Politică

Iulian Capsali: ”Riscul exaltării teoriilor conspiraționiste & informații vitale”

Acum poate să vadă și Alexandru Cumpănașu cum este să fii încolțit de Sistemul pe care și el l-a crescut, oploșit, sprijinit vocal. Este pur și simplu tocat de presa cu epoleți și de bufonii roșii ai intelectualității progresiste.Politologul globalist Tismăneanu, în stilul pur de la “Scânteia” anilor ’50 pe care l-a supt din fragedă pruncie în familia sa de staliniști notorii, îl atacă isteric pe un om care, totuși, și-a pierdut un membru al familiei, o nepoată de 15 ani: “mahalagiu și șarlatan, escroc și pehlivan (…) calcă pe cadavre (nu știu dacă doar metaforic), nu are niciun fel rețineri, remușcări, scrupule (…) un Hopa Mitică funambulesc evadat dintr-un iarmaroc al dezaxaților, detracaților și depravaților” – emanație care spune multe despre “deranjul” creat în mațele putride ale structurilor corporatocrate.

M-am uitat ieri pe un interviu dat unui tabloid de Alina Mungiu-Pippidi. Bun, dumneaei aduce aminte faptul că A.C. “era de partea unor instituții de forță ale statului”. Știm asta. Dar individul care prelucrează interviul nu se poate abține. Dacă în alte oficine Cumpănașu era deja un personaj “controversat”, aici devine direct un “profitor”.

Se întreține astfel perfid zvonul că Alex. Cumpănașu ar candida la prezidențiale, călărind astfel valul de emoție colectivă și supraexpunerea sa mediatică. Zvonul a prins, deși el personal a negat “știrea” de mai multe ori.

Nu pot să nu observ însă și faptul că destui amici fac următorul raționament fals: Cumpănașu cere cartele prepay cu buletinul = vrea Big Brother = joacă teatru, de fapt el face agenda Statului Paralel. Chestiune care mi se pare cel puțin exagerată și care pare împinsă în public chiar de Sistem.

I-au explicat inclusiv oameni din servicii că e o prostie, că oricine are acces la internet poate să ia contact cu alte persoane maloneste (teroriști, să spunem) cu ajutorul unor alte programe de comunicații.

De aceea cred că ar trebui sfătuit să nu mai continue această campanie care deturnează discuția de la adevărată problemă ce a reieșit din cazul Alexandra: țesătura dintre poliție/procurori/servicii cu clanurile mafiote și posibilul trafic cu minore pentru militarii bazei de la Deveselu (ultima ipoteza alimentată de vizita la ministrul de interne a ambasadorului Klemm și de posibila extragere a zeci de militari din bază și trimiterea înapoi în țară, pe modelul folosit în cazul morții lui Teo Peter).

În altă ordine de idei, cei care au văzut aseară interviul cu avocatul din oficiu al monstrului Dincă au observat că acesta își face datoria de avocat: încearcă să-și scoată clientul ca un turbat violent care nu și-a premeditat răpirile/violurile/crimele. Luiza și Alexandra au murit din greșeală, le-a lovit prea tare, nu și-a dozat forța. Ba chiar a încercat să le salveze/resusciteze, dar nu a reușit. Plus că nu are nicio legătură cu un clan mafiot local susținut de instituții.

O informație însă VITALĂ a scăpat în acest interviu lung: Gh. Dincă a recunoscut crimele comise după ce inițial negase totul, în urma unei discuții de peste o oră cu un polițist, care s-a insinuat și la cercetările din casa lui din Caracal, deși nu făcea parte din echipa de lucru.

Deci individul putea planta probe și putea să-l prelucreze pe inculpat, spunându-i exact ce să declare ca să îndepărteze cercetarea de legăturile lui cu rețeaua din care fac parte personaje din instituții.

Este o pistă ESENȚIALĂ în descoperirea adevărului!

Interogarea ofițerului MAI ar putea să facă lumină în acest hățiș demonic, în care victime erau copile luate din familii, exploatate și omorâte cu concursul instituțiilor statului, sub fumul și focul de artificii al “luptei împotriva corupției”.

Un lucru este cert, dacă Alexandra nu ar fi fost nepoata lui Cumpănașu, tot acest puroi ar fi cangrenat până la deces instituțiile create pentru “apărarea cetățeanului”, cazul fiind trecut la “și altele”, asemenea sutelor de evenimente cu persoane dispărute (foarte multe adolescente și copii) în ultimul an.

În plus, nu am fi știut că STS, o instituție foarte utilă în alegeri și în care s-au investit sume enorme, are un serviciu de urgență (112) complet nefuncțional, un fel de stație de triaj în care sunt angajate persoane fără antrenament specific în situații de criză, cu UN SINGUR ANGAJAT PE JUDEȚ în cazul Poliției, care stă 24 de ore din 24 să gestioneze cazuri în câteva minute și în localități pe care nu le cunoaște suficient.

Se dovedește că în servicii grija față de cetățean este absolut nulă, importante fiind, pe lângă ocrotirea intereselor corporatocrate și/sau ale ambasadelor, licitațiile pentru achizițiile de echipament scump și, iată, inutil. Care ar trebui verificate la sânge, dacă ar exista control democratic și am avea un Președinte (șeful CSAT), nu un individ care face poze de campanie cu o fetiță în mijlocul unui abis macabru pe care-l ignoră suveran și iresponsabil, cu zâmbetul de șenilă lipit sub nas.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • UN PSIHOPAT DOVEDIT CU 2 MLD IN CONT, AUTOR, COMPLICE, COLABORATOR ACTIV IN CRIMA ORGANIZATA, EXPERIMENTE ANTIUMANE, MAI LIBER CA PASARILE CERULUI ZECI DE ANI. EXPERIMENTUL CARACAL-DEVESELU. Unde-s: exaltarea, teoria conspirationista, adevarul, minciuna, intunericul, lumina… ?!

 • Cum este posibil ca un presedinte rupt de realitatea macabra, surprins la pozat pt afis electoral, in timpul demascarii celui mai dement experiment derulat asupra oamenilor, sa conduca Consiliul de Aparare Suprema a Tarii?! Ma rog sa aflu raspunsul in viata asta!

 • Halucinat e modul in care sumele de bani alocate acestor servicii si institutii care ar trebui sa se ocupe de sigurantza romanilor, cresc exponential la fiecare rectificare(periclitand grav bugetul de stat), iar in schimb, acestea nu fac absolut nimic! De fapt fac ceva, ii asculta, ii supravegheaza si ii controleaza pe romanii incomozi si pe cei de rand! Si pt calitatea de Big Brother in raport cu poporul, au nevoie de cea mai buna si deci, cea mai scumpa aparatura de supraveghere! Oare, ce pedeapsa ar merita acesti indivizi, care-si spun abuziv, romani?

 • “UN PSIHOPAT DOVEDIT CU 2 MLD IN CONT,” Credeti ca sunt aleluksau e ‘sageata’???
  “.
  JURNALISTUL JAMAL A FOST TRANSAT, DIZOLVAT, ARUNCAT LA CANALIZARE IN 7 MIN”–decatre PROFESINISTI DOATI…va pare ratatul neuman vreun profesionist dotat??
  “Halucinat e modul in care sumele de bani alocate acestor servicii si institutii care ar trebui sa se ocupe de sigurantza ‘..scarbiciile NU sunt ale romanilor ; sunt ale OCUPANTILOR OSTILI!!

 • Dragi prieteni, am avut ocazia in urma cu cativa ani sa vad cum arata un incinerator uman, in Tion Ville-orasel din sudul Frantei. Fumul degajat era negru intens, cenusa umana rezultata, fina, de culoare gri deschis, cimitirul, loc cu verdeata, bine ingrijit, cu alei, pietre de dimensini mici insemnate “in memoriam”. Cazul atent instrumentata, monitorizat x, mediatizat, ne incita la reflectie multidimensionala, la a identifica limita dintre uman, inuman, antiuman, neuman. Ne depaseste situatia?! Cert este ca umanitatea isi pierde copiii, in fapt si in drept, viitorul, mai grav, ca suntem indusi sa repetam greseli istorice, recurgem la “lovituri de stat”, revolutii, conflicte hibride, actiuni menite a schimba un regim cu altul mentinand fondul problemei planetare! Gandim…

Abonează-te la newsletter