Politică

MARŞ ATOMIC ÎN DO MINOR

8a64c944d1c1383f51f9cc5a6e96716dBombardamentul  a început, momentan e mediatic. Războiul se poate câștiga până să se tragă primul glonț, până ce primul Iksander poposește la Deveselu – la fel și opinia publică. Poate că lucrurile sunt făcute să se întâmple diferit, poate nimic nu e jucat, poate că speranța are rost să rămână vie. Ce este important, consider, a fost şi va rămâne, pe termen nedefinit, ocultat. Sensul și rostul lucrurilor pare de-a gata servit – cine nu e cu noi e împotriva noastră, vom merge pe direcția stabilită și ne vom respecta parteneriatele strategice (făcute peste capul nostru – zice-se că ne-am integrat în NATO de frica NATO şi nu de dragul apartenenței şi siguranței colective,etc. – că Romania era plănuit să fie ruptă în bucăţi şi împărțita în diverse sfere de influență).  Şi cum interesul publicului, în general, pare să se fi mutat în direcții ce ţin mai mult de un delir colectiv, nici întrebările puse nu prea mai au legătură cu sensul şi rostul lucrurilor.

Nu există motivul  unor pledoarii pentru  forţele ce par implicate în aceasta posibilă (actuală sau viitoare) confruntare.  Disensiunile şi certurile, înjurăturile şi aruncatul gunoiului peste gardul vecinului nu sunt decât nişte puerile încercări de a conferi un sens halucinantelor întâmplări, şi zic halucinante pentru a avea o anumită convergenţă cu discursurile oficiale – practic nimic nu e halucinant şi „făr’ de precedent”  – marea majoritate a evenimentelor sunt atent calculate şi deloc surprinzătoare.  Ce este mai rău e că în prezent tehnologia face ca războiul să nu se mai câştige neapărat cu oameni sau, cel puţin la dimensiunile care ne sunt prezentate în eternele documentare despre primele  două războaie mondiale. Şi până să intrăm, cu totul, în miezul problemei putem să ne mai intrebăm : sub masca unei dualităţi, a unei confruntări mesianice intre bine şi rău, a vechiului versus noului , apus contra răsărit sau invers –  nu cumva omul de rând (să zicem- cu toate că, în situaţia posibilă, rândul se îngroaşă de la pătura de jos a oamenilor străzii până la cei mai înstăriţi dintre mijlocii clasei de „sus”) va fi cel mai afectat  şi adus aproape de exterminare ?

Situaţia are mai multe nivele, nu neapărat suprapuse insă, cu siguranţă, interconectate. Primul, şi cel mai de suprafaţă, este compus din propaganda zilnică care prezintă situaţia ca fiind compusă din elemente reale, fără faţete ascunse, fără dimensiuni inaccesibile. La primul nivel actorii au nume : Nato, Sua, Rusia, Isis, Israel,Iran, China şi tabla de şah este reperabilă geografic: Europa de Est, Orientul Mijlociu sau Îndepărtat,Africa, etc. Aici confruntarea este prezentată ca fiind rezultatul unor acţiuni vizibile, ale căror reverberații se simt şi au efecte reale,palpabile. La acest nivel stă închisă marea masă a spectatorilor.

Primul nivel are şi o componentă superioară în care  sunt prezentate aşa zise – şi teoretizate- tendinţe geo-strategice,politice,economice pentru a da ceva şi spectatorilor care tind la mai mult. Aici se pune accent pe o istorie prezentată ca fiind reală şi se bate monedă pe stereotipuri : Rusia-comunism-Lenin-Stalin-Pauker-Dej-barbarie-viol-crimă-beţie ; Nato- siguranţă, putere, libertate; Sua- democraţie,prosperitate, liberalism, civilizaţie, fast-food, apple – aceste accente fiind prezente cel puţin în România şi arată astfel datorită sau din cauza sferelor de influenţă în care este situat statul nostru şi instituţiile media. Probabil în zonele sub o influenţă pronunţat rusească vor arăta sensibil diferit (cel mai probabil opuse dar contradicţia nu se face în aceeaşi termeni).

