Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Mesaj pentru Romania: “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”

O companie scoţiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici şi acuzaţii pe reţelele de socializare în ultimele zile, după ce a postat o fotografie extrem de dură.

Un vânător a pozat lângă un urs brun pe care tocmai îl împuşcase, specie aflată în declin în ţara noastră şi pe cale de dispariţie în Europa, relatează ziarulring.ro.

Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimiţându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor.

“Vă rog, nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”, a scris ea.

Răspunsul primit a fost unul însă revoltător: “Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii”, a scris britanicul. “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a adăugat George Richmond Elliott.

Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România.

sursA: gandul.info

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • CE DREPTURI MAI SPECIALE AVETI VOI DE JIGNITI O NATIUNE…rusine sa va fie..AR TREBUI SA FITI TRAS LA RASPUNDERE DE ORGANISMELE INTERNATIONALE ALE DREPTURILOR OMULUI..NU E PERMIS SA VA EXPRIMATI ASA… voi sunteti niste ordinari platiti sa ucideti,caractere mizerabile,profitori ,rasisti nesimtiti smintiti si ignoranti ai lumii ”evoluate in care sustineti ca traiti” NOI SUNTEM O NATIUNE..DAR PROBABIL CULTURA DUMNEAVOASTRA GENERALA NU ARE ACEST DISCERNAMANT ELEMENTAR.

  • Desi mi-e ABSOLUTA SCIRBA de cinismul si jigodismul scotianului ala ****, un minim de obiectivitate ma indeamna sa recunosc ca are 100 % DREPTATE.

  • Cea mai buna solutie, pe termen scurt, cred ca ar fi aceasta : la urmatoarea excursie de vinatoare a nenorocitilor astora pe la noi, un vinator de-al nostru sa faca un bine si SA-I ZBOARE CREIERII nemernicului din poza cu o pusca cu luneta ….

  • Scotianul asta are dreptate dintr-o oarecare perspectiva , ma refer la cea economica , iar faptul ca noi ne simtim jigniti , e din cu totul alt punct de vedere , si anume cel spiritual . Din ce cauza ? simplu : Suntem prosti si ii lasam pe altii sa ne conduca , in locul Lui Dumnezeu , fiindca il consideram utopic si imposibil , iar fiindca ii atribuim insusiri omenesti credem ca ne va trada , ceea ce nu ne place si de-asta il respingem . Am devenit oameni rai , si nu ne place cand ne-o spun si altii . Practic , coruptia nici macar nu ar trebui sa existe . Ea este o facilitare manifestata prin diferite mijloace spre a atinge un tel fara un efort prea mare ? Din ce cauza ? LENE si CONFORT prin LENE . Noi nici macar nu mai luptam pentru noi insine ca sa biruim pacatele din inima si ispitele restului lumii , noi luptam ca sa ne simitim confortabili cu gandul ca am muncit pentru copii , pentru familie , le-am dat de toate ca sa ne simtim confortabil cu gandul pacificator ca i-am facut pe ei sa traisca confortabil si sa nu mai intampine greutatile prin care am trecut . Si da sunt un om lenes la randul meu , de aceea sunt ipocrit cand spun lucrurile astea . Oi fi avand eu 23 de ani , dar nu sunt prost , iar faptul ca fac morala aici , poate ca nu va ajuta pe nimeni cu nimic , dar macar va ramane in analele internetului pana cand va inceta sa existe . Sunt mai multe de spus , dar inchei aici deocamdata .

  • Rusine conducatorilor incapabili si morti din punct de vedere spiritual ai acestei tari frumoase si bogate !!

  • Bai au dreptate daca asta suntem …. mai bine iesiti in strada si hai sa ii strangem de gat !

  • Mie mi se pare un raspuns perfect stimulativ,sincer daca ati ucide toti politicienii sunt sigur ca ursii nu ar mai fi pe cale de disparitie,plus bancherii! Deci spor la treaba cu asta…

  • Eu as face altceva.
    Sunteti vanatori ? Va credeti cu muschi ? V-as organiza eu o vanatoare. V-as trimite in zone unde sunt lupi, ursi si rasi inarmati cu cutite, baionete, cel mult topoare. Si v-as lasa sa plecati din zona aia ori cu prada omorata…sau cu picoarele inainte. Sa va vad atunci. V-ar mai ‘tine’ sa vanati ? Asa ar fi cinstit. Nu sa tragi de la sute de metri intr-un animal. Nu sunteti demni de titulatura de vanator. titulatura asta ar trebui castigata !

  • Mesajul nu are relevanta; pentru ca domnisoara care a trimis mesajul trebuia sa-i scrie guvernului sau lui Tiriac…

    Pana la urma, 4500 de euro e un pret bun; am vazut un film in care in loc de ursi, erau oameni…Poate, pentru 10000 ne-am putea oferi pe post de ursi…

    Ma rog, daca mi se lasa 40-50 de zile pentru a ma antrena, ma bag; cu conditia sa nu se foloseasca arma semiautomate sau automate…

    In timpul in care isi incarca arma, i-am putea lua portofelul…La inceputul partidei de vanatoare, vanatorii vor fi obligati sa declare codul PIN de la cardul de credit…

    In astfel de partide, nu conteaza nici viata vanatului, nici a vanatorului…

  • Raspunsul mi se pare unul corect. Ce treaba au vanatorii din scotia? Serios. Noi ii lasam sa vaneze aici, ba mai mult, ne rugam de ei.

    Omul a spus un mare adevar, nu a jignit, asa este.

    Poti sa-l blamezi? El stie ce “romania” intalneste prin UK, sunt cei care joaca alba neagra la colt de strada, cat respect vreti sa aiba pentru noi?

    Poate ca nu a crezut ca toti romanii sunt asa de la inceput, dar cand a venit in Romania si a vazut ca toate autoritatile de-abia astepta sa-i ia banii in schimbul unui patrimoniu national s-a convins ca sunte intradevar o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi chiar asta meritam.

    Singurul lucru pentru care il blamez eu este ca e vanator, nu sunt de-acord cu vanatul ca sport indiferent de unde si cum se practica. Dar remarcile sale la adresa romaniei sunt cat se poate de valabile.

    Trebuie sa ne uitam la noi inainte sa ne revoltam pe altii.

  • Uite cine vorbeste de politicieni, un scotian, un englez.
    Pai Anglia era si este tara care a dat lumii cei mai perfizi politicieni. Cei mai criminali. Anglia si-a omorat in trecut cu bestialitate chiar si proprii cetateni, ajunsi la sapa de lemn, sau i-a trimis pe alte continente ca puscariasi.
    Cati oameni au omorat englezii in colonii si in razboaie ? Mai mult ca sigur e pe locul intai.
    Anglia a pus la cale toate razboaiele, inclusiv cele mondiale.
    Serviciile secrete engleze in trecut erau acelea care dadeau loviturile de stat si isi puneau oamenii de incredere in fruntea tuturor tarilor.
    Carol II deoarece a fost omul Angliei, a fost salvat de la o moarte sigura din mana legionarilor cand a fugit cu acea mare avere si cu ovreica. Horia Sima a fost pus de englezi, dupa ce Zelea Codreanu a fost asasinat.

  • chiar daca Rimania se regaseste ca tara in descrierea dumnealor,cred ca asta nu ar trebui sa aibe legatura cu valorile si credintele individuale.in fond si la urma urmei fiecare ar trebui sa aibe un system de referinta care sa ii ‘spuna’ ce e bine si bun,cu ce consecinte,samd.simplul fapt ca iti este permis sa faci un ceva nu inseamna ca esti obligat sa faci acel ceva.nimeni nu te poate oblige,decat propria persoana.tine de fiecare si asta arata doar nivelul scazut de responsabilitate al celor in cauza.si mai grav ,cu cat devine un raspuns official.felicitari doamnei care a adresat intrebarea si doamnei care a initiat petitia.
    daca suntem ceea ce gandim si ceea ce reflecta actiunile noastre ,multumesc providentei ca suntem romani.chiar daca,individual, suntem prea ‘mici’ sa schimbam lucrurile ,suntem suficienti de ‘mari’ sa influentam atitudinile celor de langa noi.in viziunea mea asta poate face diferenta pe termen lung.
    ‘omul sfinteste locul’.

  • Avem o Tara frumoasa si lasam sa fie distrusa fara putiinta de a face ceva. Sau Mai bine zic am avut o tara frumoasa…

  • Our bi**ch ass is sold`…..
    suntem o tara ieftina, intro confuzie maxima…un popor de rahat
    cu conducere corupta care face orice sa fure banii….banii cui? banii poporului? ei ce fac in schimb? “mai rau sa nu fie!”…
    hateri sau nu , fie ca va place sau nu…
    ne-a citit ca pe o carte deschisa!…..
    “cota`i ba buzunarele,frate punei impozit pe ciubuc` si fu*ei o amenda…