Politică

Lovitură de stat

Se arată adevărata față a lui Horodniceanu. Înțelegem de ce au fost disperați să îl mențină pe funcție.



DIICOT a luat locul DNA, este instrumentul statului paralel de a ataca Guvernul și Coaliția. Încearcă să o atace pe Viorica Dăncilă pentru a o salva pe Kovesi!

Dacă nu au reușit cu moțiunea, folosesc procurorii. Și mai fac pe moraliștii europeni.

Ceea ce DIICOT stârnește astăzi este începutul unei lovituri de stat împotriva democrației parlamentare din România. Dacă Președintele decide să o suspende pe Dăncilă, va fi un act de trădare a democrației.

Această lovitură de stat nu va reuși, iar toți cei care participă la ea vor fi trași la răspundere.

#curaj

http://www.romaniatv.net/diicot-a-inceput-urmarirea-penala-dupa-plangerea-depusa-de-ludovic-orban-impotriva-premierului-viorica-dancila_427448.html

Sursa: România30

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • DIICOT – O ALTA INSTITUTIE DE FORTA A STATULUI “CONSOLIDAT”, chemata la ORDIN prin PROTOCOL SECRET PERFECTAT in aceleasi conditii sistemice, ticalosite, aceeasi procedura privind numirea, tehnica, tactica, logistica. Ghenosu a scapat de sub privirile atente ale DIICOT-ului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Favorizate, in general, CLANURILE INTERLOPE, AFACERILE IMOBILIARE, RETROCEDARILE, RESTITUIRILE, MEGA – DESPAGUBIRILE – TRANZACTIILE MAFIOTE, FUGARII, SCAPATII prin paradisuri fiscale, exotice. Cu durere-n suflet si fara suparare, cu tot respectul si cu toata dragostea, cu subiect si predicat, nume si prenume, nr. de inregistrare, semnatura si stampila: acesta-i adevarul, care adevar ne elibereaza pe toti si pe fiecare in parte.
    Un prim-ministru al tarii … ?!
    Ghenosu vs Dancila vs …
    Cutremurator!

  • # curaj pentru DESECRETIZAREA PROTOCOALELOR OCULTE cu DIICOT, ANAF, CURTILE DE APEL, BIROUL EXECUTORILOR JUDECATORESTI, BAROUL DE AVOCATI, SOCIETATILE PROFESIONALE DE LICHIDATORI, EVALUATORI, EXPERTI, “SOCIETATEA CIVILA”, MINISTERE!!!!!!!!!!!!!! … pana la ultimul PROCOL … cate?! 70 buc. … mai multe, mai putine … ?!

    EDUCATIE STRATETIGA;
    MEDICINA STRATEGICA;
    ECONOMIE DE PIATA STRATEGICA;
    AGRICULTURA STRATEGICA;
    DEMOCRATIE STRATEGICA;
    PARTENERIAT STRATEGIC;
    DEFRISARE STRATETIGICA;
    CERCETARE STRATEGICA;
    SPORT, ARTA, ARMATA, MEDIA, JUSTITIE … STRATEGICE. CLIMA! TOATE … STRATEGICE.

    DEPRESIA STRATETIGICA;

    STRATEGIA GLOB – ala vs STRATEGIA PLANET -ara. Miza.

  • Loviturile de stat dauneaza in mod grav investitiilor tarii, prosperitatii, bunastarii, relatiilor internationale.

    De data aceasta … inca o lovitura?

    STOP JOC TICALOSIT, MAFIOT!

    DESECRETIZATE TOATE PROTOCOALELE.
    ANALIZA SWOT LA RECE.
    ANULAREA EFECTELOR NOCIVE, MALEFICE.
    DEMASCAT RESPONSABILII INTERNI SI EXTERNI; REVOCATI, DEMISI, INLOCUITI, PEDEPSITI ACOLO UNDE ESTE CAZUL, DUPA FAPTA SI RASPLATA, PROBE CONCLUDENTE, PERTINENTE, INDUBITABILE, INCONTESTABILE, INDICII TEMEINICE (SUSPICIUNI REZONABILE, SLAVA DOMNULUI!), DEMASCAT STRATEGIILE, TACTICILE, TEHNICILE ABUZIVE, ILEGALE, INCORECTE, IMORALE. VINDECAT. REGANDIT. Cu RESURSELE DIN DOTARE, PROPRII, NATURALE si MAI ALES UMANE. Pe cai!

  • Pai, daca n-a mers prin joc democratic, adica prin motiune de cenzura, de ce sa n-o darame pe Dancila si pe Guvernul ei printr-o lovitura de stat cu ajutorul cozilor de topor din Justitie! Nici nu-i mai intereseaza c-o fac in vazul intregii tari! Astia care se dedau la astfel de lovituri de stat de tip sorosist nu merita decat un singur lucru: plutonul de executie!!