Politică

Klaus Iohannis şi organizaţiile oculte. Dispariţia lui C.Antonescu

klaus IohannisKlaus Iohannis, un profesor de fizică, primarul unui oraş de provincie, un saş despre care am auzit prima dată prin 2009. Un om molcom, încetinel, greoi, un om care nu promitea mare lucru, un ardelean ce vorbea puţin, un om ce putea da impresia unui gospodar aşezat, unuia limitat, sau unuia care are multe de ascuns. În 2009 a fost purtat de Antonescu şi Geoana ca pe sfintele moaşte, recomandat tuturor ca fiind un bun manager, un viitor prim ministru de succes. Atunci nu a fost să fie. Timpul a trecut, între timp prin 2010 s-a format din PSD şi PNL o alianţă (uniune) ce a purtat numele de USL, având copreşedinţi pe C.Antonescu de la PNL şi Victor Ponta de la PSD.

Lucrurile au mers bine, au dărâmat guvernul MRU, a fost instaslat un guvern USL având pe Victor Ponta ca Premier. În protocolul USL era stipulat ca C.Antonescu din partea liberalilor să candideze la preşedinţie, iar PSD să aibă şefia guvernului. Alegerile locale şi parlamentare din 2012 au fost câştigate, în mod zdrobitor de alianţa USL. Lucrurile păreau a merge pe drumul cel bun, sigur, existau mici fricţiuni între partidele din alianţă, nimic anormal într-o căsătorie din interes. Totul a mers bine până ce a apărut din nou Klaus Iohannis, în 2013 acesta a fost primit în PNL şi i s-a încredinţat funcţia de prim vicepreşedinte al partidului.

Sfârşitul lui 2013, începutul lui 2014, găseşte USL-ul în pragul ruperii, alianţa până la urmă se va rupe după ce Ponta nu satisface cerinţele liberalilor în legătura cu numirea lui Iohannis ca ministru de interne şi vice prim ministru pe probleme economice. Ăsta a fost motivul ce ne-a fost transmis, realitatea cred că e alta. Încă nu am ajuns să o descifrez, sunt convins că este în legătură cu Iohannis, dar nu am date care să-mi sprijine convingerea. Alegerile din vară pentru Parlamentul european, găseşte un PNL slăbit, alegerile sunt pierdute de liberali, pe cale de consecinţă Antonescu şi Iohannis îşi dau demisia. Antonescu rămâne demisionar, Iohannis conduce partidul până la alegerile interne. Aici s-a întâmplat ceva.

În acest moment, forţe oculte au lucrat împotriva lui C.Antonescu, fuziunea cu PDL continuă (era anunţată de Antonescu).Iohannis este ales Preşedinte al PNL şi candidat la Preşedinţia României. Dintr-o dată C.Antonescu care părea imbatabil pentru funcţia de Preşedinte, este trecut pe linie moartă, apariţiile sale publice sunt din ce în ce mai rare, nu se explică ce s-a întâmplat. Apar fel de fel de speculaţii. Nimic concret, masoni, iluminaţi, întunecaţi, bârfe. Vine timpul alegerilor, Iohannis pare să piardă, prestaţia din timpul campaniei e slabă, ne prezintă un candidat fără nerv, fără verb, un om anost, un om precum apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine. Şi totuşi, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, precum un făt-frumos se dă de trei ori peste cap şi câştigă în mod detaşat alegerile. Toate sondajele de opinie sunt depăşite.

Un alt mister, ceva cu diaspora, cu mobilizarea, cu facebook-ul. Nimic concret. De la apariţia lui Iohannis pe scena politică, misterele se ţin lanţ. Primul este dispariţia lui Antonescu de pe scena politică.  De ce a abandonat Crin cursa prezidenţială, deşi era foarte bine cotat şi cu o mare priză la electorat? Care a fost rolul lui Iohannis în determinarea lui Antonescu să abandoneze partidul şi cursa prezidenţială? A fost şantajat fostul lider liberal? Dacă da, cu ce? Asta înseamnă că oricând va putea fi şantajat. Serviciile secrete au avut vreun rol în povestea asta? Ori au fost servicii de aiurea? Cine este Klaus Iohannis şi pentru cine lucrează? Sunt multe întrebări. Răspunsuri nu avem şi, nici nu cred că vom avea curând. Este K.Iohannis membru al vreunei organizaţii oculte, are dublă comandă? Va fi în stare să lucreze pentru binele Ţării, ori va fi încă un mandat prezidenţial eşuat?

Crin spune-ne ceva, fii bărbat şi spune ce s-a întâmplat cu adevărat. Cum dracu a ajuns ca PNL-ul să fie condus de Blaga şi Gorghiu, secondaţi de Predoiu şi Atanasiu. Nişte mediocri, cu moralitatea îndoielnică, au ajuns să conducă partidul.

Cât de puternic sunt pătrunse organizaţiile oculte în conducerea Ţării? Serviciile secrete române au reuşit să neutralizeze aceste înfiltrări, ori colaborează împreună pentru destabilizarea economică a României.  Plecarea din politică a lui C.Antonescu aşează un con de umbră asupra integrităţii şi moralităţii tuturor factorilor de răspundere din Ţară. Sunt convins că, V. Ponta a analizat motivele care, au stat la baza plecării din politică a lui Antonescu, dar şi, cum a câştigat alegerile Iohannis. Ponta ştie ceva despre toate aceste enigme, sau sunt enigme pentru noi, în timp ce ei îşi dau mâna peste capetele noastre? Dacă cineva ştie mai mult să spună. E bine să ştim şi noi pentru a nu mai face scenarii.

http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/02/ruperea-usl-pierdere-in-pnl.html
http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/02/groparii-usl.html
http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/03/seppuku-lui-antonescu-asistat-de.html
Mulţumesc pentru poză napocanews.ro.

Autor: Ionel Carstea

Sursa: Ionel Carstea Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ..se pare ca dispariția lui Antonescu de pe scena politica are legătura cu faptul ca era șantajat cu niște filmulețe XXL ale nevestesi..făcute la Bruxelle de “asthia”….

  • Raspunsul este unul simplu: In acest moment lupta se da intre doi centri oculti, EST si VEST, evreii jucand la doua capete, la care s-a raliat, din motive de bani multi, SRI, SIE, etc. In ambele tabere sunt politicieni din tot spectrul politic, mai putin UDMR care are miza lui. Crin Antonescu a fost scos din carti deoarece nu era agreat de niciuna din tabere, motiv pentru care a fost santajat cu un filmulet in care ar fi aparut cu un partener de sex masculin!!!! Filmul a fost facut si dat pe piata de kiorete. QED.

  • Dupa asasinarea lui Ceasescu fiecare presedinte a fost propulsat sub actiune externa. Romania este pe cale de lichidare, nici o hotarare economica sau politica in ultimii 25 de ani nu e in folosul sau pentru natiune. Antonescu a renuntat la tot in urma vizitei la Washington. Johannis a fost ales de stapani, si noi am votat prin circul cu diaspora. SRI, DNA, Ponta, Johannis primesc ordine si directive direct de la Washington.

  • pai vezi ultimele intalniri de taina!CASATORILE INTRE BARBATI,fac noi aliante interstatale!Roumania- CEA CU FUNDUL IN DOUA LUNTRE-A ALES…-MATRIARHATUL-!

  • Deci MASON?!
    Citam din articol:
    “(…)Nimic concret, masoni, iluminaţi, întunecaţi, bârfe. Vine timpul alegerilor, Iohannis pare să piardă, prestaţia din timpul campaniei e slabă, ne prezintă un candidat fără nerv, fără verb, un om anost, un om precum apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine. Şi totuşi, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, precum un făt-frumos se dă de trei ori peste cap şi câştigă în mod detaşat alegerile. Toate sondajele de opinie sunt depăşite.(…)Este K.Iohannis membru al vreunei organizaţii oculte, are dublă comandă? Va fi în stare să lucreze pentru binele Ţării, ori va fi încă un mandat prezidenţial eşuat?”