Politică

Liviu Pleșoianu: ”E timpul, în pragul Centenarului, să ne hotărâm ce vrem – cu noi și cu țara noastră!”

Țara asta a fost luată ostatică de o Hidră sinistră, de o ființă colectivă monstruoasă, cu zeci de capete, cu zeci de limbi otrăvite. Iar oamenii politici care știu și nu spun, care cunosc dar nu recunosc – sunt PĂRTAȘI!



Drumul meu e cel al adevărului spus până la capăt. Pentru că știu că doar adevărul ne va elibera! Este singura sabie care poate tăia capetele Hidrei. Orice altceva e INUTIL!

Alungarea Hidrei și vindecarea de boala dezbinării printr-un Proiect de Țară curajos, care să ne angreneze cu adevărat mințile și inimile – acesta este obiectivul meu. De aceea am făcut pasul către politică, de aceea sunt în Parlamentul României, de aceea am luat decizia legată de anul 2019.

Iar celor care mă tot sfătuiesc să scurtez lungimea părului am a le spune un singur lucru – eu voi rămâne eu! Nu voi încerca niciodată să par altceva decât sunt doar pentru a “corespunde”. Autenticitatea mea nu este negociabilă. A altora, în mod evident, este…

Cred că e timpul, în pragul Centenarului, să ne hotărâm ce vrem – cu noi și cu țara noastră. Anul 2017 e un început, anul 2018 e hotărâtor, iar anul 2019 va fi o consecință…

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu