Politică

Mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”

10444421_1602966859918365_5120508363596844342_nDe multă vreme, mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu imaginea falsă a ”ruşilor răi şi primitivi”, cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”.

Nu numai mass-media acţionează în România în acest scop. Cultele şi sectele neoprotestante, veritabilă ”coloană a 5-a” a Washingtonului, trimit pe străzile localităţilor româneşti cohorte întregi de „misionari” care, sub masca ”vestirii Evangheliei” şi,ulterior, prin nişte avantaje materiale, caută să aducă ”visul american” mai aproape, în noile”biserici” fastuoase ce au răsărit la oraşe şi sate,precum ciupercile după ploaie.

Scopul acestui ”avânt misionar” este de a face ca populaţia României să creadă necondiţionat că viitorul său înseamnă numai „marşul sub mantia ocrotitoare cu dungi şi stele a marelui licurici de la Washington”. Şi „sub mantia albastră încununată cu douăsprezece stele a Bruxelles-ului”, dar pe planul doi. Foarte important: subordonarea totală, necondiţionată; a nu se uita acest mic amănunt. Este interzis a se privi spre alte puncte cardinale, este strict interzis a avea alte opinii. Cine încalcă acest principiu fundamental este etichetat imediat ” putoare comunistă”, ”slugă a Moscovei” şi alte asemenea epitete aruncate de propagandiştii de serviciu, permanent vigilenţi în mediul online.

Bombardamentul mediatic al zilelor noastre, plus propaganda fals patriotică existentă de aproximativ un secol şi jumătate, au făcut ca o mare parte din populaţia României să aibă în subconştient sentimentele de antipatie şi de teamă faţă de Rusia şi de poporul său. Aceasta este rusofobia, fenomen extrem de păgubos pentru România, dar benefic pentru Occident. Deoarece Occidentul a urmărit încă din sec XIX blocarea ascensiunii Rusiei, pentru ca, în zilele noastre, sub conducerea SUA, să treacă la ofensivă, pentru a îngenunchea Rusia şi pentru a pune mâna pe ultimele mari resurse energetice şi de materii prime ale planetei. Propaganda rusofobă are la bază două elemente: problema Basarabiei şi Bucovinei de Nord şi problema tezaurului.

Aşadar, mai bine să vedem care ar fi interesele României. Interesul numărul unu ar fi ca aceasta să fie o ţară independentă, prosperă, care să asigure un bun nivel de trai cetăţenilor săi.

După 1990, odată cu căderea CAER şi cu renunţarea unilaterală din partea României la această piaţă, industria românească şi-a scăzut dramatic producţia, iar prin „restructurare” şi” privatizare” fie a fost distrusă, fie a fost înstrăinată pe câţiva firfirici multinaţionalelor occidentale. Politica criminală a celor aleşi să conducă România şi entuziasmul imbecil al majorităţii populaţiei pentru ”luminile” Occidentului au adus România în situaţia actuală: de consumator al tuturor mărfurilor soldate şi furnizor de braţe de muncă ieftine, cu precădere pentru muncile necalificate şi prost plătite. Pentru că un număr foarte mare de români, disponibilizaţi în urma dispariţiei a milioane de locuri de muncă, nu au altă alternativă.

Iată plata iluziilor deşarte pe care întreagă naţiune le-a nutrit pentru ”democraţie” şi ”economia de piaţă”! Pentru că românii sunt sentimentali şi naivi, nu pragmatici! Dacă ar fi fost pragmatici, şi-ar fi spus: ”De ce să ne distrugem fabricile, când acestea însemnă locurile noastre de muncă? De ce să facem praf grajdurile, serele, sistemele de irigaţii, când putem să le folosim în continuare şi să le îmbunătăţim? De ce să desfiinţăm CAP când putem face un sistem cooperatist flexibil, cum este în Franţa sau în Spania?” Acest sentimentalism şi setea pentru ”pământul din strămoşi” i-a făcut să distrugă activele construite cu trudă şi mulţi bani, întorcându-se cu un secol în urmă, la agricultura primitivă bazată pe plugul tras de boi!

Nu sunt vreun mare expert sau propagandist, asemenea „ziariștilor” și ANALiștilor de la Antena 3, Realitatea, Digi TV sau România TV, posturi care se întrec să fie mai partizane decât însuși CNN-ul. În fine, e opţiunea lor, dar problema e că în tot ceea ce fac, atrag după sine un popor întreg, care nu pare să fie foarte conştient de dimensiunea pericolului care îl paşte, pentru că există destui „patrioţi” care să afirme fără echivoc că orice părere critică la adresa politicii vasale faţă de NATO este indubitabil de sorginte kaghebistă sau bolşevică, de parcă americanii nu ar fi fost de aceeaşi parte a baricadei cu sovieticii până în 1945. După care urmează toată tirada de acuze cu spioni, agenţi, trădători, bla-bla-bla…Sau cu alte cuvinte, dacă nu te înghesui să intri în rectul unchiului Sam, nu poţi fi altceva decât un comunist notoriu.

