Politică

MRU si Hellvig agenți “soroșiști” …. unde dracu’ ne îndreptăm cu maimuțele astea?

media-142436090493637600NU SE MAI GASESC ROMANI IN ROMANIA SAU NU MAI AU DREPTUL SA OCUPE FUNCTII DE CONDUCERE IN TARA LOR?

Nu ajungea ca deja avem un soroșist în persoana lui MRU, consilier al președintelui Klaus Iohannis, iata ca avem încă un “soroșist”, Eduard Hellvig propus la SRI, numa’ bun sa aibă acces la toate secretele Romaniei!

Eu am spus, aici pe Facebook, inca de la demisia lui Maior ca la servicii vor fi numiti doi alogeni, chiar i-am si nominalizat: Mihai Razvan Ungureanu si Eduard Hellvig, amandoi evrei. Iata ca s-a confirmat pronosticul meu azi, cu ocazia primei nominalizari pentru SRI.

“Soroșiștii” nu sunt altceva decât niște maimuțe de circ care își fac numărul la comanda păpușarului lor, George Soros. Nu se poate ca securitatea țării noastre sa fie dată în mâna unor maimuțe de ale lui Soros!

Cine este Eduard Hellvig?

Eduard Hellvig, o „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţie Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii.

Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! Tot pe filiera Fundaţie Soros a intrat în politică şi evreica Renate Weber, actualmente europarlamentar PNL, ca şi coreligionarul ei, Eduard Hellvig.

Pentru cei care au încredințat destinele neamului românesc pe mâinile unor străini, nu ar strica să ia aminte la vorbele rostite de Nichifor Crainic în 1938, dar la fel de actuale şi acuma:

„Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului”.

Sursa: Glasul.info

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu