Politică

Luminița Arhire: ”DRAFTUL UNEI CERERI DE DIVORȚ”

Dragă PESEDEULE, așa cum ai fost tu, mai bătrâior și mai încetinel, te-am ales dintre alți pretendenți pentru că mai aveai o zvâcnire de omenesc în tine, în timp ce emulii tăi păreau fătați de computer… dar ieri am aflat de la ANTENA 3 că nu-i chiar așa, că și Dan Barna are CHARISMĂ! da’ n-am eu suficient simț estetic ca s-o depistez și să-l evaluez… În fine…



Te-am ales pentru că tu mai ziceai și despre România, iar nu din sculare în culcare doar despre coana Europa, băbătia aia nasoală îmbrăcată într-un veston de zici că-i Kim Ir-sen, nu alta… Sau aia nu-i Europa și-i „decât” doamna Angela? Mă rog, pentru că ceilalți erau varză de Bruxelles, am zis că tu oi fi potrivit pentru mine și să ne unim destinele în mediul virtual. În loc de ciorbițe și „…fripturică, cozonaci/ bărbățelului să-i faci” m-am gândit că ți s-o fi acrit de-atâtea sărmăluțe de la membrii tăi de partid și eu mai bine să-ți scriu câte-un articol în care să-i fac de bășcălie pe adversarii tăi – material era o-ho-ho! slavă Domnului!- și m-am pus pe scris! Am râs mult împreună, noi doi, de scorțoșii ăia fără simțul umorului și au râs și o parte dintre cetățenii votanți, odată cu noi! Și-a fost simpatic!

Dar de două zile, PESEDEULE, mă încearcă o nepotrivire de caracter cu tine, ce nu s-a văzut pe planetă! Îmi dă amețeli nepotrivirea asta de caracter cam cum îi dă sciatica lui Juncker… sau sciatica nu dă amețeli și dureri de cap, după? Că eu cam așa știu de la televizor și din comunicatele oficiale…

Bătrâior erai, PESEDEULE, dar BĂRBAT ADEVĂRAT! nu muiere strânsă de … de ți-au ieșit ochii din cap! Ce văd eu acum la tine? Păi, azi de dimineață, prin vocea lu’ doamna Dăncilă, premier ÎN ȚARA MEA, am aflat că dânsa nici nu știe ce-i acela STAT PARALEL:

„Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luați afirmația nu că nu ar exista, nu știu eu despre acest lucru. Eu, gândiți-vă că am fost nouă ani plecată din România. Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situații” ( !!!! n.n. declarație 29 mai 2019)

Auzi, madam Dăncilă, dar când ai citit în plenul Parlamentului European, pe 3 octombrie 2018, discursul din care spicuiesc câteva fraze, mai jos, oare știai ce-i acela STAT PARALEL?

„Nu am venit să dau socoteală. Cer prețuire și respect pentru poporul român pe care îl reprezint. Pentru cine vrem să construim un sistem de justiţie viabil în România? Pentru MCV, pentru instituţii, pentru magistraţi, pentru politicieni? Evident că nu. Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni. Ei sunt beneficiarii măsurilor din Parlamentul European sau din Parlamentele naţionale. De la cetăţeni trebuie să înceapă orice discuţie. Justiţia trebuie să fie garanţia că legile şi drepturile cetăţeneşti sunt respectate, iar cine le încalcă va fi sancţionat. În Rapoartele MCV nu am văzut nimic despre încălcările drepturilor omului, despre protocoalele secrete dintre serviciile de informaţii şi instituţiile de justiţie.(…) Acest mecanism și-a ratat menirea și cer oficial să ni se spună cine a redactat rapoartele MCV (…) Nu se va mai putea vorbi despre justiția din România fără a se vorbi despre abuzuri.”
…………………………………………………………………………..

Ei, cam cum voiai matale atunci să afli cine a redactat rapoartele MCV -că azi văd că nu te mai interesează- așa vreau eu să știu cine ți-a scris textul ăla, care mie mi-a înflăcărat inima. Că eu pe ACELA ÎL DORESC PREMIER AL ROMÂNIEI… pe ăla care a scris cuvintele de le-ai rostit dumneata, madam, apăsat și fără să te bâlbâi!

Ăia care știu să scrie astfel de texte și care CRED ÎN ELE aș vrea eu să mă conducă! Sau pe aceia te-ai hotărât să-i bagi la pușcărie, ca să nu se mai încurce statul de drept la mers din pricina lor? Păi, atunci bag divorț, PESEDEULE, dacă matale ești atât de neputincios…

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …cu alte cuvinte *UIE PSD? ca asta se intelege… si o intrebare pentru tornadele din Baragan… cind mama lu’ Aghiuta vei folosi corect punctuatia? ca de activa si clontoasa vaz ca esti…

  • Niciun candidat n-a pus degetu’ pe rana: Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Portul Constanta, Tarom, Romgaz, Transelectrica, obiectivele de interes national pe lista de asteptare. Europarlamentarii reprezinta interesele Romaniei sau interesele grupurilor si familiilor cu care se aliaza? Caci din 2009 anul 1 de europarlamentare, au disparut companii romanesti, aparut ca ciupercile dupa ploaie multinationale, in fapt si-n drept PARTIDUL MULTINATIONALA: taie si spanzura, sponsorizeaza actiuni favorabile investitorilor straini din lozinca “Nu nevindem tara”. “O listam la Bursa”! Partidul PARADIS care nu da socoteala autoritatilor statului roman, nu fiscalizeaza, declara profit. Acorda “bonusuri” digitale.

    Rares Bogdan tocmai ce a anuntat ca rareste pensiile speciale aferente magistratilor, care magistrati au instrumentat dosare (intocmit rechizitorii, pronuntat hotarari judecatoresti) in favoarea investitorilor straini, reprezentantilor aliati, parteneri strategici cu ignorarea capatului de cerere referitor la “darea de mita”. Dupa parerea mea, PENSIA SPECIALA se atribuie celui care isi exercita atributiile in numele legii, adevarului, onoarei, pana la moarte.

  • Traian Basescu, presedintele anului 2009, declara ca prin aderarea la UE “o tara pierde din suveranitate”, DIRECTIVELE EUROPENE avand PRIORITATE, ceea ce inseamna ca EUROPARLAMENTARII desemnati incepand cu 2009 ( ANUL SUFRAGERIA, AL IMPRUMUTULUI DE LA FMI in val de aprox 20 mld euro – VREO COMISIE FMI IN ZONA? # FMI?), fara a generaliza, au participat la ELABORAREA DIRECTIVELOR EUROPENE, A PROCEDURILOR PRIVIND PRELUAREA STRATEGICA A BUNURILOR TARII, TERENURI, ACTIVE, RESURSE, DISPOZITIILOR PRIVIND ACORDAREA DESPAGUBIRILOR, SANCTIUNILOR, DECLANSAREA PROCEDURILOR DE INFRINGEMENT, IMPLEMENTAREA MCV-ului, NEADERAREA LA SCHENGEN IN CE NE PRIVESTE, APLICAREA INDICATORULUI “RISC DE TARA”, ACHIESAT LA CATUSERIADA, ET C, starea de subdezvoltare a tarii vorbind de la sine. “In democratie, hotii stau la puscarie!”, da’ complicii, mituitorii… unde stau?

  • Corect, moral, legal ar fi fost ca la aderarea in UE POPORUL SA FI FOST CONSULTAT PRIN REFERENDUM:

    SUNTETI DE ACORD CA ROMANIA SA CEDEZE SUVERANITATEA?
    DA sau NU

    Realitatea obiectiva probata demonstreaza faptul ca Romania a renuntat la atributele constitutionale ale statului conform carora Romania este STAT NATIONAL, INDEPENDENT, SUVERAN, UNITAR si INDIVIZIBIL – CONSTITUTIA IN VIGOARE!!!

    Intrebarea la REFERENDUMUL din 26 MAI 2019:
    SUNTETI DE ACORD CA ROMANIA SA CEDEZE IN CONTINUARE SUVERANITATEA?
    DA sau NU

    Pe bune, poporul nu este ANALFABET FUNCTIONAL.

  • Si-apoi Tudorel Toarel a demisionat din cauza faptului ca s-a aflat in imposibilitatea de a initia o OUG care sa REPUNA INTERMENUL DE CONTESTATIE IN ANULARE sau ALTA CALE EXTRAORDINARA DE ATAC DOSARELE JUDECATE STRAMB CU CONSECINTA CONDAMNARII UNOR PERSOANE NEVINOVATE… CETATENI DE ETNIE ROMANEASCA. Nu putem vorbi de o Europa Dreapta, Corecta, Unita pana nu RESTABILIM ADEVARUL IN TEMA, evidentiind totodata cu SUBIECT si PREDICAT MOTIVELE si CONSECINTELE care stau la baza continuarii integrarii. Achiesam la Jefuirea totala a Romaniei? Rana din pieptul tarii nu ne lasa!