Politică

Lista cu numele și funcțiile masonilor care conduc Ritul Scoțian Antic și Acceptat. Legăturile lui Valeriu Zgonea cu aceștia

224598_967028433357965_1128555425390051735_nValeriu Zgonea a fost cununat de un Mare Maestru al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Un fost actor, acum partener de afaceri cu oligarhii ruși, a ajuns până la ultimul grad în masoneria română, Gradul 33. Așa se poate decripta sprijinul de care se bucură Valeriu Zgonea în rândul instituțiilor statului care fac tot posibilul să-l țină ca președinte al Camerei Deputaților, în ciuda excluderii din PSD. Legături ciudate, relevate de o anchetă a Flux 24 și EvZ. Este Valeriu Zgonea mason, iar nașul lui de cununie este cel care l-a introdus în cercurile înalte ale discretei organizații?

Valeriu Zgonea, președinte încă al Camerei Deputaților, susținut public de ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a fost cununat anul trecut de un personaj apropiat de oligarhii Kremlinului și asociat în afaceri cu un fost agent al serviciului militar sovietic, GRU, susține Flux 24. Este vorba de Stelian Nistor, fost proprietar al Iulius Mall Suceava, un fost actor, director al teatrului Nottara de unde a fost dat afară în urma unui scandal.

screen-shot-2016-05-16-at-062709

Stelian Nistor este asociat într-o firmă de transporturi cu Boris Golovin, fost ofițer GRU, serviciul militar de informații sovietic, reprezentant în România al oligarhilor ruși Oleg Deripaska și Igor Ziuzin, doi oligarhi ai Kremlinului, relata recent bn24.ro.

Ziuzin controlează grupul OAO Mechel din care fac parte COS Târgoviște și Industria Sârmei Câmpia Turzii.

Nașul lui Zgonea, Stelian Nistor, este asociat majoritar (65%) la firma Niso TransEurope SRL București, alături de deputatul PSD de Bacău Lucian Șova (35%), fost director în Ministerul Transporturilor, susține Flux 24. Până aici, nimic extraordinar.

Numai că investigațiile EvZ au scos la iveală un aspect mai puțin cunoscut. Personajul aflat în discuție, Stelian Nistor, mai are o calitate importantă: este Mare Maestru al MLNR, mason de rangul 33, cu grad de Suveran Mare Comandor într-una din lojile de perfecționare ale masoneriei. Această calitate a sa, extrem de importantă în condițiile în care numeroși reprezentanți ai statului și politicieni sunt masoni, deci subordonați lui Stelian Nistor, a ieșit la iveală o dată cu suspendarea din toate activitățile masonice a fratelui Costel Iancu, fost Mare Maestru al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Ritul Scotian Antic si Acceptat a fost instalat in Romania, in 1922 de catre o delegatie a Francmasoneriei Franceze. La data de 11 noiembrie 2006, Marele Orient de Rit Scotian Antic si Acceptat din Romania s-a constituit regular in urma unui Convent care a avut loc la Cluj-Napoca. Costel Iancu a fost unul din fondatori. Excluderea sa din masonerie s-a produs ca urmare a unui decret semnat de Radu Bălănescu. În 23 septembrie 2015 (conform masonilor, anul 6015), Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, Radu Bălănescu, a trimis către fraţii săi un decret în care arată motivele ce au dus la suspendarea fratelelui Constantin Iancu.

screen-shot-2016-05-16-at-062603

Transcrierea integrala a documentului de mai sus:

“Ca urmare a situaţiei generate de suspendarea fratelui Costel (Constantin) Iancu din toate activităţile masonice, conform Decretului Nr. 2109/RB al Marelui Maestru al Marii Loji Naţionale din România, emis în urma Hotărârii Tribunalului Masonic din data de 21 Septembrie 2015, Supremul Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din Romania s-a întrunit, în conformitate cu Statutul Supremului Consiliu şi Marile Constituţii, în data de 25 Septembrie 2015 şi a ales noua echipă de Demnitari şi Ofiţeri, după cum urmează:
Demnitarii aleşi ai Supremului Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România:
Stelian Nistor, 33 – Suveran Mare Comandor

Costin Cuneşteanu, 33 – Locotenent Mare Comandor

Ioan Grigore Popa, 33 – Mare Prior

Cristian Panciu, 33 – Mare Cancelar

Florea Voinea, 33 – Mare Ministru de Stat

Ştefan Marian, 33 – Mare Secretar General

Adrian Dragomirescu, 33 – Mare Trezorier

George Ivaşcu, 33 – Mare Colector şi Ospitalier

Nicolae Brânzea, 33 – Mare Capelan

Ofiţerii numiţi ai Supremului Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România:

Alecsandru Hociotă,  – Director Executiv

Pirerre Joseph de Hillerin,  –  Orator

Daniel Hotăranu,  –  Expert

Bogdan Popescu, –  Maestru de Ceremonii

Cristian Cornel Kameniczki,  – Mare Comandant al Trupelor

Gheorghe Angelescu,  – Mare Şambelan

Răsvan Cernat,  –  Purtător de Stindard

Miron Murea,  –  Purtător de Spadă

Dan Dumitrescu, –  Herald / Arhivar

Cătălin Grigorescu,  – Intendent

Tudor Nicolae, – Medic

Viorel Marian, – Secretar General Adjunct

Emanuel Florea, –  Cancelar Adjunct

Traian Caramanian, – Suveran Mare Inspector General, responsabil de Regiunea Sud-Est”

De Costel Iancu a scris și Stelian Tănase în jurnalul său, preluat de EvZ.

