Politică

Liviu Pleșoianu: ”E timpul ca securiștii care au distrus și distrug această țară să aibă revelația ADEVĂRATEI MAJORITĂȚI!”

Bun… Treaba e în felul următor: Werner vrea să facă ce a mai făcut în 2015 – să dărâme un Guvern legitim. Cere nonstop demisia premierului, iar sulfurosul Orban, proaspăt întâlnit cu coana Merkel, face azi plângere penală pe numele doamnei Dăncilă.Nimicului subuman Orban nu am nimic a-i adresa. Lui Werner însă îi spun direct și fără ocolișuri: dacă vrei neapărat să ai adevărata majoritate a acestei țări în poartă la Cotroceni, O S-O AI!

Cât despre voi, membrii PNL care tăceți mâlc și acceptați tot ce face sinistrul Orban cu voi și cu partidul vostru, vă anunț că m-am hotărât că e timpul pentru niște proteste masive și la sediile voastre!

Dați mai departe – e timpul ca securiștii care au distrus și distrug această țară să aibă revelația ADEVĂRATEI MAJORITĂȚI!

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Iesirea din UE si NATO.
  Intai, asocierea politica la “Visegrad” apoi constituirea Uniunii Ortodoxe politico-economico-militara.
  Romania, Moldova, Serbia, Bulgaria, Grecia, Cipru, Rusia, Bielorusia, Ucraina, Gruzia, Armenia.
  Circa 225 de milioane de CRESTINI CREDINCIOSI.
  Altii care-si zic crestini au doar elemente culturale dar credinta s-a demonizat de peste 1000 de ani – sint “furi” de credinta: papistasii si protestantii fata de Papa care s-au adancit mai rau in erezii – NU AVEM PARTASIE DE CREDINTA CU ACESTIA!

 • dat fiind contextul, in op pers alternativa reprezinta o varianta viabila, durabila, sustenabila, cu conditia sa se pastreze fondul problemei in termeni de pace, echilibru, prosperitate, armonizare, in beneficiul tuturor.

 • In fapt si in drept, crestinul de pretutindeni este omul care traieste fara sa se prefaca, iubeste fara sa depinda, asculta fara sa judece, vorbeste fara sa jigneasca …constient de consecintele gandurilor, vorbelor, faptelor in infinitul univers, constiinta cosmica pe fondul careia, nimic nu se pierde, totul se transforma, transcende in adevar, lumina, bine suprem.

Abonează-te la newsletter