Politică

Nigel Farage: Uniunea Europeană are “mâinile pătate de sânge” în criza din Ucraina

farageNigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a acuzat Uniunea Europeană că are “mâinile pătate de sânge” în criza din Ucraina, în cursul unei dezbateri cu vicepremierul britanic Nick Clegg, care s-a declarat “şocat” de afirmaţii.

“Ar trebui să lăsăm capetele jos de ruşine, s-au dat speranţe false, UE are mâinile pătate de sânge în Ucraina”, a declarat liderul populist şi eurofob într-o dezbatere electorală.

Europa a făcut o alegere greşită susţinând, în scopuri “imperialiste şi expansioniste”, revoluţia din Ucraina, a afirmat Farage.

“Este vorba de o ieşire perfidă, ofensatoare şi şocantă”, a apreciat liberal-democratul Nick Clegg.

“Nigel Farage va trebui să explice de ce se aliniază poziţiilor preşedintelui rus Vladimir Putin”, a continuat Nick Clegg.

Partidul lui Nigel Farage militează pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Autor: Mihai Draghici

Sursa: Mediafax

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ah, da ? Ca sa vezi, saracu’ vice-premier de la Londra !! Dar nu-i nimic, l-am putea ajuta noi; daca a ramas atit de socat in fata adevarului gol-golut, ii putem oferi o internare (contra plata in lire sterline, fireste) la Spitalul 9 din Bucuresti sau la Socola, linga Iasi. Poate se recupereaza si se intoarce la Londra “amigo” (pardon, “ca nou” !)