Politică

LINIA ROȘIE…. “ARBEIT MACHT FREI”

arbeit-macht-freiVă salut dragi compatrioți aparținătorii marelui lagăr de concentrare și exterminare numit România

“ARBEIT MACHT FREI ” – Munca te eliberează… Mai tineti minte sloganul ce trona la intrarea in unul din cele mai odioase lagare de exterminare naziste?

De 24 de ani, odiosul concept a fost transferat la noi, chiar daca la granite nu vedeti si pancarda. Dupa 1990 Romania este supusa unui plan diabolic de ocupatie, destructurare si exfoliere a bogatiilor naturale imense pe care le detine. In paralel, noi, bastinasii am fost transformati in cobaii multinationalelor farmaceutice care testeaza de zor tot felul de “medicamente” pe sanatatea noastra distrusa de “produse alimentare” absolut dubioase venite de te miri unde, de un sistem “medical” transformat in unul de exterminare nu de vindecare. Dupa ce industria si agricultura au fost puse la pamant de “investitorii” dupa care plangem atat, si pe care nu avem voie sa-i suparam cerand salarii decente pentru ca, ce sa vezi, pleaca, am primit “privilegiul” de a incepe un adevarat exod biblic, adica noii sclavi ai Europei, romanii, de altfel bine pregatiti profesional, inteligenti si harnici, sa purceada prin lume pentru a face rost de veniturile necesare intretinerii familiilor ce incep sa se destrame in masa. Acum, traim paradoxul ca ne alegem singuri stapanii. Iar acestia, ne muncesc la fel ca odinioara pe plantatie, cu o simbrie ce nu reflecta absolut deloc sintagma Uniunii Europene, de cetateni europeni cu drepturi egale. Prima teapa, nu mai dezvolt subiectul, l-ati simtit pe pielea voastra atat aici cat si in tarile unde ati crezut ca veti fi tratati ca oameni, nu paria.

Si uite asa, decimati, batjocoriti de ai nostri si de straini, ne-am tarat in anul 2013.

Un an ce ni se promitea a fi al unei “Romanii in picioare “, cu “Dreptate pana la capat” si alte minciuni datatoare de multe voturi. Electoral, se zugravise a fi anul eliberarii nationale din imensul lagar. Doar se zugravise. Mincinos, fara scrupule, asa cum ne trateaza “clasa politica” de la inceputurile “democratiei” pana acum, sfarsitul unui an ce a readus dictatura nonvalorilor de care ca fraierii am crezut ca am scapat in ’89.

Sunteti cu totii cronicarii traitori al acestui fatidic an, ati realizat, e drept prea tarziu, ceea ce ni se pregateste. Acest “razboi” blitzkrieg aplicat de aceasta data Romaniei, poporului roman si intereselor lui. Cedarea neconditionata (sau conditionata de interese personale sau de grup) a unei tari, cu bogatiile ei, cu cetateni cu tot ce nu mai au decat dreptul sa taca. Sa asiste spasiti la cum suntem ocupati, furati , agresati si deposedati de ceea ce este al nostru, atat la nivel national cat si individual, asistand nauci cum “alesii” impreuna cu “guvernantii” ne pregatesc legislativ o hotie in masa, o deposedare mai mult decat abuziva de avutul, de proprietatile noastre, si toate astea, prin chichite legislative otravite cu titluri sforaitoare, care sa acopere avantajarea interselor strict private ale unor multinationale, in numele “interesului national deosebit“. O aberatie greu de digerat si de eschimosi. Ati realizat ca nimic din ce s-a promis nu s-a facut, din contra, Romania traieste clipe necunoscute pana acum in istoria ei tumultoasa in care a trebuit mereu sa aduca tribut in jertfe pentru a ne pastra existenta ca neam si tara. Poate si asezarea geo- strategica, poate bogatiile imense de care avem parte de la Bunul Dumnezeu, poate toate acestea la un loc, ne-au adus din nou in fata unei agresiuni externe.

Ati realizat toate acestea… Ati vazut cu ochii vostri cum vi se pregateste lovitura de gratie. Moartea prin otravirea apelor si solului. Pierdera proprietatilor. Vanzarea tarii la metru strainilor ceea ce ar putea transforma Romania in a doua Palestina. Dorinta “politicului” de a federaliza (sub pretextul regionalizarii) tara, primul pas catre realizarea visului bolnav de anexare al unora. Si, ati iesit in strada… Sute, mii, zeci de mii, pornind o miscare sociala de o amploare fara precedent in Romania post decembrista. Asta, i-a speriat pe calaii neamului. Pe cei carora li s-a promis tara… Si a inceput prigoana. Mecanismele de forta ale statului au fost puse in actiune, ordine ferme de represiune, intimidare si pedepsire a celor ce li se opun. O alianta contra naturii intre servilii din interior si cei ce ne agreseaza din exterior, au inceput prigoana impotriva romanilor .

Mica dar hotarata tabara de rezistenta de la Pungesti a fost spulberata de o armata ce a navalit peste ei intervenind nepermis de agresiv impotriva unor copii, batrani, femei fara aparare. O institutie care a fost creeata pentru a proteja cetateanul si interesele lui, a fost intoarsa impotriva lui. Aceiasi atitudine de forta se aplica pe tot teritoriul tarii, oriunde romanii protesteaza si isi cer tara inapoi. In Bucuresti, Brasov, Cluj sau Campeni, oamenii sunt vanati, agresati, amendati, persecutati, fara a se mai tine cont de drepturile omului, de drepturile dar si obligatiile conferite de Constitutie cetatenilor romani. S-a deschis un front de lupta intre romanii ce-si apara demnitatea, sanatatea, integritatea, proprietatea si fortele de represiune ale statului ce acum servesc doar intersele economice ale unor multinationale ce au simtit miros de mare bogatie pe aici. De la aur la metale rare, vitale industriei militare. De la pamant, la petrol si gaze… practic, ocupatie generala.

A fost trasata o linie. Una rosie. De ce rosie ?

Ce conotatii subliminale are aceasta culoare aleasa ? Astfel, Romania a fost impartita in doua: a LOR pe care o vad ca o prada, o sursa exclusiv de imbogatire si a NOASTRA pe care o redescoperim ca tara, pe noi ca neam, nu cetateni si pentru supravietuirea careia trebuie sa luptam. Democratic, pasnic, dar neingenunchiati de toate manevrele lor de divizare prin manipulare, prin infiltrari, amenintari, agresiuni… Prin siretenia si miselia ce-i caracterizeaza, vor sa-si ascunda actele de tradare prin emitere de “legi” sau modificare a lor prin chichite ascunse dupa o logica juridica doar de ei inteleasa calcad in picioare Constitutia si legi internationale la care Romania este semnatara.

Isi impart zilele acestea si justitia. Pe acelasi principiu: “Justitia” LOR, adica scoaterea din Codul Penal a oricaror articole ce-i poate incrimina, de la crime impotriva umanitatii si genocid pana la o imunitate absoluta pentru orice alt fel de infractiune pedepsita in orice alt stat democratic. Incredibil ce se petrece in “lumea” lor. In schimb, in “justitia” noastra, se dau ordine de represiune, se nascocesc noi articole incriminatorii si pentru infractiunea ca respiri. Faptul ca acum disjung definitiv societatea prin justitie, faurindu-si “Codul LOR Penal” adica, practic inexistent, Si cel al nostru, sclavii ce nu au voie sa vorbeasca sa intrebe, sa ceara socoteala, ne arunca nu in Evul Mediu, ci in Societatea Sclavagit/dictatoriala. O mizerie ce ne aduce oprobiul intregii Europe care si asa se uita la noi ca la niste ciudati, dar si a Americii aia democratica.

Unde este “Romania dreapta” domnilor USL-isti ? Unde este” Dreaptatea pana la capat “? Prin legislatie preferentiala ? Asta este Romania VOASTRAdomnilor politicieni” ! Nu este Romania noastra ,” Romania in picioare ” pe care ati promis-o dar pe care vreti s-o ingenunchiati pe veci !

Acum, in prag de sarbatori, tradatorii neamului ne ofera un cadou otravit . Noua, celora de dincolo de Linia Rosie… Restrangerea, izolarea noastra de EI printr-un cordon intarit pe mai multe randuri de jandarmi. Care la ordin ne legitimeaza, ne indentifica ca sa fim pedepsiti pentru noua infractiune pe care, probabil, o vor introduce in Codul NOSTRU Penal, si anume, INFRACTIUNEA DE A-TI IUBI TARA . Un delict ce va fi aspru pedepsit. Prigoana a inceput, condamnarile urmeaza sa apara. Cati delicventi vom fi ? Sute ? Mii ? Zeci de mii ? Milioane ? Probabil toti cei de dincolo de Linia Rosie a lui Ponta… De ce rosie ? Ramane de vazut..

Iar voi, dragi romani, aveti de ales: Sa ramaneti captivii lagarului de exterminare numit Romania, ingradit de siruri de jandarmi si demarcat de de o Linie Rosie de libertate, normalitate si demnitate, de lumea libera.

ARBEIT MACHT FREI… Atât v-a mai rămas… Sarbatori fericite !

Autor: Cezar Boris

Sursa text si foto: Starea Natiunii

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Romania nu o sa piara niciodata…orice ar fi Dumnezeu este cu noi….se pregateste venirea Antihristului! Dragi frati, noi oamenii suntem forta si puterea…noi cei multi si simpli…nu degetele au puterea, ci muschii bratului prin care au putere!