Politică

Mostră de #IPOCRIZIE și #MANIPULARE

La doar o oră după ce scriam aici despre legăturile cu SOROS ale celor care organizează la Bruxelles expoziția „Vrem justiție, nu corupție”, un ins pe nume Alex Marius Ostafe publică o poză modificată grosolan și zice așa: „Aceasta poza nu este un fals!!!Liviu Plesoianu deputat in Parlamentul Romaniei!!!Incredibil….No words”.

Poza inițială, reală, este cea din februarie anul trecut, când am protestat în Parlamentul României față de elucubrațiile agresive ale lui Iohannis Werner Klaus. Textul real de pe pancartă era: „Nu sunt românul tău”, aluzie la declarația de la Malta a Insului din Deal, care afirmase că în stradă sunt „românii lui”. Ce publică ipochimenul Alex Marius Ostafe este însă un fals grosolan. Poza inițială este tăiată și câteva litere sunt șterse, astfel încât să rămână – „Nu sunt român”.

Deci individul folosește un fals de doi lei (se vede din avion cum au fost șterse literele) pentru a răspândi #FakeNews în ce mă privește. Pune pe pagina lui o fotografie din care ar reieși că eu spun despre mine că „nu sunt român”. Apoi ticălosul se declară ultragiat și accentuează: „Aceasta poza nu este un fals!!!Liviu Plesoianu deputat in Parlamentul Romaniei!!!Incredibil….No words”. Ba mai mult, când îl întreabă cineva unde e restul textului, minte cu dezinvoltură și spune că așa apare „pe DCnews”. …Pe bune, ticălosule? Ia arată-ne tu mai exact unde!

…Dar să îl facem celebru pe ticălos. Ticălosul, pe numele său Alex Marius Ostafe, este membru PACT („Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor” – unii care, bineînțeles, salvează țara de corupți, inclusiv prin participarea la protestele #REZIST și #CorupțiaUcide). Dar penibilul nu e doar membru PACT (diaspora) și mare protestatar HASHTAG. El a fost președinte PNL Marea Britanie, s-a pozat fericit alături de marele „liberal” Ludoviiiic Oooorrrbaaan (pe care l-a și susținut frenetic pentru a deveni președinte PNL) și a mai ocupat și poziția de… „President at Europe Students’ Union UK”(uau-uau și bla-bla-hau-hau).

Pe scurt, ca să nu #INSISTĂM prea mult – toți cei care pozează în #IMACULAȚI și #ANTICORUPȚI pogorâți pe Terra pentru a ne „salva” sunt în realitate doar niște #MANIPULATORI grețoși și niște #IPOCRIȚI autogonflați.

Sursa: facebook.com/liviu.plesoianu

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • 1. se identifica gunoiul in special cel de sub pres;
    2. se evidentiaza, arata fata gunoiului, sponsorul, “seful”;
    3. se neutralizeaza, recicleaza, dupa caz;
    4. curat-murdar coane Fanica’;
    5. curat!

  • Domnul Plesoianu ar face bine sa-l dea pe acest individ in judecata pentru minciuna si denigrare, pentru a intelege lumea ce inseamna “justitia” independenta dictata de ambasadele occidentale cu ajutorul tefelistilor “rezistenti”!