Politică

Liberalii cer demisia preşedintelui Iohannis!

klaus-iohannis1Klaus Werner Iohannis şi Carmen Iohannis sunt hoţi de case şi totodată rezultatul perfect al combinaţiei dintre liberalii “lucrului bine făcut” şi democraţii “furtului naţional”. Consecvenţi ambiţiilor de auto-înălbire pe bază de anticorupţie, liberalii conduşi de Gorghiu şi Blaga vor cere demisia preşedintelui Iohannis şi organizarea de alegeri anticipate. Liberalii nu pot permite ca România să aibă la preşedinţie o familie şi un preşedinte dovediţi corupţi şi corupători!

Decizia civilă nr. 655/R/12.11.2015 a Curţii de Apel Braşov (Dosar nr. 262/62/2014)

Când vor cere demisia preşedintelui, rămâne să vedem. Liberalii, la fel ca şi preşedintele, sunt imuabili: devin extrem de meditativi când trebuie să privească adevărul în propria oglindă. Totuşi, acum, când a doua instanţă motivează negru pe alb cum a acţionat familia Iohannis pentru a se îmbogăţi pe căi ilicite, PNL are ocazia să îşi manifeste deplin respectul şi consecvenţa în faţa legii şi electoratului, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

FURT DE CASE | Iohannis semnează peste tot, “prima doamnă” decontează – DOCUMENTE

Nu doar pentru sutele de mii de euro trebuie să demisioneze Iohannis. Nici pentru că a acumulat ilegal avere. Primul capăt de acuzare este MINCIUNA cu care a tratat electoratul. Al doilea, mai grav, este faptul că timp de mai bine de 15 ani a purtat prin tribunale câteva familii din Sibiu pe care le-a dorit evacuate din casele pe care le ocupau legal.

Din păcate, presa din România nu este interesată să prezinte calvarul familiilor care locuisc la Sibiu pe Strada Nicolae Bălcescu Nr. 29 şi Strada Grl. Magheru nr. 35, oameni care au cunoscut presiunile, ameninţările şi lipsa de demnitate a familiei prezidenţiale Iohannis.

Revenind! Liberalii trebuie să ceară public demisia hoţului de case, imcompatibil cu funcţia de preşedinte al României. Jurista Gorghiu ştie suficientă lege pentru a pricepe falsurile la care s-a pretat familia Iohannis, sub semnătura preşedintelui Iohannis, pentru a se îmbogăţii din proprietatea statului (casele la momentul tranzacţiei aparţineau spaţiului locativ al municipiului Sibiu).

Politică pe cadavre carbonizate

Un preşedinte hoţ este un preşedinte şantajabil, la fel cum este un preşedinte care prezintă riscul unor acţiuni dominate de presiunea vinovăţiei şi dorinţei de răzbunare în faţa celor care solicită aplicarea în mod egal a legii, pentru toţi!

Klaus Werner Iohannis: “Toţi, dar absolut toţi (cei din societatea civilă), aşteaptă să vină în faţă politicieni noi, politicieni care nu au avut nimic de-a face cu corupţia, care nu au fost urmăriţi penal, care nu au făcut afaceri dubioase…”. min. 1:57

Având această declaraţie, ţinând cont de afacerile imobiliare derulate la Sibiu, în care Justiţia s-a pronunţat şi a decis că a intrat ilegal în posesia unor case, ţinând cont de afacerile cu copii, aştept ca preşedintele să se conformeze propriilor afirmaţii.

Autor: Dan Tomozei

Sursa: Dan Tomozei

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu