Politică

Medicul Răzvan Constantinescu: ”Disoluție. Planul de destructurare a statului român”

Planul de destructurare a statului român a început în 2004 și cuprinde:



1. Manelizarea intensivă a populației, masterchefizarea, telenovelizarea, neversizarea.

2. Slăbirea continuă a calității actului de învățământ: alocarea sub nivelul de 6% din PIB prevăzut prin lege, salarii mici pentru profesori în scopul de a îndepărta oamenii valoroși din învățământ, încurajarea dezordinii din școli și instigarea la abolirea respectului față de corpul profesoral.

3. Promovarea agresivă a non-valorilor (”Las Fierbinți”, vedete de mahala tabloidă, invitați agramați în emisiunile TV), a traiului ”pe picior mare” fără muncă, ridiculizarea continuă a celor care se chinuie să învețe ceva, orice, care știu să facă ceva foarte bine, orice.

4. Demonizarea religiei și a valorilor identitare românești, înlocuirea obiceiurilor și sărbătorilor neaoșe cu unele de import, ”cool”.

5. Distrugerea sistemului sanitar: alocări bugetare la limita subzistenței, închiderea de spitale, încurajarea exodului cadrelor medicale, blocarea posturilor din sistem, inocularea neîncrederii în medicii români și inducerea ideii de corupție generalizată; în nicio țară din lume nu mai există proporția covârșitoare a știrilor medicale negative față de cele pozitive în mass-media.

6. Depopularea României prin încurajarea masivă a emigrației, batjocorirea continuă a celor rămași în țară, inocularea unui sentiment de superioritate a diasporei.

7. Epurarea corpului magistraților și a întregii poliții prin pensionarea la vârste derizorii a cadrelor cu experiență, singurele capabile de a instrui tinerii intrați în sistem.

8. Transformarea INM dintr-un institut de perfecționat magistrați într-unul de spălare a creierelor viitorilor magistrați. Fenomenul ”magistraștag” al tinerilor procurori protestând pe treptele Curții de Apel este o consecință directă.

9. Transformarea DNA dintr-o instituție de combatere a corupției într-una de epurare a opozanților sistemului, populată cu cadre incompetente, recrutate fără concurs.

10. Supradimensionarea serviciilor secrete pentru a stăpâni orice încercare de opoziție și pentru a avea fonduri uriașe pentru propagandă (sumedenie de agenți acoperiți în presă sau doar cu ticăloșie sponsorizată) și pentru infiltrarea instituțiilor statului, de la cele judiciare, până la cele culturale și mediul de afaceri.

11. Desființarea poliției rurale și a sectoriștilor, ineficientizarea poliției prin centralizare.

12. Transformarea continuă a întregii media în instrument de promovare numai a știrilor negative (pe motiv că ele ”fac rating”, așa cere populația), amplificarea până la exasperare a modului românesc de a face mișto din orice, aruncarea cu fecale în orice este pozitiv, transformarea a tot ce este românesc sau patriotic în țintă de scuipat sau de bășcălie.

13. Înstrăinarea completă a resurselor naturale și a terenurilor agricole.

14. Dispariția bruscă a unor întregi ramuri industriale.

15. Împiedicarea cu orice preț a oricărui guvern de a investi în infrastructura critică: autostrăzi (în special cele transcarpatice care să lege provinciile istorice între ele), căi ferate obișnuite și de mare viteză.

16. Aruncarea în pușcărie sau lichidarea oricărei persoane care s-a opus eficient îndeplinirii oricăruia dintre punctele enumerate.

Orice minimă logică arată că o asociere de acest fel nu are cum să fie întâmplătoare. Rezultă că forțe extrem de puternice se află în spatele acestor schimbări programatice și care necesită sume uriașe de bani. Iar cine investește asemenea sume pe o perioadă de minimum 15 ani nu plănuiește lucruri care se vor întâmpla peste noapte sau săptămâna viitoare, ci lucruri care se vor infăptui pentru generația următoare. Adică pentru copiii noștri.

Autor: Răzvan Constantinescu

Sursa: Răzvan Constantinescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …”Planul de destructurare a statului român a început în 2004”? eu stiu de planul asta de la jumatatea anilor ’80… si, din cite vad de aproape 40 de ani, este respectat ”pas cu pas”, aidoma unui titlu al unei ”opere” a unui demiurg contemporan… la vremea aceea apreciam ca sint fabulatii… si alti citiva ani dupa ’90… acum am certitudinea ca aia ”sint in grafic”, ”ajutati” fiind de noi, de toti, cei care contribuim la aneantizarea noastra… planuri au existat si pentru Iugoslavia… si le-a iesit… si pentru Cehoslovacia… si le-a iesit… atomizarea ”fostelor comuniste” si refacerea ”spatiului vital” german a fost o constanta dupa cel de-al doilea razboi… concomitent cu un altul, ”izgonirea” americanilor din Europa… cine mai poate rationa si privi lucid la miscarile din Europa ultimilor patruzeci de ani va vedea ”the big picture”…

  • Adevarat! Extrem de trist! Extrem de dureros!
    Manifestul copiilor ne mai poate salva de la extinctie cu obligatia din partea parintilor, bunicilor de buna si dreapta credinta de a se aduna in acelasi gand bun impreuna cu specialisti, profesionisti, oameni de rand de pretutindeni pentru a reconstrui din temelii.

  • Da, intr-adevar, destructurarea se face pas cu pas, dupa un plan bine pus la punct, profitandu-se de naivitatea si ignorantza proverbiala a poporului roman, de lipsa lui totala de unitate si solidaritate! De fapt, acest neam a fost mare in Istorie, doar atunci cand a avut conducatori darzi, cinstiti, patrioti, credinciosi si responsabili pt neamul lor, care au luptat pt neatarnarea lui, dar care nu s-au sfiit sa foloseasca “biciul” atunci cand a fost nevoie, pt civilizarea maselor! Astfel de oameni, vor fi interzisi de acum incolo de catre toate regimurile securist-progresiste aservite extern, pt ca acestia sa ajunga vreodata in fuctii inalte ale statului!

  • Stirile conform carora un psihopat cu 2 mld de lei in cont membru-azimut in grupuri infractional organizate in apropierea unei baze militare NATO sunt false sau adevarate!? O fi avand acest reprezentant al speciei Homo sapiens cunostinte despre experimentele efectuate de dr. Mengele, experimentele “Montauk”, “Philadelphia”, 9/11, 3/11, Zbor 307, operatiunea “Albastra”, Revolutiile arabe, colorate, hibridizarea speciilor pe planeta, experimentele privind intruzionarea negativa a campului electro-magnetic terestru, a fenomenelor de imbuclare temporala in raza carora localizarea punctuala a apelurilor de urgenta este in mod grav, periculos si extrem afectata? Vi se pare sanatos ca un jurnalist de investigatie, un specialist, profesionisti care si-au tocit coatele pe bancile scolii, uzat sinapsele neuronale in activitatea de cercetare, mediatizare a ororilor comise de individul Dinca sa fie pusi la zid, alergati pe campii, piste false pentru un salariu la limita supravietuirii, un covrig rontait intre transmisiuni, pauze publicitare… !? Publicitate! Deveselu se impune in regim de urgenta a fi transformat in MUZEU AL ISTORIILOR DE TRISTA AMINTIRE PARTE INTEGRANTA AL COMPLEXULUI MUZEAL CARE INCLUDE HOLOCAUSTUL, SPECIILE UMANOIDE, OBICEIURI, TRADITII, TEHNOLOGII, METODE, EXPERIMENTE. Banii din contul MONSTRULUI sa fie directionati catre amenajarea MUZEULUI DE LA DEVESELU, Dinca pus paznic pe vecie, impaiat – material didactic, exemplu pentru posteritate intru cunoasterea efectului de bumerang, a legii universale ref la cauza/efect: ce tie nu-ti place altuia nu face, bine faci bine gasesti si viceversa.
    Sa ne fie spre trezire, constientizare, mantuire in Zi sfanta, binecuvantata, minunata, scaldata in lumina de cea mai inalta frecventa! Multumesc!