Politică

Mitingul pentru „Guvernul meu”

A început promovarea mitingului din 10 august, cel gândit să ‎bulverseze România cu proteste. Și care să ducă la căderea Guvernului și la o nouă majoritate parlamentară. Una dintre lozinci cheamă‎: – Toți pentru România!



Și care se poate citi și Toți pentru o nouă putere. Adică pentru președinte și binom! (C.N.)

Cititorul Gelu afirma într-un comentariu postat miercuri:
31 IULIE 2019 LA 19:01

Mortea Alexandrei este un Colectiv planificat de fortele oculte dar la o scara mult mai mica ca victime. Aici sunt bagati pana-n gat oamenii lui Helvvig si gen. Coldea chiar daca acesta este pensionat acum. Gruparea de trafic de persoane din zona Caracalului special a primit indicatia s-o rapeasca pe Alexandra. Tocmai ca autoritatile sa n-o localizeze la timp si Alexandra sa fie ucisa pentru a crea emotia la nivelul societatii cu sloganul “Coruptia Ucide”. Astfel incat sa inceapa miscari masive de strada pentru darmarea Guvernului PSD+Alde chiar in jurul lui 10 August, exact la 1 an de la mitingul anti-guvern de anul trecut. De ce a fost aleasa Alexandra drept victima??? Raspunsul e foarte simplu, serviciile stiind ca Alexandra e ruda cu ziaristul si analistul #rezist Cumpanasu acesta cu indignare si suparare prin ONG pe care le conduce va inflamarea opinia publica impotriva Coalitiei, prin punerea in carca Coalitiei a acestui omor. Planul a functionat pana in punctul in care Cumpanasu fiind inteligent totusi si vazand cum au actionat cei de la STS si Procuratura s-a prins ca aceste institutii n-au vrut s-o salveze pe Alexandra si n-a picat astfel in complotul pus la cale de servicii prin sacrificarea nepoatei lui. Acesta a fost momentul in care planul a devenit vulnerabil. Asta explica de ce procurorul #rezist de caz n-a permis ore bune intrarea in locatia respectiva a politisitilor, tocmai ca ucigasul sa aiba timp s-o faca disparuta pe Alexandra. Procurorul #rezist a ascultat orbeste indicatiile SRI s-a sabotat cat a put operatiunea de salvare a copilei.

FOTO Mitingurile, anunțate pe Facebook

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Fac un apel catre toate fortzele de ordine din tara asta: puneti cu fermitate bastoanele pe masa aceasta de neomarxisti si anarhisti drogati, astfel incat sa le sara plombele din gura! Altfel, o sa avem de a face cu o lovitura de stat, unica in Romania, cand o turma de nevertebrate darama o ordine constitutionala legitimata prin vot democratic!

  • TRAFIC CU CARNE DE OM
    ATENTAT LA OM
    ATENTAT LA UMANITATE

    AZI IN ROMANIA, MAINE-N TOATA GLIA PLANETARA!

    OM VS. NOM/NeOM!!!

    Doamne Sfinte ajuta!

  • # IN LOC DE 7 INCHISORI RECOMANDATE DE UE, 7 CLINICI PENTRU DETOXIFIERE SI CONSILIERE = REUMANIZARE

    # FARA OBSEDATI SEXUAL IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA PSIHOPATI IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA TRAFICANTI IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA NEOAMENI IN FUNCTII PUBLICE

  • # FARA DROGATI LA MITING; 112 – Spital -Recoltat probe – Spitalizare, dupa caz amenda – venituri la Bugetul National al Asigurarilor Medicale.

  • “# FARA OBSEDATI SEXUAL IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA PSIHOPATI IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA TRAFICANTI IN FUNCTII PUBLICE

    # FARA NEOAMENI IN FUNCTII PUBLICE”

    … fără Werner, adică.