Politică

La un an de cand v-ati luat tara inapoi, ma bucur ca nu l-am votat pe Sacadatu’

646x404Un lighean de laturi mi-au turnat in cap Iohannistii FIX acum un an cand scriam ca nu mi-am anulat niciodata votul si ca voi vota cu Ponta pentru ca STIU cat e de prost Klaus Iohannis si ce balon de sapun e.

Am refuzat mereu sa legitimez prostia, caci de hoti nu mi-a fost frica niciodata, fiindca stiu ca exista politie si parchete pentru asta.

Dar DNA pentru fapte de prostie inca nu s-a inventat.

Marea societate civila, aia care si-au luat tara inapoi, n-au pregetat sa ma injure de mama, de tata si de stra-strabunici, numai pentru “vina” de a-mi fi exprimat fara ascunzisuri optiunea politica “de moment”, pe care am si motivat-o. Optiunea politica pe care Constitutia si constiinta mi-o permit.

Astazi, nu mai vezi vreun iohannist prin preajma.

La un an de cand si-au luat tara inapoi, la un an de cand a iesit presedinte Sacadatu’, ma bucur enorm ca nu mi-am dat votul pentru acest fel de politica.

Ca NU am votat un hot de case care vorbeste cu tara numai pe feisbuc si care are tupeul, Klaun jenant, sa spuna aseara la TVR ca e NEMULTUMIT de o sentinta definitiva si irevocabila a judecatorilor si ca el, Supremul, o va ataca. Du-te, ba,PLAGIATOR DE DOCUMENTE, la puscarie! Ai incasat sute de mii de euro pe acte false si acum vrei sa umilesti reputatia judecatorimii?

Si iar zic: ma bucur ca NU am votat pentru un presedinte care foloseste 25.000 de oameni ca sa puna retardati si chilotari in guvern.

Si mai ales pentru un presedinte care il primeste la consultarile de la Cotroceni pe ambasadorul Licuriciului, de parca am fi o subdivizie si nu un PARTENER al Americii.

Klaun Iohannis. Sklav Iohannis. Sacadatu’. Fals in acte Iohannis.

PS: Nu vi se pare ca Sacadatu’ ranjeste cam mult in ultima vreme? Ba la conferinte, ba la interviuri? E ceva de ras, e ceva motiv de bucurie in aceste zile in Romania?

Autor: Liviu Alexa

Sursa: Ziar de Cluj