Politică

Noua realitate

Recent încheiatul congres al PSD a consfințit ceea ce bănuiam: unicul partid care mai mârâia împotriva serviciilor a fost definitiv învins. Unicul partid care a mai avut curajul să însăileze o politică ceva mai națională a fost pus cu botul pe labe. N-a fost nevoie decât de-o ordonanță de urgență care-a întronizat STS în procesul electoral, de-o manipulare grosolană a votului și de arestarea liderului. Atât: trei pași și gata!

Totul a pornit de la deturnarea lui Dăncilă. Ea s-a produs după aceeași schemă care a condus la defectarea premierilor propuși de PSD: vizite ale securiștilor cu informații „confidențiale” scăpate în urechile mult prea ascultătoare, promisiuni, lingușiri și întreg arsenalul care-i devastator pentru urechile proștilor. În fapt în asta a constat vulnerabilitatea majoră a lui Dragnea: pentru a putea ca el să tragă sforile a impus numai proști pentru postul de prim-ministru.

Prostul, într-adevăr, e foarte ușor să fie docilizat, însă, atunci când mai intră și alți ticăloși pe fir – care au cunoștințe mult mai solide despre imbecili – riști să te trezești că prostul nu mai răspunde la telecomanda ta. Fix asta i s-a întâmplat lui Dragnea de trei ori. Și sunt convins că nici acum, din celula în care-și omoară timpul, nu realizează că marea sa vulnerabilitate a constat în credința sa că un prost nu te poate trăda. Ba fix asta se-ntâmplă! Prostului nu trebuie decât să-i susuri în urechi că e deștept, că e important, că e  „omul zilei” și l-ai cucerit.

Modelul pe care l-a avut Dragnea în minte a fost băsescu, mai precis modul în care-a fost servit de sluga boc. Cam cu acest model în gând și-a căutat premierul. A crezut că-i suficient să găsești un prost servil și gata. N-a băgat însă de seamă că boc era înconjurat de un întreg dispozitiv de securiști și că, dacă se întâmpla să miște-n front, imediat își lua bătaia la curul gol cu cureaua de la ceasul lu’ tac’su băse. A pierdut pentru că n-a insistat să numească un om cu personalitate și care să gândească, un om inteligent, capabil să reziste acestor prostovănii securistice.

Dar să terminăm cu ce-a fost pentru a trece la ce va fi. În acest moment scena politică este, în premieră, 100% capturată. USR&PLUS sunt creația directă a serviciilor, PNL a fost capturat de la blatul cu fuziunea PNL-PDL, iar PSD-ul tocmai ce-a fost mutat cu arme și bagaje în ograda SIE. Dacă până acum securiștii își implantau cozile de topor în liniile doi și trei ale partidelor, de data aceasta au mers acolo unde nu s-ar fi gândit că vor ajunge nici pe vremea comuniștilor.

Practic, în acest moment, România nu mai e o țară în care există un stat paralel. Cum statul român a fost integral capturat de statul paralel, putem spune cât se poate de limpede că România e o țară capturată. Luați-vă gândul de la orice urmă de dreptate, luați-vă gândul de la bunăstare și încetați să mai sperați. Practic, din acest moment, trăim un coșmar mai abrupt decât cel de pe vremea comunismului. Cel puțin pe vremea aceea exista o hârâială între Securitate și Partid. Acum, indiferent ce-ai vota e absolut același lucru, iar din spate, cu ochii sclipitori, veghează coana Securitate.

Urmează cea mai neagră perioadă pentru țară. Securitatea care e integral capturată de „partenerii externi” a reușit să ne captureze pe noi. Și astfel, pentru a putea da tributul solicitat și pentru a se îndestula pe sine, va lua zeci de piei de pe noi. Când văd ceea ce se-ntâmplă gândul îmi fuge automat către domnitorii fanarioți. Însă, ținând cont de „provocările lumii actuale” și știind că birurile nu se mai calculează superficial ca în trecut, e lesne de intuit că va fi aproape imposibil să săturăm atât paraziții externi cât și pe cei interni. De aceea, în perioada următoare, pe măsură ce pretențiile externe vor crește, vom avea la intern creșteri demente ale impozitării, taxe din ce în ce mai aberante și intruziuni cum n-am mai văzut în istorie. Acela va fi momentul zero în care bruma de oameni care-au rămas și care mai sunt cât de cât activi se vor vedea nevoiți s-o șteargă din țară deoarece aici va fi de netrăit.

Atunci, pentru a-și putea menține avantajele, securiștii vor da drumul imigrației. Deja pregătesc asta de mai mulți ani. Vă amintiți cum „scăpau” la noi vasele cu imigranți din Turcia? Nu vi se pare că s-a mărit subit numărul negrilor și-al îmbroboditelor? E doar începutul, e spectacolul menit a ne obișnui ochii cu priveliștea care stă să vină. Vi se pare că vorbesc prostii? Ia să vedem, știați că există aprobată o strategie națională pentru migrație? Sau că un recent ales europarlamentar PNL vorbește extrem de vocal despre cât pierde România din cauză că nu dă drumul furtunului cu imigranți?

Acesta e doar începutul. Probabil pe termen scurt, adică al vieții lor nemernice, securiștii vor ieși pe plus. Dar asta cu prețul desființării unei țări, al ștergerii ei de pe suprafața pământului.

Știu că vi se pare că e exagerat, că n-am dreptate sau că hiperbolizez. Să vă amintiți totuși ceea ce v-am spus acum peste câțiva ani, atunci când realmente veți vedea negru-n fața ochilor.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: trenduri.blogspot.com

Despre autor

contributor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Securistilor acoperiti de la Gandeste.org, de ce nu-mi publicati comentariul? Nu e cumva, corect politic?