Politică

Nimic nou pe frontul de Est..

Pe foarte scurt, cred că s-ar putea spune, că Dragnea a fost condamnat pentru “infracțiunea” de instigare la abuz in servicu, printr-un abuz in serviciu al celor doi judecători care au ignorat Decizia CCR nr. 405/2016 prin care este dezincriminat abuzul in serviciu. Până aici nimic nou.



De la Președinte până la șefa Gestapoului, incălcarea repetată a Constituției este joc de societate.

Date fiind circumstanțele, este foarte posibil ca la recurs Dragnea să fie achitat, sentința de acum, flagrantă și șchioapă sub aspect juridic și constituțional, nedefinitivă, având numai scopul de a destabiliza puterea executivă prin scoaterea șefului PSD din joc si fragilizarea partidului, respectiv a alianței de la guvernare.

Urmând scenariul exersat si in 2015 este previzibil ca secta #rezist_nazist, susținută de Johannis, servicii, media de cazarmă și partidele din opoziție să-și intesifice atacurile pe toate fronturile, scopul evident fiind dărâmarea guvernului și preluarea puterii altfel decât prin alegeri, pe care este clar că, fără un program credibil, mânați doar de ură și disperare de a-i da pe ceilalți la o parte doar ca să vină ei, nu au cum să le câștige in veci.

O a doua direcție a atacului SS (Statul Subteran) vizează stoparea demantelării sistemului ocult de putere.

Dacă PSD cedează puterea acum, va fi cea de pe urmă greșeală făcută. Revenirea in forță la putere a fasciștilor și restaurația totală a regimului vin la pachet, toate crimele din ultimii doisprezece ani, nemaiavănd nicio șansă de a fi aduse la lumină și vinovații pedepsiți.

Este adevărat că Dragnea a făcut un balet jalnic și enervant pentru noi cu sistemul de când PSD a câștigat alegerile en fanfare, cu speranța deșartă că poate cădea la pace cu călăii săi. Dar este la fel de adevărat, că și fără timidele și insuficient de hotărâte după așteptările noastre, acțiuni intreprinse impotriva SS, nu aveam astăzi nici pe departe imaginea de profunzime a cangrenei care a cuprins statul legitim al cetățenilor.

Acum se pune mai mult ca oricând problema, dacă PSD va depune armele, știut că SS nu ia prizonieri, iar dacă ia îi ia numai ca să-i interneze in lagăre de concentare, care sunt perspectivele celor ce se vor trezi abandonați pe câmpul de luptă? Nici nu vreau să mă gândesc.

Cu toate că PSD iși trăiește asediul său și tocmai că nu mai are nicio alternativă decât moartea, este obligat la o contra-ofensivă totală, preluând inițiativa ostilităților și impingând dușmanul până in bârlogul fiarei de la.. Berlin sau whatever.

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu mai apărați un CRIMINAL, HOȚ, NEMERNIC
    Voi nu vedeți cât a furat ? LA PUSCARIE DRACNEA, FIREA ȘI RESTUL PSD

  • Hmmmm… Avem de a face cu executie stalinista asemenea celor din anii ’50, orchestrata de Statul Paralel impreuna cu cozile lui de Topor din Justitie. Si pt ce oare? Pt niste gainarii nedovedite de maxim 10-15 mii de Euro, in timp ce marile dosare de miliarde de Euro, cum sunt EADS, Bechtel, Microsoft,Schweighofer, despagubirile ilegale si altele stau sub “curul lui Kovesi”, fiind ingropate definitiv de DNA. Aici nu e vorba de un act indreptat impotriva persoanei Liviu Dragnea, ci este indreptat impotriva liderului de facto al Coalitiei de guvernare alesa prin votul majoritar al romanilor, adica este o lovitura de stat tipic sorosista, pregatita mai intai prin miscari anarhiste de strada si apoi executata de Justitia sorosista, pt a aduce la putere din nou, “Guvernul meu”(adica al Dulapului neo-marxist). Sunt convins ca, cat de curand ii va veni randul si premierului Dancila, datorita acelei plangeri de “noaptea mintii” a lui Sica Greierasul. Si cand te gandesti ca Plavannis a inclacat pe fatza decizia CCR si implicit Constitutia Romaniei si nu doar ca nu pateste nimic, dar nimeni din Justitie nu se sesizeaza pt aceasta infractiune majora! In fatza acestei lovituri de forta totala a Statului Paralel, aliat cu Leprele sorosiste, singura solutie pt Coalitia majoritara este suspendarea de urgenta a Dulapului antiroman, numirea lui Tariceanu ca presedinte interimar, caruia ii revine demiterea nu doar a Cucuvelei, ci multura dintre procurorii sefi sorosisti, promulgarea tuturor legilor Justitiei, dar si curatirea Serviciilor popperiene(sunt romanesti doar cu numele) de toate elementele sorrosit-globaliste si neo-marxiste! Daca nu pun in practica de urgenta acest lucru, cat de curand curand tara noastra se va numi Republica Sorosista Romania!!!

