Politică

Liviu Pleșoianu: ”Pe Birchall au propus-o sau cel puțin au confirmat-o ministru la “Justiție” domnii de peste Ocean!”

E clar pentru toată lumea de ce e Birchall la “Justiție”, de ce n-a comentat nimic Werner, de ce se pozase distinsa doamnă Birchall cu Hans Klemm cu câteva ore înainte de a fi propusă ministru de distinsa doamnă Dăncilă#2?Pe Birchall au propus-o sau cel puțin au confirmat-o ministru la “Justiție” domnii de peste Ocean, n-am niciun dubiu! Aceiași domni care au decorat-o pe Kovesi, aceiași domni care i-au decorat pe Maior și Coldea în plin scandal legat de protocoalele secrete… Iar cea care a fost plecată nouă ani din țară (și de-aia nu știe nimic despre “statul paralel”) a executat, cuminte, ordinele.

România ESTE o colonie în devălmășie, cu câțiva stăpâni mari și mulți stăpâni mai mici. Și așa va rămâne dacă poporul român e fericit cu acest statut! În ce mă privește, am inima împăcată. Chiar fac TOT ce ține de mine pentru a nu mai fi sclavi, pentru a ne ridica din genunchi și a ne comporta ca niște oameni LIBERI și DEMNI. Voi merge până la capăt în acest an și voi continua să spun: FIE SĂ FIM! Apoi, la prezidențiale (ultima șansă a acestei țări), ne vom număra și vom vedea câți suntem…

Procurorul General al SUA: “Apreciez în mod special șansa de a ma întâlni cu conducerea României, inclusiv cu omologul meu de la ministerul justiției, Ana Birchall, pentru a discuta despre importanța menținerii statului de drept și relua eforturile anti-corupție. Suntem recunoscători doamnei Birchall pentru implicarea și sprijinul puternic pentru aceste priorități importante.

Sperăm ca, sub conducerea sa și a celorlalți oficiali români, România va reveni asupra recentelor amendamente care amenință să submineze capacitatea de luptă împotriva corupției și avem încredere că România va lua măsurile necesare pentru a asigura un sistem judiciar eficient, transparent și imparțial.”

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Se pare ca tanti Bitch-all a fost unsa cu toate alifiile(de tip corectitudine politica si nu numai), de catre “partenerul nostru strategic”! Oricum, formularea “SUA=partenerul nostru strategic” este de tot rasul(amar), caci noi nu suntem pt ei decat doar, “maimutele lor strategice”!

  • Timp de noua ani a lipsit din tara. Noul ambasador a plecat din tara la varsta de 10 ani. Unii vin, altii pleaca, unii lipsesc, intorc sa repare, construiasca, altii sa strice, umileasca. Unii asigura prezenta pana la ultima suflare. In vreme de razboi hibrid inclusiv justitia este hibrida. “Fie sa fim!”, vorba ta…

Abonează-te la newsletter