Totuşi, aş fi curios să înţeleg unele chestii pe care nu se încumetă nimeni să le pună pe tapet. Cum se face că în perioada comunismului, când România era membră a pactului de la Varşovia şi un fel de satelit neformal al URSS-ului, nu a luat parte la nicio acţiune militară îndreptată împotriva unei ţări străine? Ceauşescu, aşa tâmpit cum era, a REFUZAT să ia parte la agresiunea împotriva Cehoslovaciei în 1968, iar în timpul războiului din Afganistan sovieticii nu au cerut niciunei alte ţări semnatare a Pactului de la Varşovia să-i sprijine cu trupe, chiar dacă ar fi fost în poziţia s-o facă. De asemenea, în perioada crizei diplomatice dintre URSS şi China, românii nu s-au sinchisit să nu întreţină relaţii economice şi politice cu chinezii, în ciuda presiunilor sovietice. Imaginaţi-vă astăzi, în momentul în care România trimite trupe de mercenari în toate ţările atacate de americani, şi le permite acestora să facă baze militare pe unde li se scoală în această ţară, o atitudine de genului celei din 1968! Astăzi ambasadorul SUA îi cheamă la raport pe toţi miniştri cu nonşalanţa unui paşă, în timp ce soldaţii americani se pot îmbăta şi călca oameni pe stradă cu maşina (vezi cazul Teo Peter), fără să păţească nimic. Evident, totul în limita legii, pentru că România a semnat o convenţie militară în acest sens. Dar oare ce lege e aceasta, care le permite soldaţilor unei ţări să facă aproape orice pe teritoriul altor ţări, fără să răspundă în faţa nimănui? Aşa ceva nu se întâmpla nici în perioada otomanilor, dar cui îi mai pasă?

În timpul bombardamentelor NATO asupra Serbiei în 1999, majoritatea politicienilor au încercat să legitimeze agresiunea, punând la dispoziţia alianţei spaţiul aerian românesc. Chiar dacă peste 90% din populaţia României a fost împotriva bombardamentelor ţării vecine (cu excepţia unor jurnalişti şi intelectuali), nu s-a schimbat nimic.

(goranmrakic.wordpress.com)

Romanii au fost inselati in asteptarile lor de catre un occident pervers ,dar nu numai ei ci tot restul tarilor socialiste inclusiv popoarele tarilor din vestul Europei . Deci un plan demonic bine pus la punct .Zabala colonialismul a fost fost pusa Romaniei prin evreii sionisti infiltrati in PCR ,tradatori de tara la propriu . Tot ei l-au impuscat pe Ceausescu sa desavirseasca opera de distrugere a Romaniei..Evreii sionisti manipuleaza Romania din umbra.

Sursa: Romanian Global News

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Marea majoritate a romanilor cinstiti si muncitori au plecat in strainatate si nu or sa se mai intoarca, nu au de ce. Au mai ramas o parte din ei pe aici si se chinuie inutil, pentru ca sunt minoritari. Cine va putea pleca va pleca, in speciali tinerii, cu prima ocazie, cei mai batrani vor ramane.

    Cei mai multi din cei ramasi aici sunt lenesi, hoti si prosti. Fie ca va convine fie ca nu. Si lucrul cel mai grav este ca, dupa ce ca sunt prosti de bubuie ei decid viitorul:
    http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/viata-ca-vacanta-308.html

    Poporul roman, ala vrednic si muncitor, a migrat prin tari straine, nu mai are treaba cu Romania. Iar Romania, ca tara vorbind, a ajuns groapa de gunoi a Europei si moral si cultural si economic si social si tot ce vreti.

  • Romania este tara nostra, a romanilor si asa va ramane indiferent de ce vor cei mentionati la finalul articolului.
    Asa cum am facut dintotdeauna, ne vom trezi din nou si ne vom lua inapoi ce-i al nostru.
    Cei plecati au inceput sa se intoarca, pentru ca nu-i rabda inima sa slujeasca la stapan.
    Traiasca romanii din Romania!

  • poate unii se intorc. nu stiu. dar eu n-am auzit de asa ceva.
    ideea aia de ‘lucru la stapin’ e aberanta. peste tot in lume muncesti la stapin. prefer insa sa o fac intr-un mediu civilzat, unde sunt respectat, munca imi e pareciata si sunt platit dupa ce si cit muncesc.
    prefer sa traiesc intr-o tara mai putin corupta, cu populatie educata, in care lucrurile merg in general mai bine …
    deci, nu multumesc, nici cel mai mic gind sa ma intorc …

  • [(“Cei mai multi din cei ramasi aici sunt lenesi, hoti si prosti. Fie ca va convine fie ca nu. Si lucrul cel mai grav este ca, dupa ce ca sunt prosti de bubuie ei decid viitorul”…?)] ma imputitule la ce dracu sa te ia ne faci lenesi??ai tu impresia ce cei ce iti citesc blogul de cacat nu sunt platitori de taxe? nu dau impozite?la ce mata ne faci hoti si lenesi?

  • astia care-i pupati in kuur pe rusi…plecati dreqului in maika russia si mai lasati-ne in pace cu propaganda voastra bolsevica! voi credeti ca toti romanii sunt tampiti si nu cunosc istoria? tatarii cand au navalit pe meleagurile noastre nu au lasat in urma atata jale si lacrimi ca si mujicii!