Următorul nivel este ceva mai subtil. Intrăm pe un teritoriu, ce mulţi în consideră al fabulațiilor, al celor care neacceptând, fiind insuficient satisfăcuți sau pur şi simplu neînțelegând varianta oficială a lucrurilor caută să adauge ceva nefiresc, nou, poate şi aparent  aleatoriu unor situaţii ce s-ar putea explica, câteodată, mai simplu. Aici informațiile capată o nuanţă ceva mai pală, nefiind tot timpul uşor de reperat în complexitatea de ițe lăsate tocmai pentru a încurca. Un teritoriu al serviciilor şi ,aparent , al majorităţii societăților secrete.  Şi ca să concretizăm anumite aspecte putem da un exemplu : faptul ca Alexandru Vaida-Voievod a fost inițiat în masonerie(sau folosit tocmai datorită acestei calități), pentru a avea o oarecare trecere la tratatul de pace de la Versailles, nu rămane ca o informaţie în sens unic – ea poate fi inversată cu o întrebare cât se poate de simplă,puerilă şi decentă : De ce la tratatul de pace din 1919 majoritatea covârșitoare a celor prezenţi erau masoni şi tratau de la egal la egal doar cu cei care împărtăşeau acelaşi legământ?

dl. Voievod ne explică: „Am fost şi francmason. Eram cu Ionel Brătianu la Paris şi pentru că majoritatea delegaţilor la conferinţa păcii erau masoni a trebuit să îmbrac şi eu pielea lor”.Alexandru Vaida-Voevod

A trebuit?  Soldaţii care au îmbibat pământul ţării cu sângele lor nu au trebuit să devină cine ştie ce altceva decât ceea ce erau pentru a-şi servi patria, a-şi apăra pământul – odată sfânt pentru români. Dar lucrurile curg într-o direcţie ciudată, continuăm citatul: “Acolo am văzut cu ochii mei că francmasoneria franceză este jidovită, că ea trăeşte în frăţie de cruce cu Moscova şi cu marele capitalism internaţional evreesc.”Alexandru Vaida-Voevod

De aici nu este decât un pas, informația există, este doar ocolită – nu e vorba de antisemitismul lui Vaida-Voievod (de care, bineînţeles, nimeni nu l-a acuzat) cât despre ulterioarele şi incredibilele acţiuni intreprinse de dl.Nicolae Titulescu ( informații suficiente aici –România şi sfârşitul Europei ) şi viitorul război mondial din care am ieşit cu mult mai şifonaţi – e doar o simplă legătură.

Putem vedea cum planurile se interconectează : Revoluţia Bolşevică a fost creată în laboratoarele hidoase ale magnaţilor “americani” – care au exportat bolșevismul în Rusia, distrusă de războiul cu Japonia şi de Primul Război mondial, via Lenin ( venit cu trenul din Elveția) şi Troţki – finanțat masiv de către Wall-Street.  Raportându-ne la stereotipiile de suprafaţă observăm cum suntem induşi în eroare şi ţinuţi în întuneric. Informaţiile există , nu sunt trecute la index, sunt doar ocolite cu un maxim de ignoranţă – fabulaţii . De altfel Uniunea Sovietică a devenit putere nucleară tot cu ajutorul “dușmanilor” americani, care au tolerat acțiunile de “spionaj” –faimosul Oppenheimer a fost puternic implicat. Am enunţat diverse detalii pentru a stimula curiozitatea- repet, informaţiile nu sunt secrete.

Diverse alte aspecte au fost trecute cu vederea şi lăsate în eterna adormire a uitării: Premiul Nobel care i-a fost refuzat atât lui M.Eliade (pentru simpatia purtată legionarilor) cât şi lui N.C.Păulescu ( pentru antisemitismul său – “antisemitism” românesc  strict bazat pe criterii economice şi nu pe criterii rasiale-altă discuție) . O listă lungă e gata să fie parcursă de oricine are timp să treacă peste mirajul realității unidimensionale.

Pentru a putea lega şi, poate, influenţa toate planurile expuse mai sus – un al treilea nivel îşi face simţită prezenţa. Aici conceptele sunt în strânsă legătură cu scopurile urmărite şi curgerea istoriei este comprimată în nişte paşi atent şi răbdător făcuţi.  Pare-se că  într-un sens , fluxul istoriei este tras de către un „magnet” adimensional într-o direcție prestabilită. De aici au fost aruncate în realitate oribilele „dogme” care au stăpânit şi indrumat acţiunile cârmuitorilor. Remodelarea omului şi a societăţii, aplatizarea si distrugerea dimensiunii verticale a ființei umane, înlănţuirea posomorâtă în „realitate”. De aici au fost aruncate iluziile şi falsele opoziţii care au controlat politica anilor…ca exemplu postbelic : liberalism contra comunism, ca metode diferite de a acţiona pentru a distruge omul-ţinta finală – metode enunţate literar în bestselleruri scrise de Orwell şi Huxley ( două metode diferite) , printre alţii. Practic aici rezidă mizeria finală care se doreşte a fi aruncată în realitate : epuizarea spirituală, morală şi fizică a umanului. Aici e finalul, restul e iluzie. Eşti pregătit să mori pentru asta?

Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala,  morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi  vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului.  Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp” – Albert Pike

Autor: Paul-Cristian Dascalu

Sursa: Hanul lui Papuc

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu