Politică

Kabulizarea României. Klaus și Veorica, în luptă cu terorismul

Cînd Merkel, cu generozitatea ei bine cunoscută a îndemnat țările europene să servească de pe platouașul pregătit, cel cu niște milioane de jihadiști pe care, în numele nu se știe cărei datorii, europenii trebuie să îi primească, găzduiască, întrețină și iubească, puține au fost vocile care au refuzat explicit. România nu, pentru că simte cumva că poziția ei trebuie să fie cu capul plecat.



Cînd au încărcat ulterior și ideologia și propaganda aferentă, România s-a făcut luntre și punte să implementeze orice prevedere, nu-i așa, „europeană”, ce o face să dispară de pe fața pămîntului. Cu o maximă bucurie, România a negat că omenirea ar fi alcătuită din bărbați și femei, repezindu-se asupra minunatelor teorii despre gen, ca și construct social.

Dacă a venit vorba despre homosexualitate, a fost bătaie pe cele mai vizibile poziții! Care mai de care s-a erijat în mai mare apărător al homesualității, sprijinind Sodoma cu toată energia. Cînd de aici, evident, s-a ajuns la sublima idee de a distruge familia, veselia a fost și mai mare, căci Liviu Dragnea era gata-gata să scape de închisoare pentru nefăcute fapte în caz că lumea ar fi votat la referendumul pentru familie și Creștinism. Pentru tradiții.

Credința creștină, apoi, este un apanaj al prostului, al „pupătorului de moaște”, al „coruptului”! Cum tot „coruptul” se îngrijește și de antreprenoriatul românesc ori de puterea de cumpărare a românului de rînd. În rest, e OK! Există serviciile și brațul lor armat: Justiția, numai bună să netezească drumul spre desăvîrșirea așa-zisei „democrații liberale”, în timp ce închide cu mare voluptate orice șansă pentru capitalul autohton. Produci? Ești corupt, marș la închisoare!

Ori asta, presupune negreșit și primirea „refugiaților”. Sigur că nu este vorba despre nici un fel de refugiați, ci despre islamiști trimiși să înlocuiască populația țării! Dar de ce să ne încurcăm în detalii? Nouă nu ni se poate întîmpla. Chiar dacă România umblă cu căciula în mînă prin țări din lumea a treia ca să strîngă o nimica toată, 2 milioane de islamiști, ca să-i aducă în țară. Nimica toată, „doar” cît minoritatea maghiară, islamiști care vor putea ulterior să-și facă un partid parlamentar și să se lase călăuziți de veșnicii ofițeri din servicii, bașca, ar putea să o mulțumească și pe Merkel, consumînd marfa nemțească în exces, ca minunata economie germană să nu intre în colaps.

Frustrarea și prostia generației tinere, trecută degeaba prin școli, vine să completeze peisajul și așa șocant cu pretențiile elucubrante privind o existență corporatistă, cu exterminarea populației „sărace” și „proaste”, spălată pe creier de Antena3. Această generație, hrănită cu lozinci și ură, nu vede nimic în neregulă nici cu vînzarea întregii țări, nici cu amanetarea întregului viitor, nici cu cedarea suveranității, nici cu lichidarea economiei autohtone, nici chiar cu sinuciderea noastră ca nație. Dimpotrivă!

Și, pe măsură ce prostia și fudulia îi împinge pe cei din țară spre țări „ca afară”, unde pot în sfîrșit să-și trăiască visul de a fi sclavi și ai nimănui, România importă islamiști ca să ne îmbogățească și genetic, dar și cultural! Ajunge să ridicați privirea din pămînt cînd umblați pe stradă ca să vedeți ce frumos s-a colorat deja peisajul! Și, importul de populații încă nici n-a început.

Dar, dincolo de bucuria de a trăi alături de populația din lumea a treia, mai există ceva ce dispare: siguranța cetățeanului. Cu o poliție aflată de decenii în cîrdășie cu interlopii și cu politicienii, cu o așa-zisă poliție loală supraponderală și posesoare a 2-3 neuroni, e simplu de imaginat ce va urma, mai ales în condițiile în care populația este privată pînă și de elementarul drept de a se autoapăra.

Dar, deocamdată să privim un pic către Ambasada României de la Kabul și către recentul atentat îndreptat direct împotriva ambasadei! Direct împotriva României. Hai să ne obișnuim un pic cu imaginile, că poate ne plac…

Un atentat sinucigaş, revendicat de talibani, a avut loc la Kabul, la scurt timp după o întîlnire între preşedintele Ashraf Ghani şi emisarul american Zalmay Khalilzad. Explozia, care a afectat o suprafață considerabilă, a avut loc imediat după ce Zalmay Khalilzad, negociatorul SUA, a anunţat că Statele Unite vor retrage aproximativ 5.000 de militari din Afganistan şi vor închide 5 baze militare în termen de 135 de zile, conform unui proietct de acord de pace cu talibanii. Logic, nu?

16 oameni au murit şi alţi 119 au fost răniţi în urma exploziei unui vehicul şi a atacului susţinut timp de câteva ore asupra unei clădiri folosite de organizaţiile internaţionale.

Talibanii au folosit un tractor încărcat cu explozibili ce a fost detonat lângă clădirea în care îşi are sediul şi reprezentanţa diplomatică a României. Şoferul a murit pe loc, în timp ce alţi talibani au pătruns în complex şi au deschis focul la întâmplare.

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a precizat că, la momentul atacului, erau 12 diplomaţi români la misiunea de la Kabul. Un angajat al Ambasadei României în Afganistan a murit, iar un coleg de-al său a fost rănit. Acesta urmează să fie transferat cît de curînd posibil în Europa, în funcţie de evoluţia stării de sănătate. Românul ucis a luptat împotriva talibanilor, reuşind să-i păstreze o perioadă la distanţă.

Radu-Nicolae Gîmbuţan, însărcinat cu afaceri al Ambasadei, a fost escortat de forțele afgane și depus în siguranţă într-o bază militară din apropiere.

Echipa Ambasadei României de la Kabul va fi adusă în ţară, deoarece clădirea reprezentanţei române a fost distrusă în proporţie de 80%.

”După ce au atacat clădirea principală, au incendiat şi alte clădiri anexe. Locul nu mai poate fi utilizat în acest moment”, a informat Ramona Mănescu.

Green Village găzduiește companii de securitate precum G4S și Hart, ambele britanice, cît și diverși contractori privați și mai găzduia pînă de curînd și mica Ambasadă Română. În ianuarie, talibanii au revendicat responsabilitatea pentru o camionetă capacană care a explodat în apropierea complexului care a ucis 5 persoane și a rănit peste 100. Nimic de zis, discutăm despre o zonă „bună” a orașului.

Marți dimineață, după atentat, sute de rezidenți supărați au ieșit în stradă, cerînd ca străinii să părăsească cartierul. Unii protestatari au escaladat un zid care înconjura Green Village, dînd foc unui turn de pază și aruncînd sticle incendiare după șirul de SUV-uri blindate din zona de parcare a complexului. Unii protestatari au ars cauciucuri sau au aruncat cu pietre în complex.

Ce bine că avem un „parteneriat strategic” de pe urma căruia curg foloasele!

O declarație a talibanilor a declarat marți, după atentat, că acțiunea a reprezentat represalii pentru atacurile forțelor guvernamentale susținute de americani. Talibanii se declară protectori ai civililor afgani în fața guvernului și a „atacurilor americane asupra satelor și caselor oamenilor”. Ce doresc ei? Nimic deosebit. Să fie lăsați naibii în pace. Să plece străinii din țara lor. “Cei care ne critică pentru că am atacat Green Village trebuie să înțeleagă că există o reacție la orice acțiune“, se arată în declarație.

Sîntem pe mîini bune! Ramona Mănescu a mai spus că nu au existat informaţii anterioare despre iminenţa atacului terorist. Evident! Pentru că serviciile secrete din România îl pupincuresc pe președinte zi lumină, scriu comentarii pe Facebook și fac dosare penale. Pentru că serviciile din România se ocupă de alegeri și de furtul voturilor. Iată că am ajuns ca personalul diplomatic să se angajeze în schimburi de focuri cu populația țării în care se află, în încercarea de a-și apăra viața!

Și România vrea să importe din ăștia? Purtători de fustițe și turbane care ne urăsc de moarte? Știți cum arată viața la Kabul? Vă doriți tare mult să fie la fel și în țară? Tăceți și așa va fi!

Președintele României Klaus Iohannis și premierul Viorica Dancilă au condamnat atacul de la Kabul și au reafirmat angajamentul României de a continua lupta împotriva terorismului…  Vi-l imaginați careva pe Klaus legîndu-și singur șireturile? Pentru că în ceea ce privește pe Veorica, eu sînt convins că mînuiește un AK47 cu mare iscusință. Luptăm pentru pace!

Autor: Ambrus Bela

Sursa: Samizdat

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …cind porcii conduc o natiune de treizeci de ani iar acea natiune tace si accepta impilarea si spolierea, asta ni se intimpla… s-a dus si ”vestita” prietenie a arabilor fata de romani… as mai face o previziune dar… nu e cazul… insa de acum as evita locurile aglomerate, indiferent care ar fi ele, stadion sau mall…