Politică

Mascarada votului de duminică. Jocurile au fost făcute!

Statul paralel a ales deja în locul bucureştenilor. Primar General va fi Nicuşor Dan!

Paralelul de la Cotroceni a dat ieri mesajul. Indirect, cu manta, fără viu grai. Printr-un comunicat institutional, atât cât să priceapă cine trebuie, iar domnia sa să nu poată fi transformat în protagonist de clip electoral.

Ordinul a început să fie executat de îndată. SRI, STS, BEC şi alte structuri cu pârghii decisive în “modelarea” alegerilor şi-au activat imediat “procedurile speciale”.  Ceea ce nu a dat greş la ultimele prezidenţiale şi europarlamentare va funcţiona fără cusur şi duminică,  cel puţin în Bucureşti.

În mod normal, în contextul actual, un candidat precum Nicuşor Dan nu ar avea nicio şansă să câştige, pe bune, primăria Bucureştiului. Moliciunea personajului, dezvăluirile compromiţătoare mai mult decât credibile despre procesele sale l-ar elimina fără îndoială dintre favoriţi. Doar că aceste două puncte slabe ale lui Nicuşor Dan devin pentru “eminenţele cenuşii ale statului paralel”  exact atuurile decisive care să-l facă alesul lor. Şi dacă ele l-au ales, el va fi! Indiferent ce vor conţine urnele.

Democraţia: “o vorbă de dânşii… invocată”.

De ea vor râde tare şi la parlamentare.

Aşa că să ne calmăm! Jocurile au fost făcute! Urmăriţi sondajele de casă ale liberalilor şi veţi descoperi printre ele inclusiv rezultatul de duminică al votului pentru Bucureşti. Exact ca la europarlamentare, când, cu o precizie microscopică, s-a anticipat şi intrarea PMP-ului, şi ieşirea ALDE, totul pe principiul alibiului perfect: “păi ce vă miraţi? N-a spus şi sondajul X acelaşi lucru?”.

Principalul perdant, pe persoană fizică, din toată această oribilă “inginerie electorală” pusă la cale pentru câştigarea cu orice preţ a trofeului Bucureşti va fi Nicuşor Dan.

Ce va pierde? Se va pierde pe sine!

De unde, până acum, era el însuşi, cu Asociaţia lui, cu procesele lui, cu reţeta lui de estorcare a investitorilor imobiliari, acum va deveni “al lor”. Al păpuşarilor din statul paralel. Şantajabil, şantajat, remorcat de un partid corupt şi fără scrupule, va păţi exact ce-a păţit Florin Salam cu interlopii din clanul Duduianu. Preluat şi obligat la o formă de sclavie tradusă prin “lucrezi pentru noi, câştigi pentru noi”.

Căci, aşa cum am afirmat şi în articolul anterior, guvernanţii noştri actuali folosesc exact aceleaşi metode de cucerire şi consolidare a puterii ca şi clanurile interlope. S-a văzut deja, se va vedea în continuare.

Votul de duminică de la Bucureşti şi din marile oraşe ale ţării va fi o mascarada. Pusă la cale cu obiectivul ca până în decembrie 2020 România să fie acaparată total de clanul “alianţei de dreapta”.

După care va urma dictatura iohannisto – liberală, care ne va face să-l regretăm până şi pe Traian Băsescu.

Şi totuşi există o vulnerabilitate majoră în planul lor: efectele imprevizibile ale pandemiei. Să scoţi o ţară întreagă la un vot – mascaradă, doar ca să încerci să-ţi legitimezi trişeria, presupune asumarea unui risc deloc neglijabil: posibilitatea îmbolnăvirii masive a populaţiei, cu consecinţe imprevizibile asupra moralului şi reacţiei oamenilor.

O singură veste bună am în acest articol pentru cititorii mei: fără excepţie, dictaturile se autodistrug. Iar când dictatorul este de nivelul lui Klaus Iohannis, această autodistrugere se poate produce în orice clipă.

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • E limpede pt multa lume, ca Noua Securitate va aplica prin intermediul uneltei sale, STS, “doctrina lui Stalin”: nu conteaza cine si cum voteaza, ci acela care numara voturile”!

  • Nu are importanta cine castiga alegerile in Bucuresti sau in tara. In halul in care arata Romania azi, toti vor fi doar executantii, mai mult sau mai putin doritori, ai AGENDEI globale ONU 2030 pe care Romania s-a angajat in 2015, prin semnatura, sa o implementeze!

    Si mai rau! Cam toti candidatii care s-au inghesuit pe listele de vot in Romania sunt niste ticalosi care vor face ca implementarea acestei AGENDE, oricum apocaliptice, sa fie un cosmar pentru cei mai multi dintre noi.

    Sa mergi la vot astazi in Romania a devenit un lucru profund imoral, ca sa nu spun criminal.

    Orice om care are inca o constiinta functionala si crede inca in Dumnezeu are acum o singura optiune: BOICOT LA VOT!

    Si apoi ruperea legaturilor cu Sistemul sau boicotarea lui la fiecare pas.