17 ian 2014

Dupa scandalul cu (Valentin) Nicolau alt scandal. Cu masoneria de data asta. Șeful ritului scoțian din România Costel Iancu face mari presiuni să aprob o emisiune, un fel de „Dialog la distanta” de pe vremuri. Așa pe nepusă masă, pentru că abia am poposit în TVR.. Dau nasul cu diverse povești. Sunt luat de fraier. Proiectul ar costa TVR bani mulți, logistică, personal, tot ce vrei. În spatele masoneriei de fapt se ascunde o afacere privată a acestui personaj Costel Iancu care mă mitraliază cu telefoane, SMS-uri și face presiuni la diverși directori din TVR, unii dintre ei membri ai CD pe care îi cunoaște. Zgabercea – după spusele lui –  e mason de rit scoțian. La număr bănuiesc că sunt cam tot atîția cit și securiștii, statistic vorbind. Unii au fost cumpărați cu parale. Circulă insistent două nume în această combinație. Alții au fost convinși doar cu promisiuni de foloase viitoare. Le spun tuturor că emisiunea s-ar face numai cu aprobarea lui Ponta că tot mi s-a lăudat Costel Iancu că are intrare la el. Dar unde nu are, dacă ar fi să mă iau după el. Zic asta ca să le închid gura celor interesați de acest așa zis “Dialog la distanță” prin județe. Am luat deja decizia. Ce să caute masoneria la TVR!? Ar fi supermontare tip hollywood sau mai bine zis Cîntarea Romaniei. Suntem televiziunea publică. Omul de fapt e un afacerist, unul negricios și burtos, cu ceva de mafiot, un mafiot cum a văzut el în filme. Imită gesturile de pe ecran din Nașul cu Brando. Vrea să se învirtă. Aud că nu îi merg afacerile și a pus la cale să subțieze bugetul TVR. CITESTE MAI MULT AICI

Autor: Dan Dumitriu

Sursa: Evz.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si oare cine ne-a lasat noua, peste vremuri ca numai “Adevarul ne va elibera!”…iata, deconspirarea celor care folosindu-se de simbolurile sacre: ochiul, triunghiul-principiul fundamental al geometriei sacre (regasit in religia crestin ortodoxa: Tatal (Dumnezeu/Inteligenta Suprema Creatoare,Suverana), Fiul (mijlocitor, canal de conexiune cu energia divina, LIBERA!!!), Sfantul Duh (harul, suflu divin, inspiratia, intuitia)…ADEVARUL!, baza Piramidei sacre, divine, ancestrale, simbolul sacru al CRUCII care uneste Timpul si Spatiul in vesnicie… NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGEA CEA DREAPTA, UNIVERSALA, A COMPENSARII: DUPA FAPTA SI RASPLATA !
    Ca s-au garnisit cu sortulete, grade ( caporalu-i caporal, nici soldat nici colonel), ritualuri pagane in scopul detinerii controlului absolut…pana ACUM a tinut hidra draconica, reptiliana, archonica si cum i-o mai zice…s-a IMPLINIT MOMENTUL ADEVARULUI ! EXISTAM, TRAIM, NE BUCURAM DE LUMINA ADEVARATA A ADEVARULUI ! Cu totii!

  • Universul nu este un haos.Functioneaza dupa legi clare si foarte logice: frecventa, vibratie, enegie-argumentat stiintific de N.Tesla.”Fara Dumnezeu si fara nemurire nu exista Adevar”, adevarata Revelatie-Petre Tutea, aceeasi credinta in nemurire care i-a facut pe stramosii nostri getodaci, neinfricati, concept preluat in rel. crestin ortodoxa sub aspectul vietii vesnice.”Imparatia Cerurilor reprezinta o ordine bine stabilita cu legi fundamentale ce nu pot fi incalcate (“Astrodestinul Moldovei”). “…Caci, iata, Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru”(Ev.dupa Ioan 17-20,21)…”Sa nu va ganditi niciodata ca dupa moarte veti mosteni imparatia pe care n-ati trait-o inca pe pamant”- parintele Arsenie Boca (1910-1989!), sfantul nostru, captiv, intemnitat, ce-ar merita recunoasterea virtutilor in sustinerea carora, faptele, dovezile, vocea poporului sunt suficient de elocvente, probatoriu in baza caruia, binevenit s-ar impune: liber la canonizare, pasaportul nostru edenic pentru adevar, lumina, dreptate, libertate, prin acordare la frecventa vibrationala ancestrala, binemeritata si dat fiind contextul, binevenita!

  • Ilegala e existenta intre alegator si organul de Stat ales ( parlament, guvern, etc) a unei structuri intermediare( puternic ierahizata, influenta economic, politic, mediatic, cu o activitate cvasi-secreta, cu caracter pretins ezoteric, etc), auto legitimata, cu caracter internationalist, cu un istoric de influente controversate in declansarea de revolutii, razboaie , etc ( dupa motto-ul „ suntem cei ce suntem“- plus Marele Arhitect ) si asta in fata nasului Curtii Constitutionale si a tuturor structurilor de „control“.

Abonează-te la newsletter