Politică

MIHAI EMINESCU A FOST VICTIMA UNUI ASASINAT POLITIC ORDONAT DE IMPERIUL AUSTRO-UNGAR ȘI GERMANIA ȘI EXECUTAT DE TRĂDĂTORII DIN ROMÂNIA

Genialul Mihai Eminescu, cel care lupta cu îndârjire pentru Transilvania și unirea românilor într-o Dacie Mare, NU a înnebunit și nici nu a fost bolnav de sifilis.

mihai-eminescu-1

Mihai Eminescu a fost victima unui asasinat politic ordonat de Imperiul Austro-Ungar și Germania și executat de trădătorii din România. El a fost sacrificat pentru că forțele externe doreau să impună României o alianță cu Imperiul Austro-Ungar și renunțarea definitivă la Transilvania, un lucru căruia Eminescu i se opunea cu toată ființa.

Aflați adevărul despre asasinarea lui Eminescu, alături de prof. univ. dr. Nae Georgescu, eminescolog, și George Roncea, jurnalist la ziarul Curentul.


Autor: DANIEL ROXIN

Sursa: Identitatea romaneasca

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Eminescu este un Sfant pt natiunea romana si un Nestemat pt literatura romana. Sentimentele sale patriotice, iubirea de neam si tara, faptul ca gandea si simtea romaneste in cel mai pur si mai inalt grad, au fost si cele care i-au cauzat moartea, mai bine spus, uciderea sa. Daca astazi, majoritatea romanilor ar avea atitudinea lui, n-am mai fi sclavi in propria tara, ci un popor in adevaratul sens al cuvantului, de al carui cuvant s-ar tine cont. Observam astazi, ca atat Eminescu, dar si alti titani ai literaturii romane sunt mai intai minimalizati, apoi dati uitarii si in final, scosi din orizontul cultural al noii generatii, de catre persoane sus-puse din Ministerul Educatiei, care “din intamplare”, se regasesc si pe statele de plata ale FUNDatiilor lui Soros.