Politică

Nigel Farage: Cine dracu’ va credeti voi?

sursa: armadaa.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Adevarul este ca UE a fost designata inca de la inceput pentru a fi un trigger al acestui colaps financiar. Nicioadata o economie nu trebuie sa isi piarda nationalitatea, moneda tarii, si sa tinda spre globalizare. Pentru ca atunci afacerile mici si mijlocii, cele care misca si dezvolta in realitate economia unei tari, vor muri!

    Din pacate este prea tarziu ca tarile sa se retraga. Majoritatea au datorii. cartile au fost facute, iar tarile fara minte trebuie acum sa joace dupa cum li se canta. Oamenii nu conteaza, niciodata n-au contat in acest joc al puterii.

    O noua lume este scopul acestei crize, o lume in care individul isi va pierde foarte multe din drepturi, insa asta dupa ce va suferi de foame, de lipsa de munca si de lipsa de alimente (mai ales Romania care nu mai face agricultura si si-a vandut si arendat pamanturile STRAINILOR!!!) Si atunci oamenii, ca niste animalute slabite de foame, de sete si de nevoi, isi vor pune singurei jugul si lanturile si vor porni intr-o noua era a SLAVAGISMULUI zbuciumat de razboaie…