Politică

Lovitură în plin încasată de activiștii LGBT! ONU a adoptat o rezoluție FĂRĂ PRECEDENT: Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ

familia-ipf-ok-644x362Consiliul pentru Drepturile Omului din Cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a adoptat rezoluția A/HRC/29/L.25, intitulată : Protecția familiei: contribuția familiei la punerea în practică a dreptului la un standard decent de viață al membrilor săi, prin rolul său în educație și realizarea unei dezvoltări durabile.
Rezoluția, care a fost propusă de o serie de state africane, dar și Rusia și China, susține că “familia este principala responsabilă pentru creșterea, protejarea și copiilor”, dar și că “pentru a se asigura dezvoltarea armonioasă a copilului, acesta trebuie să crească într-o familie”.

Mai mult, rezoluția susține că “familia este grupul fundamental al societății și mediul natural pentru creșterea și bunăstarea membrilor săi, în special al copiilor”. Mai mult, ONU recunoaște explicit faptul că “familia este grupul natural și fundamental al societății și merită să fie protejată de societate și stat”.

Rezoluția a fost adoptată pe 3 iulie, la aproape un an de la propunere, cu 27 de voturi pentru și 14 împotrivă. Grupul țărilor care s-au opus a fost condus de Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Franța. Brazilia, Argentina, Mexic și Macedonia s-au abținut.

Așa cum era de așteptat, grupurile pro-familie și cele pro-homosexuale au reacționat în mod diferit. “Este ceva fără precedent, o victorie majoră pentru familie. Este pentru prima oară în istoria ONU când o rezoluție așa de comprehensivă a fost votată și în care se cere protecția familiei ca celulă de bază a societății, recunoscându-se dreptul fundamental al părinților pentru a-și educa copiii”, a afirmat Sharon Slater, șefa Famili Watch International.

De cealaltă, parte, activiștii LGBT sunt furioși. “Este un pas înapoi în ceea ce privește drepturile omului, pentru că ridică familia la nivelul unei instituții ce trebuie protejate, fără a lua în seamă abuzurile care se petrec în familii sau că există mai multe tipuri de familii”, se arată pe siteul Inițiativei pentru Drepturi Sexuale.

Celebra Ulrike Lunacek, parlamentarul european care a dat un raport cu același nume, a declarat: “Sunt șocată de tacticile folosite de Rusia și alte țări pentru a evita discuția despre ‘diversitatea’ de familii existente. Folosind expresia “familia” fără a recunoaște existența mai multor tipuri de familie înseamnă a nu privi realitatea, acolo unde găsim tot felul de familii”, a spus ea pentru siteul Intergrupul pentru drepturi LGBT din Parlamentul European.

Activiștii LGBT se tem că exprimarea din rezoluție, “familia”, va fi folosită ca precedent pentru opoziția față de legalizarea ‘căsătoriilor’ homosexuale sau “altor tipuri de familie”, se arată pe siteul Intergrupului LGBT din Parlamentul European.

Reamintim că pe 26 iunie, Curtea Supremă a SUA a legalizat mariajele civile între persoanele de același sex pe tot teritoriul național.

Pentru a citi documentul FACEȚI CLICK AICI.

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Toleranta inseamna ca nu-i omori, nu-i condamni penal si vorbesti cu ei civilizat. Toleranta nu inseamna ca accepti ideea ca natura a creat sexualitatea intre elemente de acelasi sex ca o norma comuna. Am vazut ca sunt aduse in discutie intamplari cu animale ca argument. Un documentar care a facut valva acum ceva timp arata o leoaica care adoptase un pui de antilopa. Asta nu inseasmna ca a ajuns antilopa matura. Excesul de testosteron stimuleaza masculii unor specii sa simuleze rutul. Nu prea vezi femele de animale sa se satisfaca intre ele. Si oricum si aceste comportamente sunt marginale si excese ale naturii. Se argumenteaza ca genetic unii sunt homo. Cred ca pot fi un numar infim asa dar restul sunt atrasi de aura excentrica a ideii asa cum sunt altii cu cercei in nas, gura si organe genitale. Ca omenirea sa supravietuiasca e nevoie de oameni normali nu de homo.

Abonează-te la newsletter