  • se impune urgent suspendarea alogenului cocotat la Cotroceni prin faradelegea strainilor lui care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie !!!
    România este a românilor !!!
    Afara cu strainii !!!
    Resuresele, aur, gaze, petrol, paduri, pamantul stramosesc….sant ale românilor !!! nimic pentru straini !!!
    Afara cu bancile, multinationalele si coropratiile occidentale care ne jefuiesc nemteste, pas cu pas !!! economia industria agricultura finantele trebuie sa fie ale românilor !!! nimic pentru straini !!!

  • Sistemul secret – SS – in general vb, la nivel global, nu este interesat de fiinta umana, valori spirituale, nationale, traditii, obiceiuri, patrimoniu istoric, credinta, speranta, incredere, relatii sanatoase, decente, in familie, societate, raporturi comerciale oneste, tranzactii curate, respectarea legii fundamentale, a drepturilor si libertatilor primordiale. SS, dupa cum declara George Soros, nu crede intr-un Creator atoatestiutor, atottiitor, lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, cale, adevar, moralitate, corectitutide, legalitate. Constitutia ……. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    ……. pentru asezonare, un fel de ingredient la care apelezi ca sa dai o aroma de moment, circumstamtial, in LITERA: monsieur se scrie, monsieur se citeste. In SPIRIT …… intr-o alta lume, viata, dimensiune, intr-un alt registru, o alta nota. Nimic nou si nimeni nu este mai presus de lege. De spiritul legii drepte, norma universal-valabila. Cod rosu la toate nivelurile, structurile, dimensiunile. Tensiune maxima in societate, la niv scoartei terestre, straturile atmosferei. In familii, institutii ale statului, formatiuni politice, asociative, gen ONG-uri – … daca vor muschii meeeeei, fac o petitie unde vreau ioooooooo, schimb pe cine vreau iooooooooooooo, presedinte de tara, de partid, de C.A.P., lider, sef serviciu secret, judecator, procuror, ministru, ioooooooooooooo fac legea si, dupa mine potopul, care potop a mai fost in istoria civilizatiilor pamantene, cauzat de aceeasi energie de frecventa joasa, aceeasi marie cu alta palarie, eterna lege a talionului, de impunere a controlului planetar prin metodele arhicunoscute: coruptie, seductie, santaj, spionaj; regres, psihoinvolutie, degradarea speciei umane, a civilizatiei pe planeta. Are omenirea un fel absolut miraculos de-a o da cu fiecare ciclu cosmic, cu oistea fix in gard. Gardul civilizatiei universale. Din aceasta perspectiva, ceva, chiar este de noutate. Inceputul. Un Nou Inceput. Ganduri bune la toata suflarea, de pretutindeni. Multumesc pentru inceput nou!

  • Lacul lebedelor vs stand by me

    Sa VeDem partea plina a paHarului!

    Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune. Toate relele lumii, spre binele universal!

  • Sa se solutioneze mai intai MEDADOSARELE, gen EADS, MICROSOFT, ET C, si apoi, urmand EXEMPLUL, sa se solutioneze toate celelalte DOSARE, avand in vedere faptul ca tot omul pe fata Pamantului face obiectul unui Dosar!
    Razboiul pe DOSARE, FAZA pe CATUSE. Liviu Dragnea ar avea posibilitatea sa plece in Brazilia, asa cum altii au taiat-o prin Madagascar, Panama, Costa Rica, St. Tropez, ET C. Se muta frontul?!

  • Sistemul secret – SS – are componente subterane, maritime, spatiale, terestre, ultra/mega/super/hiper/extra terestre.
    Haideti sa n-o mai dam dupa cires, scaldam prin ape tulburi, nisipuri miscatoare.

  • Dosarele lui Dragnea vs Dosarele lui Klaus vs Dosarele de la Contencios – administrativ vs Dosarele de sub curul DNA-uuuuuuuuuuului… vs Dosarele Omului

    Gentile cu muuuuuuuuulte zerouri…muuuuuuulte enigme, muuuuuuuuuuuuuuulte intrebari, lacrimi, plangeri, dureri, amaruri. Nimic nou sub cer.