. Parlamentul trebuie să introducă în lege noua definiție a zoofiliei.

Tatăl vitreg denaturat ispășește o condamnare de 16 de ani pentru faptele sale, dar acum a fost achitat de acuzația de “bestialitate”.

Canada este una dintre cele mai liberale țări ale lumii. După ce a legalizat căsătoriile între homosexuali și adopția de copii către aceștia, Parlamentul se pregătește să introducă o legislație care pedepsește “discriminarea de gen”. Cu alte cuvinte, e vorba despre măsuri care să protejeze persoanele care cred că “genul” lor nu este identic cu sexul biologic cu care s-au născut.

Recent, televiziunea de stat a Canadei a difuzat un documentar în care și-a propus să demonteze “preconcepții greșite despre pedofili”.

Autor: Andrei Nicolae

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

 • “Exemplul pe care l-ați dat prin oprirea pomenirii, care este cea mai clară mărturisire, a fost o întărire permanentă pentru noi monahii athoniţi, care, deşi suntem în Sfîntul Munte, suntem prigoniţi şi încercaţi la rândul nostru, acum când încercăm să luminăm poporul dreptcredincios.

  Astăzi când am scris scrisoarea aceasta, am aflat că nici Biserica Rusă nu va participa la Sinodul din Creta, ceea ne-a bucurat, dar în acelaşi timp am rămas cu o nelinişte în suflet, pentru că erezia nu a fost înfierată, balaurul nu a murit, ci trăieşte şi duce încă multe vieţi la pierzare.

  Atât timp cât Bisericile care s-au retras din Sinodul Panortodox nu au exprimat clar că motivul retragerii lor este erezia ecumenistă propagată şi participarea la Consiliul Mondial al aşa-ziselor Biserici şi toate celelalte erezii eclesiologice, cum ar fi erezia Bisericilor nedepline, erezia ramurilor, erezia minimalismului dogmatic, nu s-a stârpit erezia, nu s-a făcut mai nimic.

  Până când nu se va înfiera şi condamna sinodal aşa-zisul Consiliu Mondial al Bisericilor şi toate celelalte erezii izvorâte din acest consiliu şi din papism, vom rămâne tulburaţi, vom rămâne neliniştiţi şi nemângâiaţi, vom respira greu mirosul ereziei care ne sugrumă şi în Sfântul Munte, în Facultăţile de Teologie Ortodoxă din toata lumea, în biserici, în predicile ierarhilor ecumenişti, în ideile alterate ale teologilor şi ale mirenilor în general.

  Credem că Dumnezeu a adus vremea ca să se taie acestă erezie a ecumenismului, şi credem că acum e momentul pentru toţi ierarhii mărturisitori ai Ortodoxiei să ceară Sinoadelor din care fac parte condamnarea oficială a ereziei eclesiologice ecumeniste care conferă „Har şi Taine şi caracterul de Biserică” ereticilor.

  Vă scriem aceste gînduri din Sfântul Munte, unde ziua şi noaptea ne nevoim vărsând lacrimi pentru fiecare cuvânt pe care l-am adresat în această scrisoare, care este o lucrare comună a părinţilor mărturisitori aghioriţi.”

  Scrisoarea integrala: http://www.aparatorul.md/scrisoare-de-felicitare-adresata-episcopului-longhin-jar-din-partea-lui-gheron-sava-lavriotul-in-care-ii-cere-sa-fie-osandita-erezia-ecumenismului-si-cmb/

Abonează-te la newsletter